Ay maaşallahSanırım bizim oğlan emeklemeye başladı, ama tersinemenzili şu an pek geniş değil, zamanla genişleyecek inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay maaşallahSanırım bizim oğlan emeklemeye başladı, ama tersinemenzili şu an pek geniş değil, zamanla genişleyecek inşallah
![]()
Benimki hep 2 baştan beri hatta bazı günler ikindi uykusunu uyumuyorYa bizimki 3 gundur gunduzleri sadece 2 kere uyuyor atak mi var yine niye azaliyor bu uykular![]()
Pregnacare kullanıyorum benAnneler multivitamin ne kullanıyorsunuz?
AnammmmB BitterCikilata m sizde durumlar nasıl, minnakım ishal mi hâlâ? Bizde ishal devam, muz da çare olmadı, ama eskiye göre azaldı gibi.. bir de dişleri ikiledik
Pregnacare kullanıyorum ben
Evet öyle, efamom da kullanılabilir bende o da var bu bitince ona geçerimİçinde ayrı olarak omega var sanırım, ben omega almıştım kendime, bu sebeple onu almamıştım
Ben efamom duzenli kullaniyorum kuzenim kullanmisti kizinda cok faydasini gormus burdanda yazdim bi kere kimse bise demedi ama aldim ben bayadir kullaniyorum bakalimEvet öyle, efamom da kullanılabilir bende o da var bu bitince ona geçerim![]()
Deneyeceğim bende ama süzme peynir tuzlu olmaz mıEvet tarifte marketteki süzme peynirden bahsetmiş küp küp oluyor ya kutuda ondan
Yedek olarak alayim onuda, mama termosu ve suluk onerisi var miLulunun renkleri sayfasindan önluk alin aldirin gencler, asla suyu gecirmiyor ve incecik harika kumasi var. ebebektekiler bana cok naylonumsu ve sert gelmisti o yuzden bu cok iyi bi alternatif.
Ben hem uzun kollu hem de normal onluk gibi olanlardan aldim. Trendyolda daha pahali, direkt kendi sitesinden aldim![]()
Ay normal önlük 1 kaşık yedirirken bile korumuyor zaten uzun kollu bakıyordum hemen alayımLulunun renkleri sayfasindan önluk alin aldirin gencler, asla suyu gecirmiyor ve incecik harika kumasi var. ebebektekiler bana cok naylonumsu ve sert gelmisti o yuzden bu cok iyi bi alternatif.
Ben hem uzun kollu hem de normal onluk gibi olanlardan aldim. Trendyolda daha pahali, direkt kendi sitesinden aldim![]()
Mama termosu laken kesinlikle öneririm pahalı ama harika bi termos almayı düşünürsen fotoğraf çekip atarımYedek olarak alayim onuda, mama termosu ve suluk onerisi var mi
Guzelse alirim laken varsa linkMama termosu laken kesinlikle öneririm pahalı ama harika bi termos almayı düşünürsen fotoğraf çekip atarım
Suluk olarak avent aldık ama zamanında munchkini favorilemiştim bundan alırım diye sonra karambole geldi onu unutmuşum eşim ne alayım diyince öyle ezberden avent al dedim
Avent de güzel ama munchkinden de insanlar çok memnundu bir bakarsın istersen
TesekkurlerBunu aldım ben şu an fiyatı çok iyi normale göre bazen 500 600lere fırlıyor
Valla benim bebek çantasında bi biberon için termal çanta vardı iyi bi marka olduğu için dandik olmaz diye düşünüyorum ama bi kere içine biberonla süt koymuştum sonra çıkardığımda çok soğumuştu
Bilmiyorum yemek için kullanışlılar mı kullananlar fikir almak lazım
Ben termos skiphop aldim, simdi sicak su icin kullaniyorum biberonu isitmak amaciyla hic sogutmuyor cok memnunummmYedek olarak alayim onuda, mama termosu ve suluk onerisi var mi
Munchkinin hangi modeli bebis onu da linkler misin? Akitmiyor muymus o daAy normal önlük 1 kaşık yedirirken bile korumuyor zaten uzun kollu bakıyordum hemen alayım
Mama termosu laken kesinlikle öneririm pahalı ama harika bi termos almayı düşünürsen fotoğraf çekip atarım
Suluk olarak avent aldık ama zamanında munchkini favorilemiştim bundan alırım diye sonra karambole geldi onu unutmuşum eşim ne alayım diyince öyle ezberden avent al dedim
Avent de güzel ama munchkinden de insanlar çok memnundu bir bakarsın istersen