2021 Aralık Anneleri

Haha dimi senin olaydi iyidi o da:)))
Ay evet hazir bakmisken 😂bi kere seyi hic unutmuyorum benimki yemek yemisti o yuzden bise yedirmedim bu komsu cocuguna annesi aradi biseyler yedimi diye sordu yok dedim kadin demesinmi aaa bu saate kadar ac mi ben ne bilim senin cocugunun ac olup olmadigini karnini doyurup gonderseydin dedim rahaliga gel 😂😂😂

Ay evet hazir bakmisken 😂bi kere seyi hic unutmuyorum benimki yemek yemisti o yuzden bise yedirmedim bu komsu cocuguna annesi aradi biseyler yedimi diye sordu yok dedim kadin demesinmi aaa bu saate kadar ac mi ben ne bilim senin cocugunun ac olup olmadigini karnini doyurup gonderseydin dedim rahaliga gel 😂😂😂
Ahha tobeler olsun ya😃😂bize de genelde komsu ablalar geliyor benmki kimseye gitmez😍😄

Elimden geldigi kadar sekerli seyler yememeye calisiyorum ama hep sutlu tatlilar falan gozumun onune geliyor yine de yapmiyorum bide bol su iciyorum
Ama sütlü tatlı ye canım gerekirse az şeker koy bence ambalajlı gıda yeme bende günlük 2 bardak süte başladım incir ceviz yiyorum ama kahvaltıda çay içiyorum ya limon sıkıyorum

Muzlu sut iciyorum genelde.magnolya tiramisu falan yemek istiyorum
Tabiki ye doktor öyle diyor ama fazla yemeyin diye Dr kafan kocatepeyi takip ediyorum da çok güzel bilgiler veriyor ya benim bünye kilo almaya müsait oğlumda 20 kilo almıştım tabi ozaman bu kadar bu bilinçli değildim öküz gibi yerdim şimdi dikkat etmek istiyorum

Tabiki ye doktor öyle diyor ama fazla yemeyin diye Dr kafan kocatepeyi takip ediyorum da çok güzel bilgiler veriyor ya benim bünye kilo almaya müsait oğlumda 20 kilo almıştım tabi ozaman bu kadar bu bilinçli değildim öküz gibi yerdim şimdi dikkat etmek istiyorum
Ben 13 kiloyla dogum yaptim suanda da kilom guzel oglumda hic dikkat etmedim sacma sapan seyler yedim bide benim adetken ve hamileyken canjm sacma sapan seyler istiyo iste cigkofte cips kola gibi 😕

Ben 13 kiloyla dogum yaptim suanda da kilom guzel oglumda hic dikkat etmedim sacma sapan seyler yedim bide benim adetken ve hamileyken canjm sacma sapan seyler istiyo iste cigkofte cips kola gibi 😕
Bulantilar baslayinca zaten birsey yiyemicez 4 aydan sonra da istah acilmaya baslar ozmn dikkt ederiz:)

Şuan bende 58 kg çok şükür amacım kendim çok almayım bebişim alsın doktora bir sorayım gerekirse bir liste alayım . Oğlum 63 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim yani sonra verecem diye öldüm ya

X