- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
Tuzsuz peyniri marketten mi alicaz pekiÇok yaptım hem de. Yoğurt mayalar gibi aynı, çok kolay. Bir de süzdüğün peynir altı suyunu sakla, krepe pankeke vs koyabilirsin. Hatta sütü o suyla mayalarsan yine labne oluyo, her seferinde süzme peynire gerek yok.
Evet bu tarif kitaplarında hep peynir alt suyunu önermişlerÇok yaptım hem de. Yoğurt mayalar gibi aynı, çok kolay. Bir de süzdüğün peynir altı suyunu sakla, krepe pankeke vs koyabilirsin. Hatta sütü o suyla mayalarsan yine labne oluyo, her seferinde süzme peynire gerek yok.
Evet tarifte marketteki süzme peynirden bahsetmiş küp küp oluyor ya kutuda ondanTuzsuz peyniri marketten mi alicaz peki
Aynen süzme peynir yazandan olacakTuzsuz peyniri marketten mi alicaz peki
O suyu kullanın faydalı yazıyolar ama o sudan mayalama yapabileceğin yazmıyo pekEvet bu tarif kitaplarında hep peynir alt suyunu önermişler
Allah rızası için şöyle bebelere kahvaltıda yapılabilecek tariflerden de at yaa valla ne yapsam şaşırdımTarifçiniz geldiii hanımlarrr
Çok düşünmene gerek yok, klasik kahvaltı en iyisi. Yumurta, peynir, zeytin, mevsimine ve ayına göre salatalık-domates, pekmez-bal gibi.Allah rızası için şöyle bebelere kahvaltıda yapılabilecek tariflerden de at yaa valla ne yapsam şaşırdım
Bebeklere bal veriliyormuyduuÇok düşünmene gerek yok, klasik kahvaltı en iyisi. Yumurta, peynir, zeytin, mevsimine ve ayına göre salatalık-domates, pekmez-bal gibi.
Ben pekmez yazdım ama soğuk sıkın keçiboynuzu özü veriyordum.
Bi de yumurta tarifi vereyim. Haşlayınca çok ufalanıyor yumurta sarısı, yemesi zor oluyor. Tavayı yağlayın, yumurtanın sarısını dağıtmadan koyun, kapağını kapatıp küçük ocakta kısık ateşte pişirin, bi tarafı pişince diğer tarafı pişirin. Üstünde beyazı zar gibi oluyor, onu soyup verebilirsiniz.
1 yaşından sonra veriliyorBebeklere bal veriliyormuyduu
1 yaşından sonra verilebilir.Bebeklere bal veriliyormuyduu
1 yaşından sonra ayına göre dedim özellikle. Geniş zaman içim cevap verdim.Bebeklere bal veriliyormuyduu
Tamamdir1 yaşından sonra ayına göre dedim özellikle. Geniş zaman içim cevap verdim.
Onu herkesin bildiğini varsaydım sanırımTamamdirarkadas simdi icin sasirmis kahvalti menusu istiyor ya bende bali gorunce dedim biseyi daha mi yanlis biliyoruz
Yumurta tam pişiyor mu bu şekilde ? Ben genelde sarısını avakadoya karıştırıp veriyorum o şekilde daha rahat yiyor birde alerji durumumuz çıktı peynire ara verdim domates bal yumurta beyazı falan da yasak şuan bize. Ama devamlı aynı şekilde vermek istemiyorum farklı şeylerde yapayım istiyorum ondan sordumÇok düşünmene gerek yok, klasik kahvaltı en iyisi. Yumurta, peynir, zeytin, mevsimine ve ayına göre salatalık-domates, pekmez-bal gibi.
Ben pekmez yazdım ama soğuk sıkın keçiboynuzu özü veriyordum.
Bi de yumurta tarifi vereyim. Haşlayınca çok ufalanıyor yumurta sarısı, yemesi zor oluyor. Tavayı yağlayın, yumurtanın sarısını dağıtmadan koyun, kapağını kapatıp küçük ocakta kısık ateşte pişirin, bi tarafı pişince diğer tarafı pişirin. Üstünde beyazı zar gibi oluyor, onu soyup verebilirsiniz.
Evet çok güzel pişiyor hem de. Ben büyük kızıma böyle pişirirdim, kendisi yerdi. Öyle dağılmıyor elinde tutunca.Yumurta tam pişiyor mu bu şekilde ? Ben genelde sarısını avakadoya karıştırıp veriyorum o şekilde daha rahat yiyor birde alerji durumumuz çıktı peynire ara verdim domates bal yumurta beyazı falan da yasak şuan bize. Ama devamlı aynı şekilde vermek istemiyorum farklı şeylerde yapayım istiyorum ondan sordum
Ya ben de atak bitti diye biliyordum ama 3 4 gecedir geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor uykuya dalamiyor yenidoğan gibi pırt pırt uyanıyor. Tam ataklar bitti duzelicez inşallah derkenYa bizimki 3 gundur gunduzleri sadece 2 kere uyuyor atak mi var yine niye azaliyor bu uykular
Geçmiş olsun biz de 4. Ay atağından 5. Ay atağına transit geçiş sağladıkYa bizimki 3 gundur gunduzleri sadece 2 kere uyuyor atak mi var yine niye azaliyor bu uykular
Bebim bebem de tam da yazdığın gibiYani herkeste böyle mi desyeksiz oturmayan bebe anneleri. Öylece durup devrilme değil hiç bi şey yoksa etrafta eğilip ayaklarıyla oynuyo çoraplarını çıkartmaya çalışıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?