- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Karından baktı galibaEvet yeni geldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karından baktı galibaEvet yeni geldim
Günaydın.Günaydın![]()
Vallahi çatlarım muhtemelenHadi hayırlı olsun 2 hafta çok yav. Allah sabır versin![]()
Evet canım hatta idrara sıkışık gittim doktor geç geldi girene kadar altıma yapıcaktım artıkKarından baktı galiba
E beni de iki hafta sonra çağırdı kalp atışı 28 nisan gün geçmiiiiHadi hayırlı olsun 2 hafta çok yav. Allah sabır versin![]()
GünaydınGünaydın![]()
Siz en azından keseleri görmüşsünüz bende o da yokE beni de iki hafta sonra çağırdı kalp atışı 28 nisan gün geçmiiii![]()
Ne zaman doktora gideceksin canimSiz en azından keseleri görmüşsünüz bende o da yok![]()
Biz senle beraber çatlıcaz demekki 2 hafta boyuncaE beni de iki hafta sonra çağırdı kalp atışı 28 nisan gün geçmiiii![]()
Ben de 24 u beni de katin aranizaBiz senle beraber çatlıcaz demekki 2 hafta boyunca![]()
Gel anam gelll dayanamadan özele gidenler olabilirim ben sizde düşünün biBen de 24 u beni de katin araniza![]()
Dayanabilirsem pazartesi gitcem canım aslında görüneceğini bilsem cuma giderimNe zaman doktora gideceksin canim
Ben ozele gidiyorken doktor 2hafta sonra dediGel anam gelll dayanamadan özele gidenler olabilirim ben sizde düşünün bi![]()
Beta degerin kacti en son kuzumDayanabilirsem pazartesi gitcem canım aslında görüneceğini bilsem cuma giderim![]()
Cumartesi yaptırdım canım en son 287 idiBeta degerin kacti en son kuzum
Çare başka özele kaçamak yapmak aradaBen ozele gidiyorken doktor 2hafta sonra dedi![]()
Neden mol gebelikten şüphelendin canım doktor ne dedi ki sana bu düşündürecek bende bilmiyorum mol gebelik ne demek şimdi baktım internetten