2021 Aralık Anneleri

Dr umu aradım bende oruç için. Bir gün tut bir gün tutma dedi banada. İki gündür tutuyordum. Yarın ara vercem galiba
Ben pazartesi günü adetime 5 gün kala öğrendim betam 47 çıktı tekrardan kan vermedim biraz daha yükselsin diye. O yüzden doktora da gitmedim şuan oruçtan etkilenmiyorum ne yapsam bilmiyorum

Ben pazartesi günü adetime 5 gün kala öğrendim betam 47 çıktı tekrardan kan vermedim biraz daha yükselsin diye. O yüzden doktora da gitmedim şuan oruçtan etkilenmiyorum ne yapsam bilmiyorum
Bende hiç gitmedim haftaya gideceğim için tel de sordum. Oruc bnada skntı cıkarmadı şükür. Ama bebegin organları yeni geliştiği için de tutmak fazla da önerilmiyor diye okudum nette

Bende hiç gitmedim haftaya gideceğim için tel de sordum. Oruc bnada skntı cıkarmadı şükür. Ama bebegin organları yeni geliştiği için de tutmak fazla da önerilmiyor diye okudum nette
Beta değeriniz kaçtı ne zaman öğrendiniz bebeği

ya aslında bu konuda birçok bilimsel yayın var, hepsi 6 haftadan sonra kullanmayım diyor ama bazı doktorlar devam ettiriyor
Ben kızımda 8.haftada, 16.hadtadan 32. Ye kadar kullandım risk vardı gep
Leken geçti mi, benim geçmişgi bugğn bi daha olfu progestan kullanıyorum. Çok tedşrginim hala. Cuma doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…