- 21 Aralık 2014
- 2.005
- 1.767
- 333
- 36
Takım almam için kredi çekmem lazım heraldesadece kase aldım ama tabağında da gözüm Var
Yaa bende istiyorum ama doktor yürütec hoppala onermiyor diye eşim almıyor aldirmiyor.Alirsan kirarim diyor o kadarBen bugün yeğenimin yürütecini aldımSanırım çok sıkıştığımda kullanacağım
Benimki bugün üst damagiyla yeşil soğanın beyaz kısmını parçaladıOğlumun ilk önce üst damakta dışı çıkıyor olabilir mi böyle bişey mumkunmu bugün bildiğiniz kolumu ısırdı sonra baktım kolumda minik dış izi gibi bir kızarıklık var çok şaşırdım ama damagiyla yapmış olabilir mi görünürde dış fln yok gibi
Ben o bebe yatmaza bayildim yaaa kaldirmasam 2 saat oturacak bizimkiYaa bende istiyorum ama doktor yürütec hoppala onermiyor diye eşim almıyor aldirmiyor.Alirsan kirarim diyor o kadarBugün bile kavga ettik bu yüzden.Bende bebe yatmaz aldım daha gelmedi inşallah onda bari oturur.Bugun doktora gittik bebeğiniz kolikten sınırlı huysuz bebeğe geçiş yapmış dedi Hayırlı olsun banaaaaa
Benim sağ meme pert zaten :)Benimki bugün üst damagiyla yeşil soğanın beyaz kısmını parçaladıBazen memeyi öyle bir ısırıyor sanırsın dışı var.Gelecek ama bizi de bitirecek bu dişler
O ne demek oluyormuşYaa bende istiyorum ama doktor yürütec hoppala onermiyor diye eşim almıyor aldirmiyor.Alirsan kirarim diyor o kadarBugün bile kavga ettik bu yüzden.Bende bebe yatmaz aldım daha gelmedi inşallah onda bari oturur.Bugun doktora gittik bebeğiniz kolikten sınırlı huysuz bebeğe geçiş yapmış dedi Hayırlı olsun banaaaaa
O ne demek oluyormuş
Ayvayı yedin demenin TürkçesiO ne demek oluyormuş
O zmn afiyet olsunAyvayı yedin demenin Türkçesi
Benimki de öyle diyordu dedim yer değiştirelim o zaman sen eve geç ben çalışmaya başlayayım bi atar gider derken tıpış tıpış eve çıkardı arabadanYaa bende istiyorum ama doktor yürütec hoppala onermiyor diye eşim almıyor aldirmiyor.Alirsan kirarim diyor o kadarBugün bile kavga ettik bu yüzden.Bende bebe yatmaz aldım daha gelmedi inşallah onda bari oturur.Bugun doktora gittik bebeğiniz kolikten sınırlı huysuz bebeğe geçiş yapmış dedi Hayırlı olsun banaaaaa
Ay ben piş pisi tel den aciyom agzim dikim kuruyor bi süre sonra çünküBnm açtığımda buydu valla dr öyle dedi kendin söyle dedi piş piş kendin yap dedi
Yakındır bizimki debelenip duruyor uyurkenYa bu çocuk durmuyor sanki 1 aydır dönüyor gibiakşama kadar stabildi bir atak gerçekleştirmedi. Son 1.5 saattir sihirli değnek dokunmuş gibi sırtı yere gelince sağa sola pat diye dönüveriyo zorlanma falanda yok çok merak ediyorum gecede bir atak yapıp dönecek mi ay resmen çok heyecanlandım
Teşekkür ederim canım. Biz refluden ötürü sık ve az emdigimiz için sorayim dedim.Ona doktorumuz yorum yapmadı bense hiç sormadım.Sabah uyanıyor emziriyorum 1 saat sonra filan veriyorum.Ama bilen arkadaşlar yazar mutlaka
Bizim doktor beslenmeden yarım saat sonra ver sonrasında 1 saat mama verme dediTeşekkür ederim canım. Biz refluden ötürü sık ve az emdigimiz için sorayim dedim.Çünkü denmişti öncesinde ve sonrasında emzirilme olmayacak bı sure daha. Sen de dikkat et yine de .
Mümkün tabi. Hatta ilk önce köpek dişi çıkan, vampir gibi gezen bebekler bile varOğlumun ilk önce üst damakta dışı çıkıyor olabilir mi böyle bişey mumkunmu bugün bildiğiniz kolumu ısırdı sonra baktım kolumda minik dış izi gibi bir kızarıklık var çok şaşırdım ama damagiyla yapmış olabilir mi görünürde dış fln yok gibi
Seninki ne kadarlik yeni yoldasim sensinÇok teşekkür ederim. Bazen saatleri tutturamasam da çok işime yaradı benim de.
Benimki de dönmüyor yalnız değilsin. Ama bu aylarda dönmeyen hala çok bebek var merak etme.
Ay ben de hic yere koymuyorum ondan mi acabaAyağımızı sürüdük bekliyoruz sizidemeğerse çocuğu sert zeminde tuttuğumu sanıyomuşum halıda bir denedik oldu
Ay valla pek güzel aydı inşallah sever de dönüp durur az bir eğim alsa hemen dönmeye yelteniyo şuan ama eğim yoksa nazlanıyor bugün nasıl olduysa dönesi tuttu
Bizim 2-3 aylik stogumuz var, simdilik ek gida alisverisine dokecegim dolarlariTavsiye50 koduyla 50 tl indirim oluyor tanesi 2,30 küsüre geliyor primacılar
B BitterCikilata J jijikalp
Desene benimkide buggs bunny gibi dolaşacak yarın ben inceleyeyeyim biraz daha üst damagini bugün kardesimde dedi onun damaklari neden öyle duruyo diye sanki dış cikacakmis gibi ama bakalimMümkün tabi. Hatta ilk önce köpek dişi çıkan, vampir gibi gezen bebekler bile var
Saf saf cevap verdim ama dalgamı geçtin acaba sen benleMümkün tabi. Hatta ilk önce köpek dişi çıkan, vampir gibi gezen bebekler bile var
Ha bak uykumdan ödün vermekten nefret ederim gece düz dursun canımı sıkmasın yoksa fight çıkar evde eşim bekler sabaha kadar başındaYakındır bizimki debelenip duruyor uyurken
İlk önce tatlı geliyor ama sürekli yüzüstü döndüğünde uyanıp kafasını kaldırıp sana bağırdığında artık sen de imdat diye bağırıyorsun
Koy koy bende iki kat battaniye koymuştum biri yumuştu altında toplanıyodu şuan bir tane var oda sert bir battaniye. Bak birde ben son 2 3 haftadır çok teşvik ettim poposundan hafif destek vererek tepesinden oyuncak gösterip yere doğru indiriyodum oda oyuncağa hamle yaptıkça ben yavaş yavaş dönmesine yardım ediyodum. Onun faydası oldu bence yoksa dönmeye ihtiyaç hissetmiyodu elini yana uzatıp ne alacaksa alıyoduSeninki ne kadarlik yeni yoldasim sensin
Ay ben de hic yere koymuyorum ondan mi acababizim yerler buz, yoga matina koyuyorum onun da hemen disina surunuyor diye onu da kaldirmistim
Bizim 2-3 aylik stogumuz var, simdilik ek gida alisverisine dokecegim dolarlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?