- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 30
Makaleleri okumadım diyetisyenlerde ne diyor bilmiyorum ama biz bir ay oldu ek gıdaya başlayalı. 1.'si karışık başlarsan ve alerji baş gösterirse neyden sıkıntı olduğunu bilemezsin. Zira biz tadımlarda bir problem yaşamadık ama son zamanlarda bir şeyden alerji oluştu ve sırtında egzama çıktı. Ne olduğunu bilmiyorum. Ne yaptıysa bu ara ya o ya ben onu tekrar tükettik belli ki bu seferde hem belinde hem kolunda tekrar çıktı 3 yerinde egzama var şuan. 2.'si her çocuk aynı sebze meyvelere aynı hazmı gösteremiyo kabızlık çok zorluyor ağır gelebilir. Son olarak önce tek tek tatlarını almaları yediği şeyin damak tadına oturması açısından daha önemliymiş diye biliyorum. Yine bir araştır istersen ama çok riske girmemek daha iyi sanki. Zaten tonla şey yiyor bir ayda. Biz bir sürü şeyin tadına baktık bileEk gida icin sabahtan beri bi dolu makale ve bi dolu diyetisyen yazisi okudum. Artik kararim net direkt zeytinyagli karisik omlet ile baslayacagimIlk aylarda ne kadar alerjen verilirse vucut o kadar hizli alisiyormus.
Simdi zeytinyag ve diger sebze meyveyi nerden alacagiz bi akil verin su jijiye
Bide bebek suyu nedir? Bebek suyu sart midir?
Bide makarna lutfen haricinde hangi markalar guvenilir ve temiz bildiklerinizi paylasirsaniz ben de yavastan alisverise basliyim
Son olarak ocean microferi damla olarak nasil veriyosunuz yaBebito agzini o kadar sure acik tutmuyo ki nasi olcecegimi bilemedigim icin ben 0.5 cizgisine kadar cekip oyle veriyorum
![]()