2021 Aralık Anneleri

Ben şimdi şunu anlamaya çalışıyorum. Ben çatı muayenemi şimdi olsam darsa sezaryen planlasam olmuyo mu? Musaitse zaten tabi ki tekrar tekrar baksınlar gidişata göre açıklığa filan.
Olmaz onu doğuma yakın sancı zamanı bakılır
Belki bebek makat gelişli olur direk mecburi sezeryan olur
İki üç kere bakılacak bi durumu yok

Aa benim de öyle
Erkek doğuracak olmakla mı alakalıymış o?
Öylemiymiş bnm hamilelikte azalma başladı saçlar gürleşti kaşa bıyık bile 2 ayda bi oluyor lohusa zamanı da dökülüyor sonra Allah Kerim artık

Bel ağrısı +karın ağrım var biraz inşallah sancı filan değildir takip ediyorum dinlenme moduna geçtim bakalım geçecek mi?

Wallahi sabah aynısını yaşadım korktm sonra uzandım biraz, çok şükür geçti darısı başına
İnşallah geçer
Ay stres oldum eşime diyorum daha hiç bişi hazır değil hazırlık yok nolur ne olmaz iki tulum bişi yıkasam mı diyom sapıttın iyiden diyor

İnşallah geçer
Ay stres oldum eşime diyorum daha hiç bişi hazır değil hazırlık yok nolur ne olmaz iki tulum bişi yıkasam mı diyom sapıttın iyiden diyor
Geçer inşallah iyi düşünelim ama kıyafetleri hazırlamakta fayda var burda okuduklarımdan sonra ben dolabınıda dizdim eşyları da hazırladm

Geçer inşallah iyi düşünelim ama kıyafetleri hazırlamakta fayda var burda okuduklarımdan sonra ben dolabınıda dizdim eşyları da hazırladm
Evet hafta içi ilk işim yıkamak olacak
Mobilyaları 3 kasımda gelcek inşallah o zmna kadar bi yere sığdırcam artık

Hamileyken vitamin takviyesi alıyoruz o saçlarımıza da iyi geliyor. Emzirme döneminde bırakınca dökülmesi normal. Emzirme döneminde de mi takviye alsak.
Bana sağlık ocağındaki dr decavit i emzirmede de kullan dedi

Kızlar 1 haftadır sağ kolumun altından popoma kadar olan kısımda yan tarafımda aşırı bir ağrı var dik duramıyorum resmen bugün iyice kötü oldu sizde var mı böyle ağrılar acile gitsem iğne falan yapmazlar dimi

Benm bebe göbeğine toplanıp duruyor uzanyrum da aslında arada düzeliyor ama ağrım sızım yok gbi varsa da hissetmiyorum . Bişey yapmam gerekir mi tam kasılma bu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…