Aynenvalla ben asagi komsumun cocugunu da bununla birlikte buyuttum surekli o bize gelsin istedi keske dogursaydim simdiye kadar dedim hepYa iste oyuzden ikiz olsa iyi olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenvalla ben asagi komsumun cocugunu da bununla birlikte buyuttum surekli o bize gelsin istedi keske dogursaydim simdiye kadar dedim hepYa iste oyuzden ikiz olsa iyi olurdu
Haha dimi senin olaydi iyidi o da:)))Aynenvalla ben asagi komsumun cocugunu da bununla birlikte buyuttum surekli o bize gelsin istedi keske dogursaydim simdiye kadar dedim hep
Ay evet hazir bakmisken bi kere seyi hic unutmuyorum benimki yemek yemisti o yuzden bise yedirmedim bu komsu cocuguna annesi aradi biseyler yedimi diye sordu yok dedim kadin demesinmi aaa bu saate kadar ac mi ben ne bilim senin cocugunun ac olup olmadigini karnini doyurup gonderseydin dedim rahaliga gelHaha dimi senin olaydi iyidi o da:)))
Ahha tobeler olsun yabize de genelde komsu ablalar geliyor benmki kimseye gitmezAy evet hazir bakmisken bi kere seyi hic unutmuyorum benimki yemek yemisti o yuzden bise yedirmedim bu komsu cocuguna annesi aradi biseyler yedimi diye sordu yok dedim kadin demesinmi aaa bu saate kadar ac mi ben ne bilim senin cocugunun ac olup olmadigini karnini doyurup gonderseydin dedim rahaliga gel
Benimki gitmezdi onunki gelirdi hop kapi calardi bnmki kapiya kosar arkadasim geldi diye kavga ettiklerinde cocugu gondermek isterdim gitmek istemiyorum derdi valla nufusuma alsam olurduAhha tobeler olsun yabize de genelde komsu ablalar geliyor benmki kimseye gitmez
Aynen bizim evi de cok seviyorlarBenimki gitmezdi onunki gelirdi hop kapi calardi bnmki kapiya kosar arkadasim geldi diye kavga ettiklerinde cocugu gondermek isterdim gitmek istemiyorum derdi valla nufusuma alsam olurdu
Elimden geldigi kadar sekerli seyler yememeye calisiyorum ama hep sutlu tatlilar falan gozumun onune geliyor yine de yapmiyorum bide bol su iciyorumKızlar merhaba ne yiyip ne içiyorsunuz beslenmeniz nasıl kilo almamak için ne yapsak sadece bebiş kilo alsa
Ama sütlü tatlı ye canım gerekirse az şeker koy bence ambalajlı gıda yeme bende günlük 2 bardak süte başladım incir ceviz yiyorum ama kahvaltıda çay içiyorum ya limon sıkıyorumElimden geldigi kadar sekerli seyler yememeye calisiyorum ama hep sutlu tatlilar falan gozumun onune geliyor yine de yapmiyorum bide bol su iciyorum
Muzlu sut iciyorum genelde.magnolya tiramisu falan yemek istiyorumAma sütlü tatlı ye canım gerekirse az şeker koy bence ambalajlı gıda yeme bende günlük 2 bardak süte başladım incir ceviz yiyorum ama kahvaltıda çay içiyorum ya limon sıkıyorum
Tabiki ye doktor öyle diyor ama fazla yemeyin diye Dr kafan kocatepeyi takip ediyorum da çok güzel bilgiler veriyor ya benim bünye kilo almaya müsait oğlumda 20 kilo almıştım tabi ozaman bu kadar bu bilinçli değildim öküz gibi yerdim şimdi dikkat etmek istiyorumMuzlu sut iciyorum genelde.magnolya tiramisu falan yemek istiyorum
Benim canim hep tatli istiyor ama almioz bisi evde yapalm bari bal yedim tatli istynce benElimden geldigi kadar sekerli seyler yememeye calisiyorum ama hep sutlu tatlilar falan gozumun onune geliyor yine de yapmiyorum bide bol su iciyorum
Ben 13 kiloyla dogum yaptim suanda da kilom guzel oglumda hic dikkat etmedim sacma sapan seyler yedim bide benim adetken ve hamileyken canjm sacma sapan seyler istiyo iste cigkofte cips kola gibiTabiki ye doktor öyle diyor ama fazla yemeyin diye Dr kafan kocatepeyi takip ediyorum da çok güzel bilgiler veriyor ya benim bünye kilo almaya müsait oğlumda 20 kilo almıştım tabi ozaman bu kadar bu bilinçli değildim öküz gibi yerdim şimdi dikkat etmek istiyorum
Bulantilar baslayinca zaten birsey yiyemicez 4 aydan sonra da istah acilmaya baslar ozmn dikkt ederiz:)Ben 13 kiloyla dogum yaptim suanda da kilom guzel oglumda hic dikkat etmedim sacma sapan seyler yedim bide benim adetken ve hamileyken canjm sacma sapan seyler istiyo iste cigkofte cips kola gibi
Şuan bende 58 kg çok şükür amacım kendim çok almayım bebişim alsın doktora bir sorayım gerekirse bir liste alayım . Oğlum 63 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim yani sonra verecem diye öldüm yaBen 13 kiloyla dogum yaptim suanda da kilom guzel oglumda hic dikkat etmedim sacma sapan seyler yedim bide benim adetken ve hamileyken canjm sacma sapan seyler istiyo iste cigkofte cips kola gibi
Bende bulantj olacağını sanmam ilkinde hiç olmadı gerçi bu bebişim nasıl olcak acabaBulantilar baslayinca zaten birsey yiyemicez 4 aydan sonra da istah acilmaya baslar ozmn dikkt ederiz:)
Ben de 20 kilo alip 1 yilda diyetsiz vermstmŞuan bende 58 kg çok şükür amacım kendim çok almayım bebişim alsın doktora bir sorayım gerekirse bir liste alayım . Oğlum 63 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim yani sonra verecem diye öldüm ya
Bende eğzersiz diyet yaptım kendimce busefer daha dikkatli olacağım inşallah birimize yardımcı olalım şekerlerBen de 20 kilo alip 1 yilda diyetsiz vermstm
Canim ben hamileyken midem hic bulanmamisti bi kere migrenim tuttu onda sadece onun disinda hic mide bulantisi yasamadimBulantilar baslayinca zaten birsey yiyemicez 4 aydan sonra da istah acilmaya baslar ozmn dikkt ederiz:)
Muzlu sut de iyi geliyo bu tatli istegineBenim canim hep tatli istiyor ama almioz bisi evde yapalm bari bal yedim tatli istynce ben