- 25 Temmuz 2013
- 12.807
- 52.399
Hayır bir tehlikesi yok. Vajinal prop keseye değmiyor bile. İnsanlar genelde keseyi oynatır falan diye düşünüp kendilerini ve çevrelerini korkutuyorlar.Vajinal tehlikeli mi peki vajinal baktırmaya korkuyorım biraz
Ayyy inşallah ya çoook merak ediyorum. Böyle görmeden inanamayacakmışım gibi geliyorInsallah gorunur tatlim
Olsun, bugün sonuçta.Ay daha 6 saat var ya
Bende çevremden baktırma tehlikeli vs diye duyunca endişelenmiştim açıkçası. Teşekkür ederimHayır bir tehlikesi yok. Vajinal prop keseye değmiyor bile. İnsanlar genelde keseyi oynatır falan diye düşünüp kendilerini ve çevrelerini korkutuyorlar.
Yine de içinize sinmeyecekse biraz daha bekleyip geç gidin karından baktırın.
Bana da vajinal baktı canım hiç korkmaBende çevremden baktırma tehlikeli vs diye duyunca endişelenmiştim açıkçası. Teşekkür ederim
Kiz korkma défalarca baktirmis bi insanim.bende yarin gidecegim ozellikle vajinal muane isteyecegimVajinal tehlikeli mi peki vajinal baktırmaya korkuyorım biraz
Senin böyle olacak galibaBugün midem daha fena. Kahvaltılık düşününce öğürmeye başladım. Çubuk kraker yemeye çalışıyorum. Psikolojik mi bu ya? Böyle mi oluyor? Olmasın.
benimde kötü miğdem bazen yanıyor bazen bulanıyor gibiSenin böyle olacak galiba
Dun sabah bas donmem mide bulantim coktu suan bile varBugün midem daha fena. Kahvaltılık düşününce öğürmeye başladım. Çubuk kraker yemeye çalışıyorum. Psikolojik mi bu ya? Böyle mi oluyor? Olmasın.
Kahvaltı güzel şeydi. Belki psikolojiktir diye kendimi avutmaya çalışıyordum oysa...Senin böyle olacak galiba
Benim de yemek yeyince gelen hafif bulantılarla başladı. Bugün tokat attı resmen. Gebelikte bir günde çok şey değişiyormuş onu anladım.benimde kötü miğdem bazen yanıyor bazen bulanıyor gibi
Bakınca göründü mü bebiş pekiBana da vajinal baktı canım hiç korkma
Ne bileyim ya sanki bebişe değcek zarat bercek diye korkuyorum.Kiz korkma défalarca baktirmis bi insanim.bende yarin gidecegim ozellikle vajinal muane isteyecegim
Cnim senin bat kac?Benim de yemek yeyince gelen hafif bulantılarla başladı. Bugün tokat attı resmen. Gebelikte bir günde çok şey değişiyormuş onu anladım.
Yoo bal gibi büyüyo annesiKahvaltı güzel şeydi. Belki psikolojiktir diye kendimi avutmaya çalışıyordum oysa...
Benim de şu an böyle açken bi şey yok ne yersem bulanıyoBenim de yemek yeyince gelen hafif bulantılarla başladı. Bugün tokat attı resmen. Gebelikte bir günde çok şey değişiyormuş onu anladım.
Ben. DeAyyy inşallah ya çoook merak ediyorum. Böyle görmeden inanamayacakmışım gibi geliyor
Kese göründü bebiş ibşallah bugün görünür.Bakınca göründü mü bebiş peki