- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
MaşallahBizim gecede sorun yok cok sukur yaaa biz ruya beslenme yapiyoruz A asabiyimben5 sanada tavsiye ederim o kadar guzel bisey ki bebis uyuyor 3.5 saat sonrasina alarm kuruyorum bizimki 4 saatte acikiyor cunki o uyanmadan ben kalkip uykuda emziriyorum hic uyanmadan geri birakiyorum yatagina zaten bi gecede 2 kere uyaninca sabah oluyor
Bana gunduz uyutan bise lazim
Hahahah ay gerçekten gürültüde rahat uyuyorlar yaKız işte uyursa inşallah kalkmazinşallah ters etki yapmaz
Allah’ını bnm kızda düğündd hoparlörün altında uyudu ya eve gelince uyandı
Karar verdim evi discoya çeviricem
Ah üzümlü kekimBizim gecede sorun yok cok sukur yaaa biz ruya beslenme yapiyoruz A asabiyimben5 sanada tavsiye ederim o kadar guzel bisey ki bebis uyuyor 3.5 saat sonrasina alarm kuruyorum bizimki 4 saatte acikiyor cunki o uyanmadan ben kalkip uykuda emziriyorum hic uyanmadan geri birakiyorum yatagina zaten bi gecede 2 kere uyaninca sabah oluyor
Bana gunduz uyutan bise lazim
Dünde dışarda uyudu bnmki diyorum dışarı seviyor göçebe hayatı yaşamaya karar verdimHahahah ay gerçekten gürültüde rahat uyuyorlar ya
Ya da açık hava etkisi mi bilmiyorum
Bizimki de dışarı çıktığımızda bi güzel uyuyor biz yemek yiyoruz çay kahve içiyoruz üstüne ooh
Hoş evde de gündüz fena uyumuyor gece dışarıda uyutmak henüz nasip olmadı
12 ye kadar iyi oturuyorsun kız 9-9,30 arası bn 10 da ayakta uyukluyorumAh üzümlü kekim
9larda uyuttuktan sonra 12 gibi tekrar emziriyorum yatmadan
1 saat sonra bil bakalım kim ağlıyor
Ay bu hafta özellikle bi sıkıntı var
Dediğin gibi önceden böyle beslediğimde huysuzluk yapacaksa bile 3e 4e kadar uyanmazdı
Anam bunlar yay burcu evcimen olacak değiller yaDünde dışarda uyudu bnmki diyorum dışarı seviyor göçebe hayatı yaşamaya karar verdim
Napiyim biraz bana da vakit kalsın istiyorum diğer türlü bunalıma giriyorum12 ye kadar iyi oturuyorum kız 9-9,30 arası bn 10 da ayakta uyukluyorumuykum geliyor diye dışarı çıkamıyoruz
Senin ağZın ne söylüyorAnam bunlar yay burcu evcimen olacak değiller ya
18ine geldiklerinde evi terk ederler
Hahahaaha valla erkek kardeşim ve 2 kuzenim yay burcu 3ü de evin yolunu pek bilmezler aşırı özgür ruhlu ve vurdumduymazlarSenin ağZın ne söylüyor
Maşallah maşallah ysrasın fındığa löp löp but olsunAnneannesi yarım saattir uyutmaya çalışıyor bu da sökmedi galiba
Hippin elmalı gece maması var uyutuyormuş güya onu aldım
Gündüz vermem zaten sadece geceleri belki biraz rahatlatır dedim ama bakalım
Yarım ölçü yaptım içine de kayısı rendeledim yedi valla
Üstüne de iki memeyi emdi
Ay olsun inşallah 4. Ay atağından beri can sıkan bi iştahsızlığı vardı 1 2 haftadır geride bıraktık inşallah o günleriMaşallah maşallah ysrasın fındığa löp löp but olsun
Evet ya white hiç yazmıyor artık eskiden aktiftiSanki bu aralar grupta az kisi var ya white hic yok mesela cok aktif olanlardan ses yok acaba en cok duran uyuyan bebeler bizimkiler mi
Merve her zaman ki gibi ban banEvet ya white hiç yazmıyor artık eskiden aktifti
Merve de yok bu ara
Boş boş oturan biz miyiz
Canım ellerinde ayaklarında terleme varmi?Dis yapıyor malesef birde ek gida gaz yapiyor bebeleri doktorumuz alışana kadar gaz yapar gaz yaptığını farkettiginde meyveyi bile haşlanmış verAh üzümlü kekim
9larda uyuttuktan sonra 12 gibi tekrar emziriyorum yatmadan
1 saat sonra bil bakalım kim ağlıyor
Ay bu hafta özellikle bi sıkıntı var
Dediğin gibi önceden böyle beslediğimde huysuzluk yapacaksa bile 3e 4e kadar uyanmazdı
Evet ya bizde de gaz yaptı kesinlikleCanım ellerinde ayaklarında terleme varmi?Dis yapıyor malesef birde ek gida gaz yapiyor bebeleri doktorumuz alışana kadar gaz yapar gaz yaptığını farkettiginde meyveyi bile haşlanmış ver
dedi.Benimki öyle kolik gibi hala,bugün hamagi kaldırmıştım az önce naptim geri kurdum çünkü gün boyu oğlumu hiç uyutanadim.Saat 22 30 gibi uyuttum ama birde bana sor Memeyi ağzına alıyor ucunu iki damadının arasında sert şekilde ısırarak ağzından çıkarıyor.Bende mama verdim uyuttum hamaga yatırdım uyuyor.
Çok güzellerBu aradaa sizlerle aldigim egitici setleri paylasayimmm adim adim seti 9.aydan basliyor her ay icin ayri ayri klasor kutusu seklinde icinde harika etkinlikler var kitapla yonlendiriyor etkinlikler icin olan oyuncaklar vs hersey kutunun icinde araba boya onluk o ay etkinliklerde ne gerekliyse hepsi varben bunu dolaptan toplam 12 ay aldim 920 liraya sifiri cok pahali milyar milyon falan lazimdi
Digeride hareketli kitaplar bunuda yine dolaptan 5 tanesini 190a aldim siddetle tavsiye ederimhikaye seklinde degil resimlerle daha ogretici gormek isteyen olursa sayfalari cekip atarim sansima satan kisi 5 taneden 4 tanesini kullanmamisti sifir olmus oldu nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?