- 13 Ocak 2020
- 44.605
- 168.080
- 33
Saglıkocağı canım. Folbiol verdi.Sağlık ocağı.mı ek folik asit verdi kadındoğum mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglıkocağı canım. Folbiol verdi.Sağlık ocağı.mı ek folik asit verdi kadındoğum mu
Folik asit nerde olculuyor saglik ocagi bakiyormu ben de merak ediyorun acikcasi:sSağlık ocağı.mı ek folik asit verdi kadındoğum mu
Ölçtü balım.Folik asit nerde olculuyor saglik ocagi bakiyormu ben de merak ediyorun acikcasi:s
Kac cikti mesela cnm ben de birdaha gittigimde sorayim bilsem bugun kan verirken sorardmÖlçtü balım.
Folat 5-35miş referans aralığı 20 çıkmış benim.Kac cikti mesela cnm ben de birdaha gittigimde sorayim bilsem bugun kan verirken sorardm
En fazla 35 mi olmasi lzm yani cnm gebelikteFolat 5-35miş referans aralığı 20 çıkmış benim.
Herhalde öyle.En fazla 35 mi olmasi lzm yani cnm gebelikte
Extra gerek okuyormuş demek ki kız kaç senedir içiyor dedin nereye gitti bu vitaminlerSaglıkocağı canım. Folbiol verdi.
Aç benim çocuum aç daha nokta kadarken aç.Extra gerek okuyormuş demek ki kız kaç senedir içiyor dedin nereye gitti bu vitaminler
Bizim burda sağlık ocağı bakmıyor d b12 folik eÖlçtü balım.
Yetmiyor valla ic icAç benim çocuum aç daha nokta kadarken aç.
Bana da oyle dedi sanki sebebi ne bilmiom ilk kan verdigimde ole htrliomBizim burda sağlık ocağı bakmıyor d b12 folik e
Şimdiden böyleyse yandınnnn neyseki yiyen çocuk iyidirAç benim çocuum aç daha nokta kadarken aç.
Aman ne iş yapıyolar be onlar da.Bizim burda sağlık ocağı bakmıyor d b12 folik e
Pandemiden dolayıymışBana da oyle dedi sanki sebebi ne bilmiom ilk kan verdigimde ole htrliom
Nerde baktrcaz oyleyse dahiliye?Pandemiden dolayıymış
Ayyy sorma randevusuz almıyorlar Allahtan randevu gerekmiyormuş geçen dedim betaya baktırın yarımşar bekletti kayıt açtım sonra randevusuz olmuyor dedim niye bekletiyon o zmn gıcık şeyAman ne iş yapıyolar be onlar da.
AynnNerde baktrcaz oyleyse dahiliye?
Istanbulda misin?Ayyy sorma randevusuz almıyorlar Allahtan randevu gerekmiyormuş geçen dedim betaya baktırın yarımşar bekletti kayıt açtım sonra randevusuz olmuyor dedim niye bekletiyon o zmn gıcık şey
Evet maalesefIstanbulda misin?