- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Hiç denemedim ama mantıklı deneyebilirizGünlük sütler içinde olur denilmiş yaptın mı hiç öyle
Dr dan gizliHiç denemedim ama mantıklı deneyebiliriz
Başladı mı tadımlar?
Gündüz nasildi peki ? Mamadan miymis?Kizlar hero baby nin rezeneli mamasi var. Gece uyku kolayligi icin o tercih ediliyor sanirim.
Ilk kasik mamasi denemem hipp elmali sutlu. O da gece mamasi. Ictigi gece cok gazi oldu o yaptiysa diye bir daha gunduz verdim
Ben günlük süt ile yapıyorum gayet güzel oluyorGünlük sütler içinde olur denilmiş yaptın mı hiç öyle
Gunduz hareket halinde oldugu icin gazini kolay cikariyor. Gece bir daha denemedim mamadan miydi bilmiyorum. Birkac kez icine avakado ezdim oyle de yiyorGündüz nasildi peki ? Mamadan miymis?
Bugun acayim bi tek tek bakayim size yazarim ona gore izledigim bi videoda oyuncaklar evdende temin edilebilir diyordu size ozet gecerim ben ona gore
Tesekkur ederim dusunceniz icinBugun acayim bi tek tek bakayim size yazarim ona gore izledigim bi videoda oyuncaklar evdende temin edilebilir diyordu size ozet gecerim ben ona goreama karsi taraf sadece kitaplari satiyorsa mutlaka numaranizi verin size video atsin oyuncaklar kayipsa belki kitapta cok hirpalanmis karalanmis boyanmis vs dir.. her ayin kullanma klavuzuda var kutularda onlarin fotosunu ben atarim size o sekilde alirsaniz haber verirsiniz ben suan 12den 21e kadar aldim 10 tanesi 920 yani...9 10 11i buldum onuda alacam gerisinide sonra tamamlicam..sansima bana satan kisi doktor cok iyi kullanmis
Aaa sende mi okul öncesi öğretmenisiiin? Bende öyleyimTesekkur ederim dusunceniz icinmesajinizdan sonra arastirdim iceriklerini begendim ancak 200 tl bir kutu icin cok geldi.
Bana da ayni seyi dusundurdu. Kayip olduguna gore kitaplarda ozenli kullanilmamis olabilir. Yoksa okul oncesi ogretmeniyim materyallerde cok elzem degilse bir seyler uydurabilirim. Tamam video isteyebilirim olmadi birkac tanesini satisa cikarmasini rica eder denerim.
Hiç özel bişey yapmadım kız dilimledim yumuşak kısımlarını buharda pişirdim ezdim güzelce
Çıktık dr dan tadımlara başla dediHiç özel bişey yapmadım kız dilimledim yumuşak kısımlarını buharda pişirdim ezdim güzelce
O kılçıklı kısımları karıştırmamaya dikkat et
İviit ben de 2 haftaya kıyma denerim diye düşünüyoruumÇıktık dr dan tadımlara başla dedi
Havuç patates kabak tadım yaptıktan sonra kıyma pirinç şehriye koyup tadım çeşitlendirip muz 7. Ayda verilecekmiş
Elma armut mevsimde olmadığı zaman kavanoz pastörize meyve oluyor onu kullancaz.
O zmn bu akşam havuç enginar yesin kızçem
15 gün sonra kıyma koyulacakmış sebze tadımlarına
Her Dr başka bişey söylüyor, bizimki kıyma 7. ay demiştiÇıktık dr dan tadımlara başla dedi
Havuç patates kabak tadım yaptıktan sonra kıyma pirinç şehriye koyup tadım çeşitlendirip muz 7. Ayda verilecekmiş
Elma armut mevsimde olmadığı zaman kavanoz pastörize meyve oluyor onu kullancaz.
O zmn bu akşam havuç enginar yesin kızçem
15 gün sonra kıyma koyulacakmış sebze tadımlarına
Aa kıymayı genelde ek gıdaya başladıktan 2 hafta sonra öneriyorlar ya 6 buçuk aydan sonra gibiHer Dr başka bişey söylüyor, bizimki kıyma 7. ay demişti
Ya ne güzel bende okul öncesi öğretmeni olmak istemiştim ama eğitim sistemi dermişimAaa sende mi okul öncesi öğretmenisiiin? Bende öyleyimatandın mı sen ne yaptın
Bizim dr 8 ay dedi kıyma için hangisi doğru acabaaHer Dr başka bişey söylüyor, bizimki kıyma 7. ay demişti