Benimde yarın sata göre 5+6 oluyor sabah 9da randevum benimde büyük ihtimal haftaya kalır ozaman ama olsun yolku bile görsem oh diyecemKalp haftaya dedi şu an çok erken dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde yarın sata göre 5+6 oluyor sabah 9da randevum benimde büyük ihtimal haftaya kalır ozaman ama olsun yolku bile görsem oh diyecemKalp haftaya dedi şu an çok erken dedi
Kese oluşup içi boş olunca. 7 haftalık anlamıştı doktor. Hatta yolk bile vardı ama bebek büyümedi. Rabbim bu sefer sağlıklı bi gebelik ve evlat nasip eder inşallahboş gebeliği ne zaman nasıl anlıyorsunuz acaba
Sat neydi, bana da öyle dedi ya çok tedirgin oldumKalp haftaya dedi şu an çok erken dedi
Canim kac mm keseYolk gördüm ben 5+2 her şey güzel dedi.
Merve sanırım aynı durumdayız. bizim aramızda 1 gün var. Son adet tarihime (28 şubat) göre 6+4 bgn. 5+2 de kese görmüştüm 5 mm. Bugün doktora gittim. kese 12-13 mm. olmuş. Yani büyümüş. İçinde yolk sac oluşmuş. Bebek karından ultrason ile gözükmedi. Doktor Vajinal ultrason ile bakalım dedi. Evirdi çevirdi kurcaladı. Çok zor bir şekilde pıt pıt atan bir nokta gördü. Ben de zar zor gördüm. Ölçmeye çalışırken kaybediyordu, o kadar minik ki. Zar zor ölçtü 1,5 mm kadar birşey. Kalp atışı duymak için çok erken dedi. Ama bugün kalp atışının duyulması gerekirdi. Seninki birkaç gün geriden geliyor dedi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. Ana gözükmüyor diyip göndermedi. Yarım saat yakalamaya çalıştı resmen bebek görüntüsünü. Biraz moralim bozuldu geriden geliyor diyince. Biraz da sevindim en azından gelişim devam ediyor diye. Arkadaşlar. Değerleri özellikle paylaşıyorum karşılaştıralım diye.Kalp haftaya dedi şu an çok erken dedi
Kalp atışına ne zaman çağırdı? İlaçlarını hallettin mi? Hasimato muymuş?Yolk gördüm ben 5+2 her şey güzel dedi.
Anladım benim hala adet günüm gelmedi bekliyorum malesef195 cıktı adetin 5. Günü
Ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum 20Mart son adet tarihim 12nisan da betam 47 çıktı henüz beklemedeyim oruç da tutuyorum zorlanmıyorumKızlar transferden sonra kaçıncı gününüzdesiniz? Yani kaç haftalık gebesiniz? Oruç tutuyorum dediniz ya, ben ilk haftalarda olduğum için ödüm kopuyor tutamıyorum. Günde 3 içtiğimiz ilaçlar da cabası. Ki oruç tutmadığım halde dün kahverengi bir lekelenmem de oluştu. Bugün de azalarak devam ediyor. Hani normalde de orucuma dikkat eden biriyimdir, ondan sordum.
19.12.2021 seklinde yazdim 40 haftalik cikti. Bat seklinde yptim yine olmadiBence sen takvime beklenen doğum tarihini değil de son adet tarihini ya da batıni falan yazıyorsun. Yoksa 2021 aralıkta dogacak bebek kirk haftalık cikmaz.
Ben oğluma söyledim. Ama kızlarıma daha söylemedim. Onlar hemen çıksın derşer eminim. Birkaç ay sonra söylemeyi planlıyorumDün pasta aldım oğluma söylemek için pastayı yedik ama soyleyemedim
Allah allah. Bir sıkıntı var demek ki.19.12.2021 seklinde yazdim 40 haftalik cikti. Bat seklinde yptim yine olmadi
Peki şimdiki tek mi çift miBen oğluma söyledim. Ama kızlarıma daha söylemedim. Onlar hemen çıksın derşer eminim. Birkaç ay sonra söylemeyi planlıyorum
1 mart hesabıma göre beninKese oluşup içi boş olunca. 7 haftalık anlamıştı doktor. Hatta yolk bile vardı ama bebek büyümedi. Rabbim bu sefer sağlıklı bi gebelik ve evlat nasip eder inşallah
Sat neydi, bana da öyle dedi ya çok tedirgin oldum
10.93Canim kac mm kese
Bana bugün 5+2 dedi vajinal.Merve sanırım aynı durumdayız. bizim aramızda 1 gün var. Son adet tarihime (28 şubat) göre 6+4 bgn. 5+2 de kese görmüştüm 5 mm. Bugün doktora gittim. kese 12-13 mm. olmuş. Yani büyümüş. İçinde yolk sac oluşmuş. Bebek karından ultrason ile gözükmedi. Doktor Vajinal ultrason ile bakalım dedi. Evirdi çevirdi kurcaladı. Çok zor bir şekilde pıt pıt atan bir nokta gördü. Ben de zar zor gördüm. Ölçmeye çalışırken kaybediyordu, o kadar minik ki. Zar zor ölçtü 1,5 mm kadar birşey. Kalp atışı duymak için çok erken dedi. Ama bugün kalp atışının duyulması gerekirdi. Seninki birkaç gün geriden geliyor dedi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. Ana gözükmüyor diyip göndermedi. Yarım saat yakalamaya çalıştı resmen bebek görüntüsünü. Biraz moralim bozuldu geriden geliyor diyince. Biraz da sevindim en azından gelişim devam ediyor diye. Arkadaşlar. Değerleri özellikle paylaşıyorum karşılaştıralım diye.
Hallettim canım haşimato demedi 3 hfta sonra gel dedi bi ilac verdi takip edicez dedi.Kalp atışına ne zaman çağırdı? İlaçlarını hallettin mi? Hasimato muymuş?
Ay çok sevindim hasimato olmamasına. Muhtemelen gebelikten sonra birseyin kalmayacak zaten.1 mart hesabıma göre benin
10.93
Bana bugün 5+2 dedi vajinal.
Hallettim canım haşimato demedi 3 hfta sonra gel dedi bi ilac verdi takip edicez dedi.
Ne desem de redirgin olacaksın biliyorum. Rabbim hayır haberlerle dönmek nasip etsin insallah. Yarın karından bakmasın sadece vajinal de baktır gerekirse. Inşallag pıt pıt atan bir kalp haberi getirirsin.Ay çok sevindim hasimato olmamasına. Muhtemelen gebelikten sonra birseyin kalmayacak zaten.
5+2 10 mm de çok güzel. Hatırlarsan ben de 5+3 12mmde karından sadece kese görebilmiştim.
Benim randevumu da yarına almışlar. İnşallah kalp atışını duyarım ya. Çok tedirginim bir taraftan, biliyorsun daha önce kalp atışı olmadığı için kaybim vardı ya. Hani duysam rahatlayacağım sanki. Hem sevinip hem diken üstünde olmak benim şu anki durumum.
Senin adina cok sevindim bende yolk gorunmemisti gorunseydi cok iyi olurdu bakalim pazartesi ne olacak
İnşallah inşallah. Zaten karından bakar da birşey göremezse vajinal isteyeceğim.Ne desem de redirgin olacaksın biliyorum. Rabbim hayır haberlerle dönmek nasip etsin insallah. Yarın karından bakmasın sadece vajinal de baktır gerekirse. Inşallag pıt pıt atan bir kalp haberi getirirsin.
Inşallah kalp duyarsın.Senin adina cok sevindim bende yolk gorunmemisti gorunseydi cok iyi olurdu bakalim pazartesi ne olacak