Bende zıpzıp çok istiyorum ama doktor önermedi , ama bu bebeleri oyalayacak bişey lazım her dk kucağımda vücut dayanmıyorBiz zıp zıp aldık e bebekten çok şükür bel kol boyun fıtığı olmaktan kurtulduk kanguru gibi zıplayıp duruyor artık kendisiama benim bu sırt ağrım ne olcak hiç bilmiyorum kaldıramaz oldum çocuğu artık.
Evet önermiyorlar örümcekte aynı şekilde önerilmiyor ama 24 saatte üstünde geçmicek en azından bi yemek yaparken falan oyalancağı birşey lazım bizimkide zıplamayı çok seviyor çareyi bunda bulduk. Emekleyene kadar hep kucağımda evde gezemem artık ağırlaştılarda.Bende zıpzıp çok istiyorum ama doktor önermedi , ama bu bebeleri oyalayacak bişey lazım her dk kucağımda vücut dayanmıyorSezaryen mi oldu doğum benim belden uyuştırdukları yer hala azıcık yorulunca çok ağrıyor
Gözünaydın bi ikimizinki kalmıştı dönmeyen niye beni yalnız bıraktın aşk olsunAyyyyy arkidişleeeer sonunda oğlum döndüüüüdünden beri ayağını bana azıcık dokundursa yada çok hafif poposunu yana kaldırsam pıt dönüyodu ama kendi bile isteye hiç teşebbüs etmiyodu. Demin kafasının arkasında oyun halısının piyanosu çalıyodu ıkındı sıkındı pıt döndü bende göbek attım. Ohhh beee dedim vallahi
Valla benimki de döndüüü döndüüüü 3 5 gün bıraktı hoşuna gitmedi galibaGözünaydın bi ikimizinki kalmıştı dönmeyen niye beni yalnız bıraktın aşk olsun
Teşekkür ederimBeslenme seti derken hani şu bebek tarhanasi keçi boynuzu tozu bebek salçası buğday ruseymi olanlardan sormuştum.Trendyol da ketbox var ama organik olanı hangisiyse ondan alalım.
Çok teşekkür ederim. Bazen saatleri tutturamasam da çok işime yaradı benim de.Rica ederim çok sevindim bende de işe yaradı o rutin senin için sonrasını paylaşıyorum
Benimki de dönmüyor yalnız değilsin. Ama bu aylarda dönmeyen hala çok bebek var merak etme.Gözünaydın bi ikimizinki kalmıştı dönmeyen niye beni yalnız bıraktın aşk olsun
Hadi gözünaydınAyyyyy arkidişleeeer sonunda oğlum döndüüüüdünden beri ayağını bana azıcık dokundursa yada çok hafif poposunu yana kaldırsam pıt dönüyodu ama kendi bile isteye hiç teşebbüs etmiyodu. Demin kafasının arkasında oyun halısının piyanosu çalıyodu ıkındı sıkındı pıt döndü bende göbek attım. Ohhh beee dedim vallahi
Bize de önermiyor oturuyor öyle vakit geçiriyoruz birazBende zıpzıp çok istiyorum ama doktor önermedi , ama bu bebeleri oyalayacak bişey lazım her dk kucağımda vücut dayanmıyorSezaryen mi oldu doğum benim belden uyuştırdukları yer hala azıcık yorulunca çok ağrıyor
Takım almam için kredi çekmem lazım heraldeTeşekkür ettim her yol oioi ye çıkıyorpeki sadece kase mi aldınız yoksa tam takım mı?
Gece fazla uyanması zor gerçekten umarım düzene girerEvet önermiyorlar örümcekte aynı şekilde önerilmiyor ama 24 saatte üstünde geçmicek en azından bi yemek yaparken falan oyalancağı birşey lazım bizimkide zıplamayı çok seviyor çareyi bunda bulduk. Emekleyene kadar hep kucağımda evde gezemem artık ağırlaştılarda.normal doğum yaptım ama gece hala sık uyanıyoruz 2 saatte bir uyku sersemi indir kaldır yapmaktan ağrıyor ve gün içinde de
Oturuyor ama o zamanlarda da benimle oynamak istiyor yanından kalktığım anda çığlık kıyamet ee işler güçler oluyor çoğu zaman yemek bile yapamıyorum gündüz uykuları da azaldıBize de önermiyor oturuyor öyle vakit geçiriyoruz biraz
Oturuyor mu senin ki
Ayağımızı sürüdük bekliyoruz sizideGözünaydın bi ikimizinki kalmıştı dönmeyen niye beni yalnız bıraktın aşk olsun
Ay valla pek güzel aydı inşallah sever de dönüp durur az bir eğim alsa hemen dönmeye yelteniyo şuan ama eğim yoksa nazlanıyor bugün nasıl olduysa dönesi tuttuHadi gözünaydın
Bize de önermiyor oturuyor öyle vakit geçiriyoruz biraz
Oturuyor mu senin ki
Sen bi tanesinTavsiye50 koduyla 50 tl indirim oluyor tanesi 2,30 küsüre geliyor primacılar
B BitterCikilata J jijikalp
Aldım bile çok saolTavsiye50 koduyla 50 tl indirim oluyor tanesi 2,30 küsüre geliyor primacılar
B BitterCikilata J jijikalp
Zipzip ben de düşünmüştüm kimi dr hiç önermiyor kimisi de günde 10 dakika olabilir diyor e onun için de almaya değmez dedim ben deBende zıpzıp çok istiyorum ama doktor önermedi , ama bu bebeleri oyalayacak bişey lazım her dk kucağımda vücut dayanmıyorSezaryen mi oldu doğum benim belden uyuştırdukları yer hala azıcık yorulunca çok ağrıyor
Kızlar 4 kullaniyorsunuz hala dimi ? 5 e ne zaman geceriz ona göre 4 yada 5 alcam :)Aldım bile çok saol
Valla daha kullanırım 11 kg olana kadar ona da çok varKızlar 4 kullaniyorsunuz hala dimi ? 5 e ne zaman geceriz ona göre 4 yada 5 alcam :)
Ne demekk güle güle kullanalım inşallahAldım bile çok saol
Bende izmir marşı açıyorum sabahları altını alırken falan yaşa mustafa kemal paşa yaşa diyerektenEşim oğlumuzu İzmir marşında uyutmaya alıştırdı ninni gibi geliyo ona şimdi İzmir marşıküçük bir ayrıntı ikimizde İzmirli değiliz
Ahahahsbahh seviyor mu seninkideBende izmir marşı açıyorum sabahları altını alırken falan yaşa mustafa kemal paşa yaşa diyerekten
Benim kurtaricim oldu ya. Hamileyken pek işime yaramamıştı. Destekli oturturken de iyi oluyo.Aa çok mantıklı ben düşmesin diye kullanıyordum yatağına da koyayım yarın bugünden geçti artık uyanır diye odanın yanından bile geçmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?