Neyseki bu sefer kilo alma sebebin güzel bi şeyden olacak cnm :))Bnde verdim geri aldım hamile kaldım tekrar vermeye başlamıştım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyseki bu sefer kilo alma sebebin güzel bi şeyden olacak cnm :))Bnde verdim geri aldım hamile kaldım tekrar vermeye başlamıştım ki
Sağol canım 5.5 mmGözünaydınnkaç mm
Ahahah. Benimki herkese yayabilirBence hic soyleme kizim 9 yasinda babasi soyledi haberim yokken suan banaannelik ypiyor herseyi yasakladi gercekten strese soktu beni. Anne bebek nekadarlik, anne dikkat et, anne is ypma ben ypcam vs vs
Hiç kıskanma canım benim midem de kötü bugün. Sabah kahvaltı yapamadım ve öğlen sadece tost yiyebildim. Kıskanacak bir şey kalmadı bende yani.Kıskanıyorum ama ilknaylardankilo vermeyip alanları. Yediğim o kadar az şey kaldı ki herswy mide bulandırıyor. Bir önceki hamileliğin de ilk aylar 7 kilo vermistim. Insallah bu o kadar kotu geçmez. Amin.
Bence sen takvime beklenen doğum tarihini değil de son adet tarihini ya da batıni falan yazıyorsun. Yoksa 2021 aralıkta dogacak bebek kirk haftalık cikmaz.Uygulamadan hesaplattim, takvime yptigim zaman 40 haftalık çıkıyorum
Ne güzel maaşallah, ben de 6+0 da gittim salı günü 7 mm kese gördü sadece, leke olduğu için gitmiştim. Yarın 6+3 olcam çok gelişmemiltir sanırım. Yine de gidicem bakalım.Kizlarrr bugun 6+0 dim doktora gittim kalp atisinicin ve duydukkk ama doktor 6+4 dedi boyutuna gore cok guzel benim 2. Evladim ama 5 yil ustune ilk cocukmus gibi oluyo
Ben oğlumun kalp atışını karindan6+3 de görmüştüm. Bence sende görürsünNe güzel maaşallah, ben de 6+0 da gittim salı günü 7 mm kese gördü sadece, leke olduğu için gitmiştim. Yarın 6+3 olcam çok gelişmemiltir sanırım. Yine de gidicem bakalım.
oy hadi maşallah kalp atışlarını duydun mu :)Yolk gördüm ben 5+2 her şey güzel dedi.
Oyyyyy masallah subhanallah saglikla buyusun annesiYolk gördüm ben 5+2 her şey güzel dedi.
Gözün aydın geç döllenme miYolk gördüm ben 5+2 her şey güzel dedi.
Maşallah canım ozaman yolk varsa bebiş geliyorum diyor haftaya görürsün artıkYolk gördüm ben 5+2 her şey güzel dedi.
Duydun mu hayırlı olsunYolk gördüm ben 5+2 her şey güzel dedi.
Ben de kızımda 6+4 te gördüm. Ama bunda çok korkuyorum arada bi boş gebelik geçirdim de. İnşallah hayırlısıyla duyarım ya, o kadar çok istiyorum kiBen oğlumun kalp atışını karindan6+3 de görmüştüm. Bence sende görürsün
boş gebeliği ne zaman nasıl anlıyorsunuz acabaBen de kızımda 6+4 te gördüm. Ama bunda çok korkuyorum arada bi boş gebelik geçirdim de. İnşallah hayırlısıyla duyarım ya, o kadar çok istiyorum ki
Gözün Aydın merveee darısı bize inşallah kalp atışını da duydun muuuYolk gördüm ben 5+2 her şey güzel dedi.