Chicco mama sandalyesini dolaptan aldim canim 2.el cok cok saglam ayaklik vs herseyi varKızlar mama sandalyesi muhabbetlerinizi kaçırmışım aslında arkadaşım verecekti mama sandalyesini o yüzden araştırmamıştım eşim biz alırız alma dediği için arayışa girdim hepsiburada sitesinden baktımlarım için yorumlarda hep oturma yerinin dar olduğu söylenmiş , var mı tavyeniz uygun fiyatlı 400 tleye kadar
Evet her ay icin ayri onunda fotosunu atarim isteyen olursa nette videolarida var ordan izleyip ne kaar faydali karar verilebilirÇok güzellerHareketli kitaplardan almıştım epey önce ama bende bu setlerden istiyorum her ay için ayrı kutu dimi
Model adı nedir canım atabilir misim sana zahmetChicco mama sandalyesini dolaptan aldim canim 2.el cok cok saglam ayaklik vs herseyi var
Aa çok iyi ya tamda aradığım şeyEvet her ay icin ayri onunda fotosunu atarim isteyen olursa nette videolarida var ordan izleyip ne kaar faydali karar verilebilir
Anam bunlar yay burcu evcimen olacak değiller ya
18ine geldiklerinde evi terk ederler
Senin ağZın ne söylüyor
Bitterim korkma annem, ben de yay burcuyum. Evi falan terk etmedim, aslan gibi telli duvaklı çıktımHahahaaha valla erkek kardeşim ve 2 kuzenim yay burcu 3ü de evin yolunu pek bilmezler aşırı özgür ruhlu ve vurdumduymazlar
Canı saolsun ne yapalımBitterim korkma annem, ben de yay burcuyum. Evi falan terk etmedim, aslan gibi telli duvaklı çıktım
Özgür ruhluluk konusuna lafım yok ama
İnnşallah böyle devam ederAy olsun inşallah 4. Ay atağından beri can sıkan bi iştahsızlığı vardı 1 2 haftadır geride bıraktık inşallah o günleri
Kızlar mama sandalyesi muhabbetlerinizi kaçırmışım aslında arkadaşım verecekti mama sandalyesini o yüzden araştırmamıştım eşim biz alırız alma dediği için arayışa girdim hepsiburada sitesinden baktımlarım için yorumlarda hep oturma yerinin dar olduğu söylenmiş , var mı tavyeniz uygun fiyatlı 400 tleye kadar
Kraft Tapas Mama SandalyesiKızlar mama sandalyesi muhabbetlerinizi kaçırmışım aslında arkadaşım verecekti mama sandalyesini o yüzden araştırmamıştım eşim biz alırız alma dediği için arayışa girdim hepsiburada sitesinden baktımlarım için yorumlarda hep oturma yerinin dar olduğu söylenmiş , var mı tavyeniz uygun fiyatlı 400 tleye kadar
Foto birakiyorum canimModel adı nedir canım atabilir misim sana zahmet
Aa çok iyi ya tamda aradığım şey
Ben onu yapamadım Yaa alınca uyanıyor hemen, memeyi de en az 40-45 dk emiyor bazen 1 saati bulduğu oldu, ben de serbest stil takılıyorum artık uyanirsa emziriyorum uyanmazsa yokBizim gecede sorun yok cok sukur yaaa biz ruya beslenme yapiyoruz A asabiyimben5 sanada tavsiye ederim o kadar guzel bisey ki bebis uyuyor 3.5 saat sonrasina alarm kuruyorum bizimki 4 saatte acikiyor cunki o uyanmadan ben kalkip uykuda emziriyorum hic uyanmadan geri birakiyorum yatagina zaten bi gecede 2 kere uyaninca sabah oluyor
Bana gunduz uyutan bise lazim
Yaaa demekki bebeden bebeye degisiyor benim en sevdigim sey bu galiba uykuda emiyor ve uyumaya devamBen onu yapamadım Yaa alınca uyanıyor hemen, memeyi de en az 40-45 dk emiyor bazen 1 saati bulduğu oldu, ben de serbest stil takılıyorum artık uyanirsa emziriyorum uyanmazsa yokzaten bizim gece uykusu toplamda 7 saat kadar 5 5 buçuk arası açılışı yapıyoruz
Hepimiz ayniyiz demekki. Bütün hayatimiz bebeler olduBende bir sabah uyandığımı birde akşam yattığımı biliyorumkızı emzir karnını doyur uyut oyna kitap oku egzersiz falar filen derken saat 8 oluyor hopp uyku saati
Soguk cay icmek analigin saninda varbende arada giriyorum genelde emzirirken bakiniyorum buraya
Sabah demledigim çayı şu saat oldu icemedim daha
Kullananlar bundan memnun ayrı ayaklık alınabilirWellgro Feed Me Oyuncaklı Mint Mama Sandalyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Wellgro Feed Me Oyuncaklı Mint Mama Sandalyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şimdi alacak olsam böyle basit bişey alırdım bence
Kraft Tapas Mama Sandalyesi
Bundan aldım oturma yeri geniş
Teşekkür ederim kızlar içinden en uygununu seçicemFoto birakiyorum canim
harika bence bu setler pahali ama 2.el temiz olursa alinabilir youtubeda cok izledim ben suan rastgele bi tane paylasiyorum
Bunu aldım kızlar umarım memnun kalırım yorumlar iyiydiTeşekkür ederim kızlar içinden en uygununu seçicem
Marketten aldığım pastörize sütü kullanıyorum onu kaynatmak gerekmiyor çünkü böylesi daha sağlıklı olanmışHanımlar bu yoğurt işini nasıl yapıyorsunuz? İnek sütü mü kullanıyorsunuz, yoksa kendi sütünüzü mü?
Bende öyle yapayım o zaman.Marketten aldığım pastörize sütü kullanıyorum onu kaynatmak gerekmiyor çünkü böylesi daha sağlıklı olanmış
Günlük sütler içinde olur denilmiş yaptın mı hiç öyleMarketten aldığım pastörize sütü kullanıyorum onu kaynatmak gerekmiyor çünkü böylesi daha sağlıklı olanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?