2021 Aralık Anneleri

selam kızlar 5+1 bugun keseyi ve yolk sac kesesini gördük çok şükür. 28 Nisan kalp atışını için çağırdı. Bir de vajinal progesteronu bıraktırdı:anneadayı::super:
Hayırlı olsun. 😍 Bırakılan bi şey miymiş progestan ben 12.haftayı en azından deviririz diyodum.

Yarım saat değil koyduktan hemen sonra 3-5 dk. sonra hafif bir ağrı başlıyor. Yatarken koyduğum için öylece uyuyorum. Ağrı nekadar sürüyor bilmiyorum o yüzden. Akıntı hafif oluyor, çok değil. Lor peyniri gibi beyaz bir akıntı da oluyor. O ilaç kalıntısıymış.
Evet doktorum da oyle demisti korkma ondan ilacin jelatini demisti

Arkadaşlar sağlık ocağında ki ebe bana kasıklarında bıçak saplanıyo gbi ağrı olursa doktora git hemen dedi. Yaklaşık 3 gündür kasıklarıma ara ara ağrı giriyo. Çok aşıır sancılı değil ama ara ara çoğalıp azalıyo. Sizce ne yapmalym. Durulmicak bi sancısı yok ama korktyor beni bi akıl verirmsnz

Bu saatten sonra faydası yok boşa kullanmayalım dedi. Hatta hocam 5 tane kalmıştı bitirseydim dedi ama hayır dedi :)
Ya olurmu ben oğlumda defalarca leke gördüm protestan candır bence o kalanları da kullan hiç bi yan etkisi zararı yok. 36.haftaya kadar kullanmıştım

Arkadaşlar sağlık ocağında ki ebe bana kasıklarında bıçak saplanıyo gbi ağrı olursa doktora git hemen dedi. Yaklaşık 3 gündür kasıklarıma ara ara ağrı giriyo. Çok aşıır sancılı değil ama ara ara çoğalıp azalıyo. Sizce ne yapmalym. Durulmicak bi sancısı yok ama korktyor beni bi akıl verirmsnz
Cnim oğlumda çok oldu Nefesim kesiliyordu bazen. dr sorduğumda bebegin sana tutunuyor demişti öylede oldu endişelenme yanı tabi yinede sen bilirsin

Bence durulmayacak gibi değilse korkma. Evham yapmışsındır o öyle dedi diye.

Ben dun saat 11 den sabah 11 e kadar uyudum bugun kendimi cok yormadim canim daha iyiydim eger dunku gibi agrim ve lekem olsaydi hic durmayacaktim biraz dinlen kendini yorma yine devam ederse bi acile git bi de ayaklarina corap giy usutme bol bol su ic

Cnim oğlumda çok oldu Nefesim kesiliyordu bazen. dr sorduğumda bebegin sana tutunuyor demişti öylede oldu endişelenme yanı tabi yinede sen bilirsin
Doktor da öyle dedi ama tamam teşekkr ederm.
Bence durulmayacak gibi değilse korkma. Evham yapmışsındır o öyle dedi diye.
Aynen normalde doktor normal dedi ama ebe öyle söylnce bi kuşku düştü içime 😔 ben herşye zaten evhamlanan biriydim bu durum iyice arttı 🤦‍♀️

Ben dun saat 11 den sabah 11 e kadar uyudum bugun kendimi cok yormadim canim daha iyiydim eger dunku gibi agrim ve lekem olsaydi hic durmayacaktim biraz dinlen kendini yorma yine devam ederse bi acile git bi de ayaklarina corap giy usutme bol bol su ic
Aslında çok iş yapmyrum eşim sağolsun yardım ediyor da olcak böyle herlde ara ara. Söyledklerini uygulcm 🤗

X