İlki üsttte uçan kuş gibi kese var yatay ölçmüş 0.61 bugünkü aşağıdaki dikey ölçmüş 0.93Anlayamıyom da ben her ultrasondan. Geçen hafaki üsttekiyse gayer de büyümüş duruyo. Kaç mm idi kaç olmuş?
A köşedeki gördüm. Kese küçük ama kalp var yolk var. Belki bi dahaki hafta yeterli büyümeyi yapar ya iyi düşünelim biz. Sonuçta gelişme yeterisz olsa direkt yetersiz derdiİlki üsttte uçan kuş gibi kese var yatay ölçmüş 0.61 bugünkü aşağıdaki dikey ölçmüş 0.93
Canım sigara isteyince şekersiz sakız çiğneTamam tamammmmmcanım sigara isteyince sana yazacağım
Kaç mmdi kese çok sayfa birikmiş okuyamadım göremedimInşallah.
10.93Kaç mmdi kese çok sayfa birikmiş okuyamadım göremedim
Evet teşekkürler gördük keseyiAA söylemiştiniz paketi sorucaktiniz bilgi alırsanız haberinizi bekliyorum, inşallah guzel haberler alırsınız bugun
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebişim darisi banaEvet teşekkürler gördük keseyimuayene ücreti 320 doğum 5bin bunun içinde fotoğraf falan yok.Tabi biz doğum yapana kadar değişebilirmiş.
Maşallah çok güzel bence geç döllenme olmasına rağmen. İlk gebeliğim geç döllenmeydi tarihler hep uyumsuz çıkıyordu doktor adetinde bı sıkıntı vardı diyordu sürekli bebek küçük çıkıyordu moralimi bozmuştu hep . Allah'a şükür bu seferki geç döllenme değil. Tarihler net
Bence cok pahaliEvet teşekkürler gördük keseyimuayene ücreti 320 doğum 5bin bunun içinde fotoğraf falan yok.Tabi biz doğum yapana kadar değişebilirmiş.
Her ay muayene oluyoruz ya onlar dahil değil.Aynı zamanda kan idrar da ekstra.Ben de tahlillerimi başka yerde yapıcam.Kan değerlerimi istedi doktorum.Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebişim darisi banadoğum ücreti sadece doğum da mı ödeniyor yani muayeneler sayılmıyor degilmi
Sen çok erken öğrenmişsin dediMaşallah çok güzel bence geç döllenme olmasına rağmen. İlk gebeliğim geç döllenmeydi tarihler hep uyumsuz çıkıyordu doktor adetinde bı sıkıntı vardı diyordu sürekli bebek küçük çıkıyordu moralimi bozmuştu hep . Allah'a şükür bu seferki geç döllenme değil. Tarihler netÇarşamba bende kese görmeye gitmiştim 10.10mm benimde
Eşim de aynı şeyi söylüyor.Senelerdir kendısıne gidiyorum.O kadar güven verici o kadar huzurluyum ki yanında.Bu parayı sırf onun için veriyorum kızlar.Her şeyi sorabiliyorum her saat het dakika.Bence cok pahali
Ah evet bende 3haftalik öğrenmiştim geçmek bilmiyorduSen çok erken öğrenmişsin dedisata göre 2 hafta geride benim.
Bence de çok pahalı yq aynen riskli gebelik uzmanları alıyo o fiyatlarıYani kizlar benim nutkumun tutulma sebebi bu fiyatlara sundan simdi benim kuzenler falan Marasta en iyi hastanede annelik hakki diye biseymi ne varmis onunla baya uyguna dogum yaptilar tabi ben bunu bilmiyordum doktorumdan biraz kazik yedim tabi sizin yazdiginiz rakamlar kadar yuksek degilve bizim burda riskli gebelik uzmaninin muayene ucreti 250 falan yani bu fiyatlar nedir bildigin adam soyuyorlar
Yani mesela bugün tam 5haftalığız.Hemen dedi ki karından bakalım olmazsa vajinal bakarız.O keseyi görmeden gitmek yok.Yani çok pozitif mesela kocaman iki kistim var çünkü ben iğne kullanmıştım.Onda bile pozitifiz yaniEşim de aynı şeyi söylüyor.Senelerdir kendısıne gidiyorum.O kadar güven verici o kadar huzurluyum ki yanında.Bu parayı sırf onun için veriyorum kızlar.Her şeyi sorabiliyorum her saat het dakika.
Eğer uyumluysanız doktorla ve maddiyatınız da varsa gidin tabiki. Doğum işi gerçekten takip gerektiren bişey. Doktorunuza güveniyormuşsunuz ulaşabiliyormuşsunuz her zaman doğurmuyorsunuz sonuçta. keşke herkes böyle doktorlarla doğum yapabilseEşim de aynı şeyi söylüyor.Senelerdir kendısıne gidiyorum.O kadar güven verici o kadar huzurluyum ki yanında.Bu parayı sırf onun için veriyorum kızlar.Her şeyi sorabiliyorum her saat het dakika.
Mekanı cennet olsun.Bide bi kadin dogum doktorumuz vardi bayram baskonus harika bi insandi hafta sonu durumu olmayan insanlari ozel muayanesinde ucretsiz muayene ederdi vefat etti Rabbim mekanini cennet etsin sizin doktorlara da az insaf versin yani