Benim önceki doğumda stresten tansiyonum çıkmıştı ki hayatımda yüksek tansiyon nedir bilmem hep düşüktür hatta, ama sakinleştirici vermediler kısa bir süre beklediler. Haberim olmadan verdilerse bilemiyorum ama ağlaya ağlaya bitmişti doğumum ve inşirah suresini okuyordum sürekli, ezbere bildiğim sureyi bi alttan bi üstten okuduğumu hatırlıyorumStresten anesteziyi de zor attım sonra elim yüzüm şişti, kustum bayağı falan. O yüzden sakin olmaya çalışın olan size oluyor stres yapınca
Bnm de favorimdirAma sen ismini değiştirdiğinden beri gözüme takılmıyo değil kahve-bitter ikilisişimdi de diyetteyim yasaklıyım zahraaa
30+1de 1800müşSlm kızlar bebişleriniz 30. Hafta civarı kaç kiloydu. Bugun görüş günümüzdü. 1800 gr olmuş kuzucuk:) bni yine bir ay sonraya cagırdı. Halbuki iki haftaya düşer diye seviniyordum :)
Bence zirve hcgleri gördükten sonra vücudumuzu değiştirebilecek hormon kalmadı. Östrojen filan çok dalgalanmıyordur bence. Bi de işte doğumdan sonra aşırı oksitosinden biraz coşarız.Sevgili gunluk, Bazi gunler cok enerjik bazi gunler cok yorgun ve uykulu oluyorum. Bazi gunler cok fazla kasilmam olurken bazi gunler se hic olmuyor. Isin ilginci rutinim hep ayni, hergun ayni seyleri yapiyorum ya da yapmiyorumhormonlar mi sebebi acabasi
Öyle analık mı olur çiğ balık yiyecem diyeYe ye bişi olmaz o kadardan suşi yiyen vardı bi ara seninki bişi değil
Bekler inşallah canım korkma hiç. 1 cm bi şey degil. Nstni atsana.Kızlar bebek toplanmasınn sebebi ağrım varmş 1 cm açılma var dua edin nolur ilerlemesin
Ilk bebisim 32 haftada 1900 mus ve 3800 dogdu sizinkiler 4 u geçecek bence30+1de 1800müş
Vermezler nts mi ya hemen ağrın var dedi dr çağırdı alttan muayene edip yatış verdleerBekler inşallah canım korkma hiç. 1 cm bi şey degil. Nstni atsana.
Ama geç dogurmuşun sen benim kız erken geliiirIlk bebisim 32 haftada 1900 mus ve 3800 dogdu sizinkiler 4 u geçecek bence
Nerden bilion dur bakalim belki 40 i doldururAma geç dogurmuşun sen benim kız erken geliiir37 38 yeter gelsin sağlıkla
Neyse bi daha çekerler birazdan düzelir inşallah korkma.Vermezler nts mi ya hemen ağrın var dedi dr çağırdı alttan muayene edip yatış verdleer
Bilmiyorum. Ama umuyorum.Nerden bilion dur bakalim belki 40 i doldururbenim anam da gec dogum yapiyormus ona mi cekmisim bilmem
Anasi gibi sabirsizsa okdr bekleyemezBilmiyorum. Ama umuyorum.
Maşallah gayet iyi seninkide 1hafta önden gidiyo sanırımSlm kızlar bebişleriniz 30. Hafta civarı kaç kiloydu. Bugun görüş günümüzdü. 1800 gr olmuş kuzucuk:) bni yine bir ay sonraya cagırdı. Halbuki iki haftaya düşer diye seviniyordum :)
Ben kendim 9 ay 10 günü tam doldurmuşumAnasi gibi sabirsizsa okdr bekleyemez
Masallah iyi durmussun ozmnBen kendim 9 ay 10 günü tam doldurmuşum
Yaa benimde mi ondan acaba. Bişey olmaz inşallah stres yapmaKızlar bebek toplanmasınn sebebi ağrım varmş 1 cm açılma var dua edin nolur ilerlemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?