Amin burda fakirlerin babasi diye anilir hala...Mekanı cennet olsun.
Bu kadınin özel kliniği var ondan galiba bide İzmir olunca tabi, normal özel hastanelerde muayeneyle beraber bu fiyatlar çıkıyor doğumdan sonra kuvezi ilk bebek muayenesi falan da dahil oluyoYani kizlar benim nutkumun tutulma sebebi bu fiyatlara sundan simdi benim kuzenler falan Marasta en iyi hastanede annelik hakki diye biseymi ne varmis onunla baya uyguna dogum yaptilar tabi ben bunu bilmiyordum doktorumdan biraz kazik yedim tabi sizin yazdiginiz rakamlar kadar yuksek degilve bizim burda riskli gebelik uzmaninin muayene ucreti 250 falan yani bu fiyatlar nedir bildigin adam soyuyorlar
Ne bilim bizim buralar oyle olmayinca bana bu rakamlar anormal geliyorBu kadınin özel kliniği var ondan galiba bide İzmir olunca tabi, normal özel hastanelerde muayeneyle beraber bu fiyatlar çıkıyor doğumdan sonra kuvezi ilk bebek muayenesi falan da dahil oluyo
cok ilginç ya benim de 4+5te 59 çıkmıştıSlmm 4+5 te beta hcg 16 000 çıkmıştı bende acaba ikizmi diye çok heyecanlıydım ama değilmişdemekki beta hcg ye güvenmemeliyiz
Haftaya kalp için erken olur canım. Bu mm ile duyulmaz bence.Herkese merhaba bende allah nasip ederse aralık ayı annesi olucam dün doktoruma gittim 6 mm kese gözüktü diğer kesem 5,2 mm daha kalp atışı yok haftaya perşembe yine gidicem bebişlerimin kesesi küçük mü
Bu arada hayırlı olsun. Dememişim hayırlı olsun.Herkese merhaba bende allah nasip ederse aralık ayı annesi olucam dün doktoruma gittim 6 mm kese gözüktü diğer kesem 5,2 mm daha kalp atışı yok haftaya perşembe yine gidicem bebişlerimin kesesi küçük mü
Benim de memleketim Ordu keşke oralarda doğum yapabilseydim ama İzmir e kaldım işte ama bu kadar veremem maddi durumum iyi de olsa gider bebeğime bir beşik bişey alirim özel hastaneler de de doğum gece olursa başka doktorun girme sorunsalı var bir türlü işin içinden çıkamıyorum devlette de iyi hizmet alamıyoruz ne yapsam bilemedimNe bilim bizim buralar oyle olmayinca bana bu rakamlar anormal geliyor
Gittim geldim iyi hissetmiyorum yazicmO 2+3 farklidir canim regliye gore hesap degildir yani .. gidince bana da yazarmisin merak ettim bende ..
Gece olursa başka doktor mu? Ilk defa duyuyorum böyle bi şeyi.Benim de memleketim Ordu keşke oralarda doğum yapabilseydim ama İzmir e kaldım işte ama bu kadar veremem maddi durumum iyi de olsa gider bebeğime bir beşik bişey alirim özel hastaneler de de doğum gece olursa başka doktorun girme sorunsalı var bir türlü işin içinden çıkamıyorum devlette de iyi hizmet alamıyoruz ne yapsam bilemedim
Evet ben de öyle düşünüyorum.Zorlanacağız ama benim psikolojim ve bebeğimin sağlığı için göze alacağızEğer uyumluysanız doktorla ve maddiyatınız da varsa gidin tabiki. Doğum işi gerçekten takip gerektiren bişey. Doktorunuza güveniyormuşsunuz ulaşabiliyormuşsunuz her zaman doğurmuyorsunuz sonuçta. keşke herkes böyle doktorlarla doğum yapabilse
Evet İzmir de bazı hastaneler de öyleymiş özellikle doktorumun girmesini istiyorum bende ona göre bir hastane bulucam o zaman bı manası yokki benim o kadar para vermenin gider devlette de yaparım doğumu her hangi bir doktora işte böyle olunca da insan özel kliniklere o kadar para dökmek zorunda kalıyor çok karısı buralar yaGece olursa başka doktor mu? Ilk defa duyuyorum böyle bi şeyi.
Özel hastaneler özel özelliğini kaybetmiş durumda.İlk doğumumda özel hastaneye gittim.Randevudan bir saat sonra sıra geliyordu.İletişim zorluğu da cabası.Sözde iyi bir özel hastaneydi.Hiç memnun kalmamıştım.Bu kadınin özel kliniği var ondan galiba bide İzmir olunca tabi, normal özel hastanelerde muayeneyle beraber bu fiyatlar çıkıyor doğumdan sonra kuvezi ilk bebek muayenesi falan da dahil oluyo
Bolca dinleneceksin canım. Inşallah kötü bir sey olmaz.Kızlar simdi geldim kese asagida dedi Progestan ve proluton depot die 2 tane iğne verdi. Birini vuruldum ama baya tedirgin olduk bunlari kullanan var mı yine düşer mi kese yukari cikar mi dedim
Hic iyi hissetmiyorumBolca dinleneceksin canım. Inşallah kötü bir sey olmaz.
Ya çok kötüymüş burası daha küçük bi yer olduğu için öyle sorunlar olmuyor diye biliyorum. Ama yine de sorayım ben.Evet İzmir de bazı hastaneler de öyleymiş özellikle doktorumun girmesini istiyorum bende ona göre bir hastane bulucam o zaman bı manası yokki benim o kadar para vermenin gider devlette de yaparım doğumu her hangi bir doktora işte böyle olunca da insan özel kliniklere o kadar para dökmek zorunda kalıyor çok karısı buralar ya
Bence hep yat. Bir şey olmaz iyice tutunur inşallah. Plasentası bile aşağıda olan hep yatıyo bişey olmuyo.Yukari çıkmasa da asago inmez
Hic iyi hissetmiyorum