2021 Aralık Anneleri

Eklentiler

• 20210301_135836.jpg
    20210301_135836.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 25
Progesteron kullanan kizceler fitil koyduktan yarim saat sonra bi agri oluyor mu o bolgenizde bir de cok akintiniz oluyor mu ben de hic yoktu simdi ic camasirim islaniyor 😊
Yarım saat değil koyduktan hemen sonra 3-5 dk. sonra hafif bir ağrı başlıyor. Yatarken koyduğum için öylece uyuyorum. Ağrı nekadar sürüyor bilmiyorum o yüzden. Akıntı hafif oluyor, çok değil. Lor peyniri gibi beyaz bir akıntı da oluyor. O ilaç kalıntısıymış.

Hiç anlayamıyorum bunlardan canım. Ben de inşallah yarın bebek görünce cosarprin de ekleyeceğim.
Aynen artik doktor ne derse o ben de durumumu anlatcam ilkinde 32 haftaya kdr kullandim bi sikinti olmadi diye onlar karar versin ,)

Troid hastaları kimdi? Valla nickleri karıştırıyom hala. 🤣

Ben bugün tekrar kan verdim dahiliyede. Ultrasonla da bakıldı troidlere. Kan geç çıkar diye sonucu yarın gösterecem. Cuma günkü kadındoğum randevumu da yarına aldım.

Ultrasonda bana biraz haşimato görünümü var dendi. 😑
Ben hashimato hastasıyım canım öncelikle inşallah değildir , merak ettiğin birşey olursa cevaplarım uzun zamandır ilaç kullanıyorum değerim başta normal değilken çok hissettim hastaligi ama sonra ilaç rutine bindi değerimde normal aralıklara indi bir sıkıntım yok şuan ara ara halsizlik yapıyor bide kilo yapabiliyor dikkat et, bu arada ilk ortaya çıktığında hipertroit belirtileriyle ortaya çıkmıştı sonra hipotroit belirtilerine dönüyor aslında bağışıklık sistemiyle alakalı bir hastalık doğrudan troit rahatsızlığı denilemez, vücudunun troit bezini yabancı görüp saldiriya geçiyor sende dolaylı yoldan troit hastası oluyorsun hashimatonun bir ilacı yok troitte meydana gelen hasarı onarmak için troit ilacı alıyoruz 👍

Troid hastaları kimdi? Valla nickleri karıştırıyom hala. 🤣

Ben bugün tekrar kan verdim dahiliyede. Ultrasonla da bakıldı troidlere. Kan geç çıkar diye sonucu yarın gösterecem. Cuma günkü kadındoğum randevumu da yarına aldım.

Ultrasonda bana biraz haşimato görünümü var dendi. 😑
Yaaa geçmiş olsun evet ultrason daha net çıkıyor çok geçmiş olsun

Ben hashimato hastasıyım canım öncelikle inşallah değildir , merak ettiğin birşey olursa cevaplarım uzun zamandır ilaç kullanıyorum değerim başta normal değilken çok hissettim hastaligi ama sonra ilaç rutine bindi değerimde normal aralıklara indi bir sıkıntım yok şuan ara ara halsizlik yapıyor bide kilo yapabiliyor dikkat et, bu arada ilk ortaya çıktığında hipertroit belirtileriyle ortaya çıkmıştı sonra hipotroit belirtilerine dönüyor aslında bağışıklık sistemiyle alakalı bir hastalık doğrudan troit rahatsızlığı denilemez, vücudunun troit bezini yabancı görüp saldiriya geçiyor sende dolaylı yoldan troit hastası oluyorsun hashimatonun bir ilacı yok troitte meydana gelen hasarı onarmak için troit ilacı alıyoruz 👍
Benim bi rahatsızlığım kilom olmadı simdiye kadar zaten troid değerlerim de normaldi hep bakalım şimdi ne diyecek doktor 🤗

Herkese merhabaa.Bende aranıza katılayom dedim. Allah nasip ederse bende Aralık annesi olacağım 🤎🤗 Rabbim hepimize kopkolay bir hamilelik dönemi geçirmeyi sonunda da bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza aldırmayı nasip etsin inşallah🤲😍

X