Bence acile git canmKizlar ben hic iyi degilim cok fena kahverengi camur gibi akintim geldi bence kesin bi sorun var esim ise gidemedi uyanamadi sanki bi isaret gibi uyandirip acile gitsemmi yoksa biraz beklimi
Agri falan yok ama suan elim ayagim titriyoBence acile git canm
Acile gidebilirsin cnm benim kendi doktoruna gidemezmisin?Kizlar ben hic iyi degilim cok fena kahverengi camur gibi akintim geldi bence kesin bi sorun var esim ise gidemedi uyanamadi sanki bi isaret gibi uyandirip acile gitsemmi yoksa biraz beklimi
Endise etme lekelenme durumu yasayan cok yeterki onlem alinsin cnm doktora gidince icin rahatlar insAgri falan yok ama suan elim ayagim titriyo
Stres yapma canım sakin ol.onemli birşey değildir belki.betahcg değerine bakarlar.Agri falan yok ama suan elim ayagim titriyor
Bence hiç bekleme canım. İlk gebeliğimdede bna aynısı olmuştu. İğne başladılar hemen cok şükür sıkıntı olmadıAgri falan yok ama suan elim ayagim titriyo
buyuk ihtimalle gidecem cocugu kime biraksam keske annem yanimda olsaydiBence hiç bekleme canım. İlk gebeliğimdede bna aynısı olmuştu. İğne başladılar hemen cok şükür sıkıntı olmadı
Diger leke gibi degildi bu defa camur gini baya baya gelmisEndise etme lekelenme durumu yasayan cok yeterki onlem alinsin cnm doktora gidince icin rahatlar ins
Benim oglumdayken lekenmem hiç eksik olmadı. Sürekli kahverengi akıntı oldu. Ama progestan ve iğne vuruldum hep. Sagsalim dogduDiger leke gibi degildi bu defa camur gini baya baya gelmis
Bende oglumda ogne oldum ondan once bi dusugum var ama her defasinda niye boyle oluyo acabaBenim oglumdayken lekenmem hiç eksik olmadı. Sürekli kahverengi akıntı oldu. Ama progestan ve iğne vuruldum hep. Sagsalim dogdu
Hayırlı olsunHerkese merhabaa , bende geçen hafta çarşamba ilk ultrasonda kesemi gördüm çok şükür doktor ikiz dedi iki kesem var 5 haftalık dedi , 5 gün sonra gittigimde keseler 5+5 olması gerekirken 5+1 çıktı ultrasonda doktor beklicez dedi çok korkuyorum sizce büyürlermi ??? Az az kanamam vardı progestanla durdu şimdilikk..
İçini ferah tut dr gitme durumun varsa bi görün için rahatlasınKizlar ben hic iyi degilim cok fena kahverengi camur gibi akintim geldi bence kesin bi sorun var esim ise gidemedi uyanamadi sanki bi isaret gibi uyandirip acile gitsemmi yoksa biraz beklimi
Bebek rahime tutunduğunda eğer bir kılcal damara denk geliyorsa böyle şeyleri görebiliyoruz demişti bir profesör. Ayrıca önemli olan kanamayı bitirmek değil rahim kanamayı atmak için kasildiginda bebeği atmasın diye biz rahim kasilmalarini engellemek için ilaç veriyoruz kanamayı durdurmak için değil demişti.Bende oglumda ogne oldum ondan once bi dusugum var ama her defasinda niye boyle oluyo acaba
Git canım doktoea bize haber ver. Insallah bir şey yoktur.Isyan etmiyorum da bi kere ya soyle acaba dusecekmi diye dusunmeden gecirecegim bi hamileligim olsaydi her zaman boyle
Bende bugün doktoruma sordum folbiol dozu yüksek diğer foliklere göre zararı olurmu dedim.. Fazlası idrarla atılıyor zaten dediBana troid için endrokronolijiye git dedi ama tabi ki randevu yok. Özellerde de endroklonoliji yok dahiliyeye gidecem yarın. Folik asitim de düşükmüş. Yıllardır kullanıyorum hayret yani. Bunca yenen avakadolar da boşaymışneyse yine aldım ben folbiol verdi haftada 3 kez ek olarak kullanacakmışım.
Nette de ostrojen hormonu yuzumden olabiliyor kirmizi olmadikca korkmayin demis acilde ultrasondan bakarlarmi acabaBebek rahime tutunduğunda eğer bir kılcal damara denk geliyorsa böyle şeyleri görebiliyoruz demişti bir profesör. Ayrıca önemli olan kanamayı bitirmek değil rahim kanamayı atmak için kasildiginda bebeği atmasın diye biz rahim kasilmalarini engellemek için ilaç veriyoruz kanamayı durdurmak için değil demişti.
Varsa diye korkuyorum bi pecete daha koydum bidaha gordugum an esimi hemen uyandiracamGit canım doktoea bize haber ver. Insallah bir şey yoktur.
Çokkk teşekkür ederimmD
Hayırlı olsunbebişler inşallah hiç bişi olmaz Sağlıkla büyüsünler 5. Haftada mı gözüktü