• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Benim önceki doğumda stresten tansiyonum çıkmıştı ki hayatımda yüksek tansiyon nedir bilmem hep düşüktür hatta, ama sakinleştirici vermediler kısa bir süre beklediler. Haberim olmadan verdilerse bilemiyorum ama ağlaya ağlaya bitmişti doğumum ve inşirah suresini okuyordum sürekli, ezbere bildiğim sureyi bi alttan bi üstten okuduğumu hatırlıyorum 🙈😂 Stresten anesteziyi de zor attım sonra elim yüzüm şişti, kustum bayağı falan. O yüzden sakin olmaya çalışın olan size oluyor stres yapınca 🤗

Aynen canım o yüzden saldım ben okumuyorum, araştırıyorum, düşünmüyorum 😁 he bu şu an için böyle 36 dan sonra da böyle sakin rahat olurum inşallah😂

Slm kızlar bebişleriniz 30. Hafta civarı kaç kiloydu. Bugun görüş günümüzdü. 1800 gr olmuş kuzucuk:) bni yine bir ay sonraya cagırdı. Halbuki iki haftaya düşer diye seviniyordum :)

Sevgili gunluk, Bazi gunler cok enerjik bazi gunler cok yorgun ve uykulu oluyorum. Bazi gunler cok fazla kasilmam olurken bazi gunler se hic olmuyor. Isin ilginci rutinim hep ayni, hergun ayni seyleri yapiyorum ya da yapmiyorum🙄 hormonlar mi sebebi acabasi
Bence zirve hcgleri gördükten sonra vücudumuzu değiştirebilecek hormon kalmadı. Östrojen filan çok dalgalanmıyordur bence. Bi de işte doğumdan sonra aşırı oksitosinden biraz coşarız. 🥲

Slm kızlar bebişleriniz 30. Hafta civarı kaç kiloydu. Bugun görüş günümüzdü. 1800 gr olmuş kuzucuk:) bni yine bir ay sonraya cagırdı. Halbuki iki haftaya düşer diye seviniyordum :)
Maşallah gayet iyi seninkide 1hafta önden gidiyo sanırım😊 30+0 da 1.781 di benimki 2haftada bir gidiyorum devlete ama riskli gruptayım o yüzden

Back
X