- 13 Ocak 2020
- 44.612
- 168.185
- 33
Çok kızarım. Içme şimdi de.Bugün 4te çıkacak inşallah içmeyeceğim tamam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kızarım. Içme şimdi de.Bugün 4te çıkacak inşallah içmeyeceğim tamam canım
Insallah hepimizin sende uzme kendiniİnşallah en güzel şekilde ilerlesin
Allah razı olsun inşallah canımAmin canım. Sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yanmıyo da bulanıyo yiyince.miğdee yanmalarınız başladı mı
Teşekkür ederim iyi ki varsınızInsallah hepimizin sende uzme kendini
Tamam tamammmmm canım sigara isteyince sana yazacağımÇok kızarım. Içme şimdi de.
Ahhh kuzum sıkma canını yaw zaten değer düşük çıkınca öyle diyorlar sen yükseliitemi değilmş ona bak bende öğrendiğim günü gün 2 3 tane içtim şimdi dünden beri içmiyorum canım da istemiyor çok şükür normalde nasıl içerdim ya alışkanlıklar oluyor ama bırakmak lazım ilk hamileliğimdede bırakmkştımValla moralim bozuldu sigarayı 4gündğr içmiyordum zaten yoksa dedim yaktım içtim neden heves kırarlar bilmem ki..
Bende de bulantidan çok yanma varmiğdee yanmalarınız başladı mı
Ayran ic merve o bana cok iyi geliyorYanmıyo da bulanıyo yiyince.
Yeşil elmayla ara öğün yapıyom mutluyum. Ben de bunu tavsiye edeyim.Ayran ic merve o bana cok iyi geliyor
Aaa bugün benim de 6+3 kalp atışı duyma ümidiyle gidecektimbende gittim doktora bugün 6+3 bi sorun yok herşey normal dedi ama kalp atışlarını duyamadık haftaya çağırdı
kızlar birde birşey sorucam sizin eşlerinizi içeri alıyorlar mı benim almıyorlar yasak diye
Ben tatli turu seyler pek isteyerek yemiyorum sabah kalkinca portakal sadece bir de kabizlik olmasin diye hosafYeşil elmayla ara öğün yapıyom mutluyum. Ben de bunu tavsiye edeyim.
Vajinal baktır canım belki duyulur.Aaa bugün benim de 6+3 kalp atışı duyma ümidiyle gidecektim
emin ol benimki daha düşüktü ebenin lafina bakip stres falan yapma bence benim son adet 3 martti. 5 nisan değerim 59 çıktıBugün kan testine gittim Ordaki ebe moralimi bozdu 20Martsa son adetin şimdi de 12 Nisan da öğrendim diyorsun kan sonucun düşük çıkabilir çıkarsa kimyasaldır dedi sizce fikri olan var mı kızlar 12nisan da 47idi betam
Anlayamıyom da ben her ultrasondan. Geçen hafaki üsttekiyse gayer de büyümüş duruyo. Kaç mm idi kaç olmuş?Sabah gittim yolk sac ve pit pit attığını gördüm ama dr kese 1 haftada yeteri kadar büyümemiş küçük kalmış dedi Haftaya Perşembe gel yeniden bakalım dedi. Dedim bu bir sorun mu? Sen şimdilik normal devam et haftaya bir daha bakalım sorunda olabilir dedi. Konu ile ilgili konu açtım yaşayan bilen vardır belki
Eki Görüntüle 2827055
Eki Görüntüle 2827056
Bende kalp atışı için gidicem cuma günü inşallah duyarızPerşembe ya da cuma sanırım
Inşallah.Bende kalp atışı için gidicem cuma günü inşallah duyarız