2021 Aralık Anneleri

Bu kadınin özel kliniği var ondan galiba bide İzmir olunca tabi, normal özel hastanelerde muayeneyle beraber bu fiyatlar çıkıyor doğumdan sonra kuvezi ilk bebek muayenesi falan da dahil oluyo

Herkese merhaba bende allah nasip ederse aralık ayı annesi olucam dün doktoruma gittim 6 mm kese gözüktü diğer kesem 5,2 mm daha kalp atışı yok haftaya perşembe yine gidicem bebişlerimin kesesi küçük mü
Haftaya kalp için erken olur canım. Bu mm ile duyulmaz bence.

Herkese merhaba bende allah nasip ederse aralık ayı annesi olucam dün doktoruma gittim 6 mm kese gözüktü diğer kesem 5,2 mm daha kalp atışı yok haftaya perşembe yine gidicem bebişlerimin kesesi küçük mü
Bu arada hayırlı olsun. Dememişim hayırlı olsun.

Ne bilim bizim buralar oyle olmayinca bana bu rakamlar anormal geliyor
Benim de memleketim Ordu keşke oralarda doğum yapabilseydim ama İzmir e kaldım işte ama bu kadar veremem maddi durumum iyi de olsa gider bebeğime bir beşik bişey alirim özel hastaneler de de doğum gece olursa başka doktorun girme sorunsalı var bir türlü işin içinden çıkamıyorum devlette de iyi hizmet alamıyoruz ne yapsam bilemedim

Sizin muayene ücretleriniz nedir ? ben 3yıl önce gittiğimde 62tlyle başlamıştım sona doğru 84 tlydi şimdi 150tl olmuş çok geldi . Genel olarak fiyatlar bu kadar yüksek mi merak ettim

Gece olursa başka doktor mu? Ilk defa duyuyorum böyle bi şeyi.

Evet ben de öyle düşünüyorum.Zorlanacağız ama benim psikolojim ve bebeğimin sağlığı için göze alacağız

Gece olursa başka doktor mu? Ilk defa duyuyorum böyle bi şeyi.
Evet İzmir de bazı hastaneler de öyleymiş özellikle doktorumun girmesini istiyorum bende ona göre bir hastane bulucam o zaman bı manası yokki benim o kadar para vermenin gider devlette de yaparım doğumu her hangi bir doktora işte böyle olunca da insan özel kliniklere o kadar para dökmek zorunda kalıyor çok karısı buralar ya

Kızlar simdi geldim kese asagida dedi Progestan ve proluton depot die 2 tane iğne verdi. Birini vuruldum ama baya tedirgin olduk bunlari kullanan var mı yine düşer mi kese yukari cikar mi dedim

Bu kadınin özel kliniği var ondan galiba bide İzmir olunca tabi, normal özel hastanelerde muayeneyle beraber bu fiyatlar çıkıyor doğumdan sonra kuvezi ilk bebek muayenesi falan da dahil oluyo
Özel hastaneler özel özelliğini kaybetmiş durumda.İlk doğumumda özel hastaneye gittim.Randevudan bir saat sonra sıra geliyordu.İletişim zorluğu da cabası.Sözde iyi bir özel hastaneydi.Hiç memnun kalmamıştım.

Kızlar simdi geldim kese asagida dedi Progestan ve proluton depot die 2 tane iğne verdi. Birini vuruldum ama baya tedirgin olduk bunlari kullanan var mı yine düşer mi kese yukari cikar mi dedim
Bolca dinleneceksin canım. Inşallah kötü bir sey olmaz.

Ya çok kötüymüş burası daha küçük bi yer olduğu için öyle sorunlar olmuyor diye biliyorum. Ama yine de sorayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…