2021 Aralık Anneleri

Instagramdaki fotoğraflarda anneye maske takmıyorlar

Eklentiler

• Screenshot_20211008-102735_Instagram.webp
    26 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20211008-102724_Instagram.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20211008-102601_Instagram.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20211008-102541_Instagram.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 77
Personelde olma ihtinali hiç aklıma gelmemişti bak
Neyse takacağız mecbur
Bunca zaman korunup hastanede kapmak istemem

İlk evlendiğim zaman altı ayda bi birini çağırıyordum
Öyle temizlenşyordu
Şimdi 2 3 ayda bi çağırıyorum
Ya da eve biri gelirse dayanamıyor girişiyor

Ay aynı ben yalnız değilmişim doğumdan önce birini çağırırız koltuklar petekler yıkanacak temiz halılar serilecek tamam işte

Allah korusun inş hepsi vaktinde gelsin ama epey riskli zamanı atlattık çok şükür az daha dayanıp içerde tutucaz

Hadi bak yazayım da kendinizi iyi hissedin
Bizim camlar en erken 3 ayda bi silinir
Ay benim de 2-3 ayda bir
Evin genel temizliğini taze tutarız hep o konuda hassasım ama camlara asssla dokunmam yardımcı bile bizim camları silmekten nefret ediyor çok büyükler

Ay benim de 2-3 ayda bir
Evin genel temizliğini taze tutarız hep o konuda hassasım ama camlara asssla dokunmam yardımcı bile bizim camları silmekten nefret ediyor çok büyükler
Öyle çok camım yok gibi
Ama belki ben silmediğim için öyle geliyordur
Gerçi balkonum camla kapalı

Çok teşekkür ederim tulay283300 M medda D dlay_32

Prima premiım care alacak anneler civil de 1 numara 70 tane 99₺

Eklentiler

• image.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 55
Benim önceki doğumda stresten tansiyonum çıkmıştı ki hayatımda yüksek tansiyon nedir bilmem hep düşüktür hatta, ama sakinleştirici vermediler kısa bir süre beklediler. Haberim olmadan verdilerse bilemiyorum ama ağlaya ağlaya bitmişti doğumum ve inşirah suresini okuyordum sürekli, ezbere bildiğim sureyi bi alttan bi üstten okuduğumu hatırlıyorum Stresten anesteziyi de zor attım sonra elim yüzüm şişti, kustum bayağı falan. O yüzden sakin olmaya çalışın olan size oluyor stres yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…