2021 Aralık Anneleri

Teşekkür ederim evet okudum sabırlı olun vazgeçmeden deneyin alışacak illa diyolar. Bakalım sabırla deniyorum. Böyle tahtada planlıyorum bugün daha iydi sanki. Aslında hep heyecanla uzaniyo ama sonu hüsran. Zaten amaç doyurmak olmadığından takmamaya çalışıyorum.
 

Eklentiler

  • IMG20220520010618.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu arada oğlumun boynunda egzama var hiç geçmiyor gecsede hemen tekrarlıyor. Başka bir Dr mantar dedi. Sorum şu biz tadimlari alerjisi varmı yokmu diye yapıyoruz ya. Ben nasıl ayırt edicem. Tedavide olunmuyo bı ton krem kullandık.
 
Napıyon dökmediğin suyu? Sen mi içiyon?
 
Ne zamandır var?
 
Napıyon dökmediğin suyu? Sen mi içiyon?
Çorbalara yemeklere katayim diyorum yazık vitaminler suda kalıyor atmamış olurum. Ama bu bebişim sebzeleri değil onunkileri buharda pişiriyorum.
Ne zamandır var?
Doğduğundan beri var. Çare bulamadık. Haftaya tekrar goturcem doktora. Bu hafta grevdelermis gitmemizle dönmemiz bir oldu.
 
merve bak şunları aldım ama silikon meyve filesi çok ogurtuyor benimkini. Biraz daha deniycem. Tabağı vakumlu lakin canı isterse vakumluyu Ayrıca buharda pişirme aparatı aldım. Silikon mama onlugu. Şimdilik bunlar. Yoğurdunu günlük sütten mayaliyorum. İlerleyen zamanlarda tarif işi korkutuyo beni. Kitapları satılıyor çeşitli yapayım diye alsammi diyorum.
 

Eklentiler

  • IMG20220520010649.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG20220520010657.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG20220520010801.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 42
İyi geceler kızlaar, nasılsınız, bebişler nasıl

Benim de aklıma takılan bir şey var. Bebek tarhanası satıyorlar ya, benim kayınvalidem bize sağolsun her sene tarhana yapıp gönderir. Bu bebek tarhanaların normal tarhanalardan ne farkı var? Öğrenip ona göre kayınvalidemden rica etmeyi planlıyorum
 
İçine tuz eklenmiyor, irmik eklenebiliyor bir de un olarak daha sağlıklı bir alternatif seçiliyor tam buğday, pirinç unu gibi başka bir fark var mı bilmiyorum
 
Ay ben de bi başlayaydım
Bak bir başla eğer Eylül de severse o kadar severek ilerleyeceksin ki hergün yeni bir şey vermek isteyeceksin
İstekli olması en güzeli zaten istemese daha çok olurdu ağzını açmazdı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…