- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Dün gece denedim dönemediği için daha çok sinirlendiBenim kurtaricim oldu ya. Hamileyken pek işime yaramamıştı. Destekli oturturken de iyi oluyo.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gece denedim dönemediği için daha çok sinirlendiBenim kurtaricim oldu ya. Hamileyken pek işime yaramamıştı. Destekli oturturken de iyi oluyo.
Hahahahahaj seviyor alıştı açınca hemen gülüyor hatta ben sabahları kart falan gösteriyorum kitap okuyorum onun öncesinde andımızı açıyorumAhahahsbahh seviyor mu seninkidekorkuyorum ileride okulda bu marşı öğretirlerken uyuyup kalacak diye
![]()
Ya müzikler bebeleri hipnoz ediyormuş çok tehlikeliymişEşim oğlumuzu İzmir marşında uyutmaya alıştırdı ninni gibi geliyo ona şimdi İzmir marşıküçük bir ayrıntı ikimizde İzmirli değiliz
![]()
Onu kolik müzikleri için söylemiştir. Ben sürekli şarkı türkü söylüyorum da dinletiyorum da.Ya müzikler bebeleri hipnoz ediyormuş çok tehlikeliymiş
Bnmki de kolik bebek müziğiyle uyuyordu
Dr sakın dedi başka bebeği örnek gösterdi müziği açınca hemen susuyor dedi hiç sesi soluğu çıkmıyormuş gerçekten de bnmki de öyleydi 15 gündür açmıyorum
Dr gittiğinde sor istersen
E ben ninni açıyorum benim bile uykum geliyor gayet sakin güzel bı müzik . Şu meşhur brahams ninnisiYa müzikler bebeleri hipnoz ediyormuş çok tehlikeliymiş
Dr sakın dedi başka bebeği örnek gösterdi müziği açınca hemen susuyor dedi hiç sesi soluğu çıkmıyormuş gerçekten de bnmki de öyleydi 15 gündür açmıyorum
E ben ninni açıyorum benim bile uykum geliyor gayet sakin güzel bı müzik . Şu meşhur brahams ninnisi
Bnm açtığımda buydu valla dr öyle dedi kendin söyle dedi piş piş kendin yap dedi![]()
Tam yön ileri marşHahahahahaj seviyor alıştı açınca hemen gülüyor hatta ben sabahları kart falan gösteriyorum kitap okuyorum onun öncesinde andımızı açıyorumhedefim Atatürkçü vatanı milleti seven bir evlat yetiştirmek
![]()
Hipnoz ediyormuş sakın sakın dedi banaTamam işte benimki de bunun susuz olanı. Niye tehlikeli ki çocuk rahatlıyor dinliyor da ilginç . Herşey değişiyor yetişemiyorum.
Onu ben de fark ettim. Melodi açıyorum youtube dan anında susuyor. Açmayayım bari bir dahaYa müzikler bebeleri hipnoz ediyormuş çok tehlikeliymiş
Kilosu kadar damla benimki 8.5 kilo 9 damla kullanıyoruz.Doğru almışız değil mi bu kan damlasini. Diğeri kabızlık yaptı bunu aldık. Nasıl kullancaz eşim sormamis eczacıya.
DemiOnu ben de fark ettim. Melodi açıyorum youtube dan anında susuyor. Açmayayım bari bir daha
Bu dediğini kolik müzikleri için duymuştum. anne karnındaki seslere benzediği için hem dünyaya adaptasyonu zorlaştırıyomuş hemde bir düzen halinde tekrarlandığı için otizmi tetikliyormuş diye duymuştum. Ama normal müzikler ninniler marşlar için olduğunu hiç duymamıştımYa müzikler bebeleri hipnoz ediyormuş çok tehlikeliymiş
Peki emzirmeden ne kadar önce ne kadar sonra canım . Hemen emzirilmiyor heralde öyle demislerdi sankiKilosu kadar damla benimki 8.5 kilo 9 damla kullanıyoruz.
Bnm açtığımda buydu valla dr öyle dedi kendin söyle dedi piş piş kendin yap dedi![]()
Hele bizde eşim bn abi herkes uyuyor bi cadı kız uyumuyorAneeeee arada bende açıyorum bunu hatta bugün ben uyumusum oglus uyumamis gözümü açtım çipil cipil bana bakıyoro 5 dklik uyku dünyanın en güzel uykusu olabilir
Acmayayim bundan sonra nefese kuvvet
Ben bugün yeğenimin yürütecini aldımZipzip ben de düşünmüştüm kimi dr hiç önermiyor kimisi de günde 10 dakika olabilir diyor e onun için de almaya değmez dedim ben de![]()
Ona doktorumuz yorum yapmadı bense hiç sormadım.Sabah uyanıyor emziriyorum 1 saat sonra filan veriyorum.Ama bilen arkadaşlar yazar mutlakaPeki emzirmeden ne kadar önce ne kadar sonra canım . Hemen emzirilmiyor heralde öyle demislerdi sanki