- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Him korkarim benHiçbi fikrim yok
Ama planlı sezaryende isteyebilirler belki
Her operasyondan önce isteniyor diye biliyorum çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Him korkarim benHiçbi fikrim yok
Gecen sene ameliyat öncesi istediler verdim , muhtemelen hepsinde aynıdır .Hiçbi fikrim yok
Benim hastane istiyor, gelinimizinki istemedi. Cok yakin birbirine hastaneler de. Bence para için istiyor bazı hastanelerBirsey soracagim ozel hastaneler dogum oncesi pcr testi istermi acaba sartmidir?
ne demek
Benimki istiyor. Ama mesela bursada benimki disinda isteyen yok diye biliyorumBirsey soracagim ozel hastaneler dogum oncesi pcr testi istermi acaba sartmidir?
Bütün hastanelerde şart canımBirsey soracagim ozel hastaneler dogum oncesi pcr testi istermi acaba sartmidir?
Ben özelé gidiyorum PCR istiyormuş doğumdan önce ama aşılama başladı belki değişir demişti doktorum.bence değişmez hersey para olmuş özelde test 150 lira niye kaldırsınBirsey soracagim ozel hastaneler dogum oncesi pcr testi istermi acaba sartmidir?
Her yer istiyor ya testi dün yaptırdım 200₺ doğuma kadar kaç olur Allah bilirBen özelé gidiyorum PCR istiyormuş doğumdan önce ama aşılama başladı belki değişir demişti doktorum.bence değişmez hersey para olmuş özelde test 150 lira niye kaldırsın![]()
Devlette yaptırırımBen özelé gidiyorum PCR istiyormuş doğumdan önce ama aşılama başladı belki değişir demişti doktorum.bence değişmez hersey para olmuş özelde test 150 lira niye kaldırsın![]()
Yoktur herhalde ama devlette sonuç hemen çıkar mı acil doğum olsa nasıl olacakDevlette yaptırırımböyle bir zorunluluk mu var ?
Testte hicbisey yok ki ,niye korkuyosun yavrum burundan ağzından sürüntü alıyorlar o kadar 1 dk bile sürmüyor işlem .Yoktur herhalde ama devlette sonuç hemen çıkar mı acil doğum olsa nasıl olacak
Ben hiç test vermedim çok korkuyorum vermekten
Birde benim hastane covit cikarsan doğuma almıyor pandemi hastanesine yönlendiriyor çok saçma pandemide hangi doktora denk gelirsen artık
Ben de valla önüme nasıl geldiyse aldım aslında öyle şundan şu kadar olsun demedim ama 0-3 ay çok az var hastane çıkışı dışında birkaç parça daha sadece. Kalanları hep 3-6 aldım birkaç parça da 6-9Hayirli olsun saglikla gelsin insallahbende alisverise basladim 3 6 ay mi aldin daha cok yoksa 0 3 ay mi bu konuda cok kararsizim
Ye gitsin beaKızlar çok özür dileyerek bir şey soracağım inşallah kimsenin canı çekmez
7 ay dayandım daha fazla dayanamayacak gibiyim
Biz sufle yiyebiliyor muyuz içinde pişmemiş bir kısmı kalıyor ya çiğ yumurta da yemiş mi oluyoruz acaba?![]()
E-bebekten alcaksanız yenidoğan fazla almayın ben dün yıkadım aldıklarımı 30da yıkamama ragmen biraz küçülmüş geldi gözüme valla bebem sıgmıcak boşa gitcek aldıklarımHayirli olsun saglikla gelsin insallahbende alisverise basladim 3 6 ay mi aldin daha cok yoksa 0 3 ay mi bu konuda cok kararsizim
Ahhh canım ne kastım kendini ye gitsin ne olacak allahdan biyerin şişmemişKızlar çok özür dileyerek bir şey soracağım inşallah kimsenin canı çekmez
Biz sufle yiyebiliyor muyuz içinde pişmemiş bir kısmı kalıyor ya çiğ yumurta da yemiş mi oluyoruz acaba?![]()
Kızlar çok özür dileyerek bir şey soracağım inşallah kimsenin canı çekmez
Hamileliğin başından beri canım hiç tatlı istemedi...çıkar Hakkı'yı tamamiyle uydurmaYe gitsin beaBen bazen patlatmalı yumurta yapıyom canım istiyo valla
![]()
Ye ye bişi olmaz o kadardan suşi yiyen vardı bi ara seninki bişi değilKızlar çok özür dileyerek bir şey soracağım inşallah kimsenin canı çekmez
Ama sen ismini değiştirdiğinden beri gözüme takılmıyo değil kahve-bitter ikilisiYe ye bişi olmaz o kadardan suşi yiyen vardı bi ara seninki bişi değil![]()