Sağol canımO zmn afiyet olsunAllah güç kuvvet versin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımO zmn afiyet olsunAllah güç kuvvet versin
![]()
Benimkine birseyi yaptırmak için söylem yerine eyleme geçmek gerekiyo.Aynisini bende defalarca söyledim tamam dediBenimki de öyle diyordu dedim yer değiştirelim o zaman sen eve geç ben çalışmaya başlayayım bi atar gider derken tıpış tıpış eve çıkardı arabadan
Zor valla 4. Ayda geçecek diye sabır ettik bu kez de huysuz tanısı mı konuldu hahahahah![]()
Cok mantikli ya silikon olan file yirtiladabilir tesekkur ederimÖğretmenim yine notlarını çıkarmış
Bence de hepsi gerekli ekstra bişey aklıma gelmedi ama meyve filesi olarak file olanlar değil de silikon olanları öneriyor herkes ben öyle aldım henüz kullanmadım
Yarın deneyeceğim diş kaşıyıcı olarak da iş görüyormuş bi yandan
Bebek suyu da alabilirsin her seferinde kaynatıp ılıtmak vakit alıyor
O değişiyor bence damla olarak ver kafan karışmazMantikli, niye aklima gelmedi acaba0.5 kac damla yapiyor bide onu olcebilirsem olceyim, prtatik gelmisti oyle
![]()
İlk defa duyuyorum ben standart sanıyorumBenim yeğenimin de ilk önce üst dişi çıktı
Hoşgeldin aramıza
Darısı başıma
Yeterince ikna kabiliyeti yüksek biri tarafından söylense ben de ikna olurum belkiAlerjenleri hafta hafta denemeyi dusunuyorum. Mesela yumurta ilk hafta, bugday alerjini ikinci hafta gibi. Ama kabaktir patatestir ne bileyim pirzola vs alerjen degil onlari da yanina ilistirebiliriz. Zaten yemeyecekler ayri ayri emip tadina bakacaklar. Blw yapmayi dusunuyorum karistirmayacagim hic
Alerjik bi bebe degilse 3 gun kuralina uyulmasina gerek yokmus. Zaten birsey alerji yapacaksa yedikten iki uc saat sonra belirtileri cikarmissanirim ben ikna oldum. Bizim yediklerimiz bile sutten gectiginde alerji gaz neyse hemen anliyoruz hemen etkisini goruyoruz sonucta. Hakkten Niye uc gun bekleyelim ki dedim okudukca
![]()
Aa olur mu gülüş nasıl çirkin olur, hele ki bebiş gülüşü? Kendinize haksızlık etmeAnaaamm bu ne böyle yok yok böyle olmasın sırasıyla gelsin gülmekten çocuğa bakamam bile zaten gulusu de benim gibi çirkin daha bir çirkin olur![]()
Bizim doktor beslenmeden yarım saat sonra ver sonrasında 1 saat mama verme dedi
İlaçla bir saat olacakmış arası emzirmeden bir saat öncesi veya sonrası dedi bize.
Çok teşekkür ederim kızlar.Bize doktor bunun için kilosuna göre damlat dedi 9 damla veriyorum
Ek gıda için kullanılan zeytinyağının ısıya maruz kalmaması en doğrusuymuşKızlar bebek için zeytinyağı evdekini kızdırıp asiti azalmış olan olur mu
Bize kendi zeytinyağınızdan içir demişti kabız olursa demir ilacından diye. Isıtıp ılıtarak mı dedim hayır direk kullan güvendiğin bir yerinkini dedi. Ama bizim burası zeytinyağ memleketi doğal bulmak kolay o yüzden demişte olabilir.Kızlar bebek için zeytinyağı evdekini kızdırıp asiti azalmış olan olur mu
Olabilir bizimde memleketten geliyor Bnde gittiğimde bi sorayımBize kendi zeytinyağınızdan içir demişti kabız olursa demir ilacından diye. Isıtıp ılıtarak mı dedim hayır direk kullan güvendiğin bir yerinkini dedi. Ama bizim burası zeytinyağ memleketi doğal bulmak kolay o yüzden demişte olabilir.
Kaç asit olduğunu bildiğin bi yerden kullan bence market yağları kötü olabilir ama bahçeden olanlarda sorun olmaz gibi.Olabilir bizimde memleketten geliyor Bnde gittiğimde bi sorayım
Maalesef sadece pazar günleri devir oda yarım günAhahahha cuma akşamları kapanış ve bebeyi 2 günlüğüne babaya devrediş![]()
1 saatse çok iyi benceMaalesef sadece pazar günleri devir oda yarım gün1saat baksın hemen sigara çay krizine giriyor
![]()
Labne çok güzel oluyoTarifçiniz geldiii hanımlarrr![]()
Yaptın mı daha önce kolay oluyor mu ben anneme yaptırım heraldeLabne çok güzel oluyo