2021 Aralık Anneleri

İlk gün bulantıyla uyandım 2-3 kez kustum okula gidene kadar kendimi zor toparladım. 2. gün bulantı vardı ama kusmadım. Bugün de çubuk krakerden başka bir şey yediğimde anında çıkarıyorum. Sınıf öğretmeniyim okullar kapandığı için o kadar mutlu oldum ki bu halde okulda ne yapardım kim bilir🤦🏻‍♀️
Allah yardımcın olsun.

İlk gün bulantıyla uyandım 2-3 kez kustum okula gidene kadar kendimi zor toparladım. 2. gün bulantı vardı ama kusmadım. Bugün de çubuk krakerden başka bir şey yediğimde anında çıkarıyorum. Sınıf öğretmeniyim okullar kapandığı için o kadar mutlu oldum ki bu halde okulda ne yapardım kim bilir🤦🏻‍♀️
Allah yardımcın olsun iyi bari evde biraz iyi geçer 🤗

Hanımlar doktorum kan vermeden önce değerim istediği gibiyse 6 gün sonra kese için 10 gün sonrada kalp atışı için çağırrım demişti sonra kan verdim ve 9 nisanda betam 124 iken 22 nisana randevu verdi ama betam 2 günde 3.5 kat artış göstermiş doktorum değerimin çok güzel olduğunu söyledi ve tarih verdi 2 kat hesaplama yaptım söylediği gün 7000-8000 civarı olacak sizce sadece kese için mi çağırdı kalp atışı da duyulur mu sürekli gel git yapmayayım diye mi tek seferde çağırdı çok merak ediyorum
Sizinle yakınız galiba ne zmn gittinz

Ay valla nıye bı tek bende bulantı var 🤮

Sizlerin ne zaman başlayacak kıskanıyorum ama 🥺
Ben şu an 5. haftaya yeni girdim ama bende de 1 haftadır hafiften başladı bulantılar. Bugün en son öğleye kadar hep durdu öyle bulantı midemde. Öyle böğürtmüyor, kusturmuyor falan ama orada sürekli yalpalanan bir şey var sonuç olarak.

Ben şu an 5. haftaya yeni girdim ama bende de 1 haftadır hafiften başladı bulantılar. Bugün en son öğleye kadar hep durdu öyle bulantı midemde. Öyle böğürtmüyor, kusturmuyor falan ama orada sürekli yalpalanan bir şey var sonuç olarak.
Evet işte bendeki de tam olarak bu. Kusturmuyor ama öyle duruyor o hafif bulantı.

Ay ben de meslek Öğretmeniyim ve biz marttan beri hafta içi her gün okuldaydık. 12. sınıflara dersim olmadığı için çok mutlu oldum bugün. Sabah tam lekelenmem olmuştu ve okulda çok zorlanmıştım, akşamına 2 hafta kapanmaya biz de gittik. Cuk oturdu çok şükür.

Ayyy yaaa ne güzel neler oldu 😍 bnm de özel ama 2 hafta sonra gel dedi net duyarız diye sanırım 😌🤗
Devlet biraz sallamasyon bakınca özelede gideyim dedim bi😁 devlette 5.5 cıkan orda 8.5 mm cıktı normal herşey dedi ya yerleşme kanaması arkada oluşmuş yada bana ikinci kesede oluşcak gibi geliyo dedi haftaya çağırdı hayırlısı bakalım 😁

X