- 16 Şubat 2016
- 1.293
- 1.216
- 133
Canım inşallah bir şey olmaz, dualarım seninleKızlar bebek toplanmasınn sebebi ağrım varmş 1 cm açılma var dua edin nolur ilerlemesin
Dualarım seninle inşallah ilerlemez taburcu olursunVermezler nts mi ya hemen ağrın var dedi dr çağırdı alttan muayene edip yatış verdleer
İnşallah dualrnzda unutmayınNeyse bi daha çekerler birazdan düzelir inşallah korkma.
Allah razı olsun hepinizdenCanım inşallah bir şey olmaz, dualarım seninle
Öyle bişeynz varsa beklmeyn ben bekledimYaa benimde mi ondan acaba. Bişey olmaz inşallah stres yapma
İnşallah bişey olmaz cnm sen içini ferah tutKızlar bebek toplanmasınn sebebi ağrım varmş 1 cm açılma var dua edin nolur ilerlemesin
Ay bu bebek toplanmasi kasilmalar hepimizde okuyo boyle okuyunca daha cok korkuyorum ben deVermezler nts mi ya hemen ağrın var dedi dr çağırdı alttan muayene edip yatış verdleer
Ağrım başladı belimde sanrm alacaklarİnşallah bişey olmaz cnm sen içini ferah tut
Son zamana kadar belli açıklıkla devam edenler oluyor
Neyi alacaklar doğuma mıAğrım başladı belimde sanrm alacaklar
Allahim inşallah durdursunlar canim panik yapma doğumu düşünme bebeğimle lonus çok erken diye gelirsede saglikls gelsin inşallahAğrım başladı belimde sanrm alacaklar
Dualarım sizinle canımİnşallah dualrnzda unutmayın
Allah razı olsun hepinizden
Öyle bişeynz varsa beklmeyn ben bekledim
Korkma canım lütfen sen hiç korkma bebeğin de korkmasın. Annesini çok özlediyse buyursun gelsin sağlıkla.Ağrım başladı belimde sanrm alacaklar
Ilk bebisim 32 haftada 1900 mus ve 3800 dogdu sizinkiler 4 u geçecek bence
İnşallah dualrnzda unutmayın
Allah razı olsun hepinizden
Öyle bişeynz varsa beklmeyn ben bekledim
Benimkide 40ı bulmaz zorunlu sezaryen olacak tarihi bilmiyorum amaNerden bilion dur bakalim belki 40 i doldururbenim anam da gec dogum yapiyormus ona mi cekmisim bilmem
Canım korkma. Sakin kal. Ben 2,5 cm açıklıkla 3 haftadır bekliyorum. Ciğer geliştirici falan yaptılar mı?Ağrım başladı belimde sanrm alacaklar
38 bitince her an olablrBenimkide 40ı bulmaz zorunlu sezaryen olacak tarihi bilmiyorum ama
4 bile olablr bebisine bagli31+2de 1900 çıktı benimkide 3500 olur mu kikaçıncı haftada doğmuştu ilk bebeğin
Canim ben bel agrisi kasilma ve sanciyla 4gun yattim hastanede oncelikle sen moralini yuksek tut duzelecek diye dusun insallah duzelir gecmis olsun cokAğrım başladı belimde sanrm alacaklar
Sanci mi çıkıyor canim kalbini ferah tut hayirli zamanda dogacak insallah haber et bizi deKızlar bebek toplanmasınn sebebi ağrım varmş 1 cm açılma var dua edin nolur ilerlemesin
Canım hiç korkma Allah’ın izniyle bebeklerimiz artık büyüdüler yaşam sınırını aştılar geliştiler iyice mis gibiler hiç korkma stres olma annesiAğrım başladı belimde sanrm alacaklar
Sağol canım ne bileyim ürkütüyor beniTestte hicbisey yok ki ,niye korkuyosun yavrum burundan ağzından sürüntü alıyorlar o kadar 1 dk bile sürmüyor işlem .
Herşey güzel devam edecek kendini gereksiz şeylerle kasma Allah ne verdi ise o
31+0 da 1900 du benimki,gayet güzel kilosu bebisinin bana 2 hafta sonra dediSlm kızlar bebişleriniz 30. Hafta civarı kaç kiloydu. Bugun görüş günümüzdü. 1800 gr olmuş kuzucuk:) bni yine bir ay sonraya cagırdı. Halbuki iki haftaya düşer diye seviniyordum :)
Daha çok acilmayla haftasını tamamlayanlar var canım inşallah zamanında doğarVermezler nts mi ya hemen ağrın var dedi dr çağırdı alttan muayene edip yatış verdleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?