- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Aaa bnm gürleştiBenim niye gurlesmedi saclarim. Ilk hamileligimde superdi
OlmazBen şimdi şunu anlamaya çalışıyorum. Ben çatı muayenemi şimdi olsam darsa sezaryen planlasam olmuyo mu? Musaitse zaten tabi ki tekrar tekrar baksınlar gidişata göre açıklığa filan.
Bnm doğuma girmeden sabah kontrol vardı çatı bakıldı sonra mecburi sezeryan denildi36. Haftada bakilmisti. Simdi zaten bakmazlar bana. Bebiş de 35;e kadar dönmüş olur bebce
ÖylemiymişAa benim de öyle
Erkek doğuracak olmakla mı alakalıymış o?
Wallahi sabah aynısını yaşadım korktm sonra uzandım biraz, çok şükür geçti darısı başınaBel ağrısı +karın ağrım var biraz inşallah sancı filan değildirtakip ediyorum dinlenme moduna geçtim bakalım geçecek mi?
İnşallah geçerWallahi sabah aynısını yaşadım korktm sonra uzandım biraz, çok şükür geçti darısı başına
Geçer inşallah iyi düşünelim ama kıyafetleri hazırlamakta fayda var burda okuduklarımdan sonra ben dolabınıda dizdim eşyları da hazırladmİnşallah geçer
Ay stres oldum eşime diyorum daha hiç bişi hazır değil hazırlık yok nolur ne olmaz iki tulum bişi yıkasam mı diyomsapıttın iyiden diyor
Evet hafta içi ilk işim yıkamak olacakGeçer inşallah iyi düşünelim ama kıyafetleri hazırlamakta fayda var burda okuduklarımdan sonra ben dolabınıda dizdim eşyları da hazırladm
İdareten bi yere koyarsın sonra gelince yerleştirilir artıkEvet hafta içi ilk işim yıkamak olacak
Mobilyaları 3 kasımda gelcek inşallah o zmna kadar bi yere sığdırcam artık
Her doktorun izlediği yol farkli oluyor. Benimki müsait olmasaydi direk sezeryana gün verecekti. O yuzden 36 da bakmisti.Bnm doğuma girmeden sabah kontrol vardı çatı bakıldı sonra mecburi sezeryan denildi
Aynn canım her dr farklı ilerliyorHer doktorun izlediği yol farkli oluyor. Benimki müsait olmasaydi direk sezeryana gün verecekti. O yuzden 36 da bakmisti.
Bu hafta gideceğim ve tabuları yıkacağım diyeceğim benim çatıya bakın bi hacılarAynn canım her dr farklı ilerliyor
Hadi bakalım bakacak mıBu hafta gideceğim ve tabuları yıkacağım diyeceğim benim çatıya bakın bi hacılar
Bakmazsa da beni ikna etsinHadi bakalım bakacak mı
Bnce bakmaz
Emzirme döneminde çok dökülüyor malesefAynisini bende duydum çevreden . Hamileyken gurlesip sonrasında dökülüyor ve azaliyormusve benimde yoğunlaştı hamilelikte ,hamile değilken böyle gür değildi
Emzirme döneminde çok dökülüyor malesef
Bana sağlık ocağındaki dr decavit i emzirmede de kullan dediHamileyken vitamin takviyesi alıyoruz o saçlarımıza da iyi geliyor. Emzirme döneminde bırakınca dökülmesi normal. Emzirme döneminde de mi takviye alsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?