- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Hiç akıtma yapmıyormuş diyorlar model olarak da geçiş bardağı için daha uygun bence aklım bunda kaldı alırım belkiMunchkinin hangi modeli bebis onu da linkler misin? Akitmiyor muymus o da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç akıtma yapmıyormuş diyorlar model olarak da geçiş bardağı için daha uygun bence aklım bunda kaldı alırım belkiMunchkinin hangi modeli bebis onu da linkler misin? Akitmiyor muymus o da
Niye direkt pipetliden baslamiyoruzHiç akıtma yapmıyormuş diyorlar model olarak da geçiş bardağı için daha uygun bence aklım bunda kaldı alırım belki![]()
Elize babyninkiler güzel, hem kaliteli hem renkleri canlı, desenleri de çok hoşKaliteli müslin bez tavsiyesi olan var mı kızlar
Olur bizde 1 hafta sürdü ishal dişlede karışınca aşıKizlar pazrtesi rota olduk bugun bebegim 3 oldu kaka yapiyo cok afedersiniz su gibiydi sonuncu rotanin etkisi bugune kalir mi baska bisemidir
Ya ama 3 gundur bise yoktu bugun basladi normal mi yani rotadanmidirOlur bizde 1 hafta sürdü ishal dişlede karışınca aşı
Bnce rota bizim 1. 1 hafta sürdüYa ama 3 gundur bise yoktu bugun basladi normal mi yani rotadanmidir![]()
Insllh rotanin etkisidir ya korktum valla usuttum mu naptim diyeBnce rota bizim 1. 1 hafta sürdü
Hasta olsa belli eder keyfi nasılInsllh rotanin etkisidir ya korktum valla usuttum mu naptim diyedokunsalar aglarim suan
![]()
Her zamanki gibi ya onda bi degisiklik yokHasta olsa belli eder keyfi nasıl
Bende ondan aldım damlatma yapmıyor ama kullanmaya başlamadık henüz.Kızlar ben mamajoo nun alıştırma bardağını kullanıyorum, o da hiç damlatmıyor. Aklınızda bulunsun
Lc waikikinin ürünleri cok güzelKaliteli müslin bez tavsiyesi olan var mı kızlar
Pipet için bana erken gibi geldi ya suluğun bile ağızlığı değişik geliyor bebişe ağzına almak istemiyor pek pipetle çekmeyi öğretmek biraz daha sonraların işi gibiNiye direkt pipetliden baslamiyoruz![]()
Rotadır ya ben korkumdan erteleyip duruyorum valla sırf bu ishal yüzündenKizlar pazrtesi rota olduk bugun bebegim 3 oldu kaka yapiyo cok afedersiniz su gibiydi sonuncu rotanin etkisi bugune kalir mi baska bisemidir
Kaliteli müslin bez tavsiyesi olan var mı kızlar
Teşekkürler bilgi içinAynen süzme peynir yazandan olacak
O suyu kullanın faydalı yazıyolar ama o sudan mayalama yapabileceğin yazmıyo pekkavanozda dolapta saklanabilir. Ben temiz bir tülbentle süzdüm, siz de bi tane ayarlayın bu iş için.
Hemen kahvaltı tarifleri geliyor az sonraaaa beklemede kalın…Allah rızası için şöyle bebelere kahvaltıda yapılabilecek tariflerden de at yaa valla ne yapsam şaşırdım![]()
Light olanı tuzsuz olabilirDeneyeceğim bende ama süzme peynir tuzlu olmaz mı