2021 Aralık Anneleri

Bugün itibariyle tuvalet bekleme başladı bende bebeğin ayakları asagida tekmeleyince ayakları alttan çıkacak gibi hissediyorum ve tuvalete gidip yapmadan kalkmak da cabası varmi benim gibi olan

Birsey soracagim ozel hastaneler dogum oncesi pcr testi istermi acaba sartmidir?
Ben özelé gidiyorum PCR istiyormuş doğumdan önce ama aşılama başladı belki değişir demişti doktorum.bence değişmez hersey para olmuş özelde test 150 lira niye kaldırsın

Ben özelé gidiyorum PCR istiyormuş doğumdan önce ama aşılama başladı belki değişir demişti doktorum.bence değişmez hersey para olmuş özelde test 150 lira niye kaldırsın
Her yer istiyor ya testi dün yaptırdım 200₺ doğuma kadar kaç olur Allah bilir

Devlette yaptırırım böyle bir zorunluluk mu var ?
Yoktur herhalde ama devlette sonuç hemen çıkar mı acil doğum olsa nasıl olacak
Ben hiç test vermedim çok korkuyorum vermekten
Birde benim hastane covit cikarsan doğuma almıyor pandemi hastanesine yönlendiriyor çok saçma pandemide hangi doktora denk gelirsen artık

Testte hicbisey yok ki ,niye korkuyosun yavrum burundan ağzından sürüntü alıyorlar o kadar 1 dk bile sürmüyor işlem .
Herşey güzel devam edecek kendini gereksiz şeylerle kasma Allah ne verdi ise o

Hayirli olsun saglikla gelsin insallah bende alisverise basladim 3 6 ay mi aldin daha cok yoksa 0 3 ay mi bu konuda cok kararsizim
Ben de valla önüme nasıl geldiyse aldım aslında öyle şundan şu kadar olsun demedim ama 0-3 ay çok az var hastane çıkışı dışında birkaç parça daha sadece. Kalanları hep 3-6 aldım birkaç parça da 6-9

Kızlar çok özür dileyerek bir şey soracağım inşallah kimsenin canı çekmez
7 ay dayandım daha fazla dayanamayacak gibiyim
Biz sufle yiyebiliyor muyuz içinde pişmemiş bir kısmı kalıyor ya çiğ yumurta da yemiş mi oluyoruz acaba?

Ye gitsin bea Ben bazen patlatmalı yumurta yapıyom canım istiyo valla

Hayirli olsun saglikla gelsin insallah bende alisverise basladim 3 6 ay mi aldin daha cok yoksa 0 3 ay mi bu konuda cok kararsizim
E-bebekten alcaksanız yenidoğan fazla almayın ben dün yıkadım aldıklarımı 30da yıkamama ragmen biraz küçülmüş geldi gözüme valla bebem sıgmıcak boşa gitcek aldıklarım

Ahhh canım ne kastım kendini ye gitsin ne olacak allahdan biyerin şişmemiş

Ye gitsin bea Ben bazen patlatmalı yumurta yapıyom canım istiyo valla
Hamileliğin başından beri canım hiç tatlı istemedi...çıkar Hakkı'yı tamamiyle uydurma ben takıntı yaptım sanırım dikkat ediyorum çiğ olup olmamasına yiyemiyorum gönül rahatlıgıyla patlatmalı falan tövbee sufleyi sen yapcaksan yumurtasız yapabilirsin hazır alcaksan bilemem

Ye ye bişi olmaz o kadardan suşi yiyen vardı bi ara seninki bişi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…