2021 Aralık Anneleri

Valla moralim bozuldu sigarayı 4gündğr içmiyordum zaten yoksa dedim yaktım içtim 😏 neden heves kırarlar bilmem ki..
Ahhh kuzum sıkma canını yaw zaten değer düşük çıkınca öyle diyorlar sen yükseliitemi değilmş ona bak bende öğrendiğim günü gün 2 3 tane içtim şimdi dünden beri içmiyorum canım da istemiyor çok şükür normalde nasıl içerdim ya alışkanlıklar oluyor ama bırakmak lazım ilk hamileliğimdede bırakmkştım

Sabah gittim yolk sac ve pit pit attığını gördüm ama dr kese 1 haftada yeteri kadar büyümemiş küçük kalmış dedi:KK43: Haftaya Perşembe gel yeniden bakalım dedi. Dedim bu bir sorun mu? Sen şimdilik normal devam et haftaya bir daha bakalım sorunda olabilir dedi. Konu ile ilgili konu açtım yaşayan bilen vardır belki:KK43:

1.jpg

2.jpg

Bugün kan testine gittim Ordaki ebe moralimi bozdu 20Martsa son adetin şimdi de 12 Nisan da öğrendim diyorsun kan sonucun düşük çıkabilir çıkarsa kimyasaldır dedi 🤨 sizce fikri olan var mı kızlar 12nisan da 47idi betam
emin ol benimki daha düşüktü ebenin lafina bakip stres falan yapma bence 🤗 benim son adet 3 martti. 5 nisan değerim 59 çıktı

Sabah gittim yolk sac ve pit pit attığını gördüm ama dr kese 1 haftada yeteri kadar büyümemiş küçük kalmış dedi:KK43: Haftaya Perşembe gel yeniden bakalım dedi. Dedim bu bir sorun mu? Sen şimdilik normal devam et haftaya bir daha bakalım sorunda olabilir dedi. Konu ile ilgili konu açtım yaşayan bilen vardır belki:KK43:

Eki Görüntüle 2827055
Eki Görüntüle 2827056
Anlayamıyom da ben her ultrasondan. Geçen hafaki üsttekiyse gayer de büyümüş duruyo. Kaç mm idi kaç olmuş?

X