Bide ozel devlet ikisinde de aynisini yasiyorsun ben ilkinde ozelde sezaryen oldum ozelde yaptim sanki ne farketti aci cekmedimmi cektim valla ben o kadar paralar doktugume pisman oldum.daha burdakilerin bahsettigi rakamlar degilEvet İzmir de bazı hastaneler de öyleymiş özellikle doktorumun girmesini istiyorum bende ona göre bir hastane bulucam o zaman bı manası yokki benim o kadar para vermenin gider devlette de yaparım doğumu her hangi bir doktora işte böyle olunca da insan özel kliniklere o kadar para dökmek zorunda kalıyor çok karısı buralar ya
Bilmiyorum ki yaBence hep yat. Bir şey olmaz iyice tutunur inşallah. Plasentası bile aşağıda olan hep yatıyo bişey olmuyo.
Benim ilk gebelik işte ah bu acemilik doğumum iyi giderse belki de devlette devam ederim sonuna kadar doğum yaklaşınca bakarızBide ozel devlet ikisinde de aynisini yasiyorsun ben ilkinde ozelde sezaryen oldum ozelde yaptim sanki ne farketti aci cekmedimmi cektim valla ben o kadar paralar doktugume pisman oldum.daha sizin bahsettiginiz rakamlar degil
Dehşet büyük fark dimi sanki aralarında 1 ay varcok ilginç ya benim de 4+5te 59 çıkmıştı
Yat sadece. Sakin ol. Bol su iç iğnelerini ihmal etme tamamdır. Görümcemın de kanama alanı vardı bebeğin arkasında her an bebeği götürecek gibi düşük tahlikesi dediler. Kaçıncı haftaya geldi sorun olmadı.Bilmiyorum ki ya
Tabii sormakta yarar var hatta burda forumlarda okudum bir kadın vardı İzmir de özel doktora giden madifame deydi galiba doktor son ayında gece olursa kim varsa o girecek demişti kadın büyük hayal kırıklığına ugramistiYa çok kötüymüş burası daha küçük bi yer olduğu için öyle sorunlar olmuyor diye biliyorum. Ama yine de sorayım ben.
Ya benim de betam düşük seyrediyor acaba betayla kese gelişimin bir manası yokmu ben gerilik var diye çok korkuyorum 6+1 de doktora gidicem ama sanki diğerlerine göre geriden geliyormuşum gibi hissediyorum başkalarıyla karşılaştırmaktan bir hal oldumcok ilginç ya benim de 4+5te 59 çıkmıştı
Olamiyorum ya iyiydim aslında ama biraz takistik benimkiyle simdi her yerim agrio korkuyorumYat sadece. Sakin ol. Bol su iç iğnelerini ihmal etme tamamdır. Görümcemın de kanama alanı vardı bebeğin arkasında her an bebeği götürecek gibi düşük tahlikesi dediler. Kaçıncı haftaya geldi sorun olmadı.
Eğer sezaryen doğum yapıyorsanız devlet hastanesi ile özelin hiçbir farkı yok.Ben öyle düşünüyorumBide ozel devlet ikisinde de aynisini yasiyorsun ben ilkinde ozelde sezaryen oldum ozelde yaptim sanki ne farketti aci cekmedimmi cektim valla ben o kadar paralar doktugume pisman oldum.daha burdakilerin bahsettigi rakamlar degil
Yok artık.Evet kizlar devlet hastanesini oven ben ozele gidecem sanirimpazartesi gunu randevu aldigim doktor yokmus randevumu iptal etmisler en erken 28ine alabilirmisim
Bastık progestanı yatıyozsiz napıyosunuz kızlar pozitif olalım azcıkkkkkk ö
Kizlar bugun asiri kaşıntım nedeniyle dr randevumu bkleyemedim. Acile gittim dr usten usg bakti bisey goremedi kan aldilar eve geldim sonucunu merak ediyorum.niye acaba kese gozukmedi
Pregna formula kullanıyorumMerhaba kızlar folik asit ne kullanıyorsunuz? Folbiol kullanıyordum ama aşırı fazla diyen oldu kafam karıştı. Devletteki doktor eczaneye git istediğini al biz yazmıyoruz dedi. Özeldekine soracaktım bulantı hapı b12 derken unuttum
Son adet tarihim 14mart. Suan 4+5g4unluk olmasi lazim.vajinal bakmadiKaçıncı haftadasınız? Bazen gözükmeyebilir alttan bakmak istemediler mi gözükürdü