- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 83
- 34
Allah rızası için şöyle bebelere kahvaltıda yapılabilecek tariflerden de at yaa valla ne yapsam şaşırdım
Bizim ev serin oluyor kulakları soğuk gibi oluyor sabaha karşı hatta. Ben daha hic kısa kollu giydirmedim. Uzunla bile yine öksürmeye başladıKızlar bebeleri gece yatarken kısa kol giydiriyormusunuz?
Bugün dışarı çok sıcaktı ilk kez kısa kol durdu gece de sıcak üşür mü acaba
Gündüz evde hep kısa kollu da gece çok sıcak oluyor gece ilk olacak bakalımBizim ev serin oluyor kulakları soğuk gibi oluyor sabaha karşı hatta. Ben daha hic kısa kollu giydirmedim. Uzunla bile yine öksürmeye başladı
Bu gidişle zor cesaret ederim herhalde yazlıklara
Biz 2 gün önceye kadar doğal gaz yakıyorduk.Kızlar bebeleri gece yatarken kısa kol giydiriyormusunuz?
Neeee doğalgaz mı orası neresidirBiz 2 gün önceye kadar doğal gaz yakıyorduk.hala gece uyku tulumuyla uyuyor serin evimiz. 21 derece ben bile üşüyorum. En ideal 24 derece ancak o zaman giyer kısa kollu evde. Ama bugün dışarda bende giydirdim güneşliydi.
Neeee doğalgaz mı orası neresidir
10 gündür evde kısal kolluyuz bizim ev sıcak oluyor
Bizde kayserii bugun aksam uzeri uzun kollunun ustune tulum giydirdim basindada bere vardiNeeee doğalgaz mı orası neresidir
10 gündür evde kısal kolluyuz bizim ev sıcak oluyor
Biz de valla gece soğuk olunca yaktık bikaç gün önceye kadar. Kalın yün yorganla yatıyoruz. Battaniyeye geçmemiz bile temmuzu bulur sanırımBiz 2 gün önceye kadar doğal gaz yakıyorduk.hala gece uyku tulumuyla uyuyor serin evimiz. 21 derece ben bile üşüyorum. En ideal 24 derece ancak o zaman giyer kısa kollu evde. Ama bugün dışarda bende giydirdim güneşliydi.
Gün içinde ben de kısa kollu giydiriyorum ama gece ince uzun kolluyla yatırıyorum yaKızlar bebeleri gece yatarken kısa kol giydiriyormusunuz?
Dün biz 6. ay aşılarımızı olduk, hafiften ateş çıkınca şort tişört giydirdim, öyle de uyuttum.Kızlar bebeleri gece yatarken kısa kol giydiriyormusunuz?
Deme ya şimdi giydirecem uyandıracamGün içinde ben de kısa kollu giydiriyorum ama gece ince uzun kolluyla yatırıyorum ya
Uyuyanın üstüne kar yağar derler
Ayyy bizimde çarşamba günü var çok ateş yaptı mıDün biz 6. ay aşılarımızı olduk, hafiften ateş çıkınca şort tişört giydirdim, öyle de uyuttum.
4. aydaki daha çok yapmıştı, calpolle bile düşmemişti. Bu sefer o kadar yükselmedi, el yüz ayak yıkayarak atlattık çok şükürAyyy bizimde çarşamba günü var çok ateş yaptı mı
Aman iyi bizde her aşıda bi vukuat oluyor korkuyorum bu sefer üst dişler çıkacak diye4. aydaki daha çok yapmıştı, calpolle bile düşmemişti. Bu sefer o kadar yükselmedi, el yüz ayak yıkayarak atlattık çok şükür
Ama bizim yatak odası kuzey cephe evin en serin odası o yüzden kolları üşür diye korkuyorumDeme ya şimdi giydirecem uyandıracamsanki sıcaktan uyuyamadı dün tulum giydirdim penye battaniye örttüm uyuyamadı üstünü açtım uyudu
Sus sus kızı uyandırcamAma bizim yatak odası kuzey cephe evin en serin odası o yüzden kolları üşür diye korkuyorum
Kısa kol zıbın ve altında şortla uyutuyorum bir haftadır bende ben nasıl rahatsam gece onuda öyle giydiriyorum çok sıcak gerçekten yaz nasıl geçecek bilmiyorumKızlar bebeleri gece yatarken kısa kol giydiriyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?