- 13 Ocak 2020
- 44.622
- 168.130
- 33
Bana da gelecek gibi sanki korkuyom valla.Valla dogrudur bakalim bizim nasil olck ilkine benzemez diye umit ediom bnde:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da gelecek gibi sanki korkuyom valla.Valla dogrudur bakalim bizim nasil olck ilkine benzemez diye umit ediom bnde:)
Allah yardımcın olsun.İlk gün bulantıyla uyandım 2-3 kez kustum okula gidene kadar kendimi zor toparladım. 2. gün bulantı vardı ama kusmadım. Bugün de çubuk krakerden başka bir şey yediğimde anında çıkarıyorum. Sınıf öğretmeniyim okullar kapandığı için o kadar mutlu oldum ki bu halde okulda ne yapardım kim bilir
Ayy cnm bnm inş duyarsın :)Yarın bebemi gorcem ya inşallah kalp de duyar mıyım ki?
İnşallah bi bakmışsın duydun cuma değilmiydi senin randevu bn mi karıştırdımYarın bebemi gorcem ya inşallah kalp de duyar mıyım ki?
Bugün dahiliyeye gittim ya yarın gel dedi. Ben de randevumu öne aldımİnşallah bi bakmışsın duydun cuma değilmiydi senin randevu bn mi karıştırdım
Allah yardımcın olsun iyi bari evde biraz iyi geçerİlk gün bulantıyla uyandım 2-3 kez kustum okula gidene kadar kendimi zor toparladım. 2. gün bulantı vardı ama kusmadım. Bugün de çubuk krakerden başka bir şey yediğimde anında çıkarıyorum. Sınıf öğretmeniyim okullar kapandığı için o kadar mutlu oldum ki bu halde okulda ne yapardım kim bilir
Hmmm çok güzel ayy bnm daha 28 nisan ooooo bekle bekle gelmezBugün dahiliyeye gittim ya yarın gel dedi. Ben de randevumu öne aldım
Sizinle yakınız galiba ne zmn gittinzHanımlar doktorum kan vermeden önce değerim istediği gibiyse 6 gün sonra kese için 10 gün sonrada kalp atışı için çağırrım demişti sonra kan verdim ve 9 nisanda betam 124 iken 22 nisana randevu verdi ama betam 2 günde 3.5 kat artış göstermiş doktorum değerimin çok güzel olduğunu söyledi ve tarih verdi 2 kat hesaplama yaptım söylediği gün 7000-8000 civarı olacak sizce sadece kese için mi çağırdı kalp atışı da duyulur mu sürekli gel git yapmayayım diye mi tek seferde çağırdı çok merak ediyorum
Ben şu an 5. haftaya yeni girdim ama bende de 1 haftadır hafiften başladı bulantılar. Bugün en son öğleye kadar hep durdu öyle bulantı midemde. Öyle böğürtmüyor, kusturmuyor falan ama orada sürekli yalpalanan bir şey var sonuç olarak.Ay valla nıye bı tek bende bulantı var
Sizlerin ne zaman başlayacak kıskanıyorum ama
:) ayy en zoru da bulantiBen şu an 5. haftaya yeni girdim ama bende de 1 haftadır hafiften başladı bulantılar. Bugün en son öğleye kadar hep durdu öyle bulantı midemde. Öyle böğürtmüyor, kusturmuyor falan ama orada sürekli yalpalanan bir şey var sonuç olarak.
Evet işte bendeki de tam olarak bu. Kusturmuyor ama öyle duruyor o hafif bulantı.Ben şu an 5. haftaya yeni girdim ama bende de 1 haftadır hafiften başladı bulantılar. Bugün en son öğleye kadar hep durdu öyle bulantı midemde. Öyle böğürtmüyor, kusturmuyor falan ama orada sürekli yalpalanan bir şey var sonuç olarak.
Oooohoo ben açılışı yaptım gittim özeledeHmmm çok güzel ayy bnm daha 28 nisan ooooo bekle bekle gelmez
Sabahları mi oluyor sdeceEvet işte bendeki de tam olarak bu. Kusturmuyor ama öyle duruyor o hafif bulantı.
Ayyy yaaa ne güzel neler oldu bnm de özel ama 2 hafta sonra gel dedi net duyarız diye sanırımOooohoo ben açılışı yaptım gittim özelede
Biraz daha büyümüş olur. Günden güne çok buyuyor aslında ne kadar küçük olsa da.Beta 3548 çıkmış bugün cuma gel kese gelişimine bakalim dedi insallah iyi olur
4+4 de gördüğü kese 4+6 da ne kdr değişir acaba
Hayir ya kahvaltı yapıyorum doyduktan bir süre sonra başlıyor. Açken sıkıntı yok.Sabahları mi oluyor sdece
Ay ben de meslek Öğretmeniyim ve biz marttan beri hafta içi her gün okuldaydık. 12. sınıflara dersim olmadığı için çok mutlu oldum bugün. Sabah tam lekelenmem olmuştu ve okulda çok zorlanmıştım, akşamına 2 hafta kapanmaya biz de gittik. Cuk oturdu çok şükür.İlk gün bulantıyla uyandım 2-3 kez kustum okula gidene kadar kendimi zor toparladım. 2. gün bulantı vardı ama kusmadım. Bugün de çubuk krakerden başka bir şey yediğimde anında çıkarıyorum. Sınıf öğretmeniyim okullar kapandığı için o kadar mutlu oldum ki bu halde okulda ne yapardım kim bilir
Coook minikti zaten mercimek kadar dedi :)Biraz daha büyümüş olur. Günden güne çok buyuyor aslında ne kadar küçük olsa da.
Devlet biraz sallamasyon bakınca özelede gideyim dedim bi devlette 5.5 cıkan orda 8.5 mm cıktı normal herşey dedi ya yerleşme kanaması arkada oluşmuş yada bana ikinci kesede oluşcak gibi geliyo dedi haftaya çağırdı hayırlısı bakalımAyyy yaaa ne güzel neler oldu bnm de özel ama 2 hafta sonra gel dedi net duyarız diye sanırım