- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 30
Karından baktı galibaEvet yeni geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından baktı galibaEvet yeni geldim
Günaydın.Günaydın
Vallahi çatlarım muhtemelenHadi hayırlı olsun 2 hafta çok yav. Allah sabır versin
Evet canım hatta idrara sıkışık gittim doktor geç geldi girene kadar altıma yapıcaktım artık ben tuvaletimi yapsam sorun olur mu dedim yap dedi idrarsız karından baktıKarından baktı galiba
E beni de iki hafta sonra çağırdı kalp atışı 28 nisan gün geçmiiiiHadi hayırlı olsun 2 hafta çok yav. Allah sabır versin
GünaydınGünaydın
Siz en azından keseleri görmüşsünüz bende o da yokE beni de iki hafta sonra çağırdı kalp atışı 28 nisan gün geçmiiii
Ne zaman doktora gideceksin canimSiz en azından keseleri görmüşsünüz bende o da yok
Biz senle beraber çatlıcaz demekki 2 hafta boyuncaE beni de iki hafta sonra çağırdı kalp atışı 28 nisan gün geçmiiii
Ben de 24 u beni de katin aranizaBiz senle beraber çatlıcaz demekki 2 hafta boyunca
Gel anam gelll dayanamadan özele gidenler olabilirim ben sizde düşünün biBen de 24 u beni de katin araniza
Dayanabilirsem pazartesi gitcem canım aslında görüneceğini bilsem cuma giderimNe zaman doktora gideceksin canim
Ben ozele gidiyorken doktor 2hafta sonra dediGel anam gelll dayanamadan özele gidenler olabilirim ben sizde düşünün bi
Beta degerin kacti en son kuzumDayanabilirsem pazartesi gitcem canım aslında görüneceğini bilsem cuma giderim
Cumartesi yaptırdım canım en son 287 idiBeta degerin kacti en son kuzum
Çare başka özele kaçamak yapmak aradaBen ozele gidiyorken doktor 2hafta sonra dedi
Neden mol gebelikten şüphelendin canım doktor ne dedi ki sana bu düşündürecek bende bilmiyorum mol gebelik ne demek şimdi baktım internetten