2021 Aralık Anneleri

Vov o kadar yetcek mi ayol iyiymiş.

Ben de temizleme pamuğu aldım 5-6 tane ancak iş görür gibi gözümde canlandı. Deneyimli değilim kakası sulu olup her yere bulaşacağı için biraz fazla kullanılır. İlk önce kabasını kuru alıp sonra sulu silsek, ardından kurulama. 5-6 tane pamuk gider.

Bıtane dosya ekledim 37. Hafta diyorlar çatı muayenesine doktorlarin yüzde 30 u ise sancilari bekliyormuş çatı muayenesi için
Tamam ben de googlladım biliyorum onları. Ama burda tecrübelilere soruyorum aynrn de öyleymiş ben kendi fikrime uyan durum aradım bulamadım. Gidince sorarım doktora bakalım. O da erken yapmamanın da bir gerekçsis varsa açıklar artık.

Yaaa hissediyor galiba bu bebişler bu tür şeyleri bizde de ben ne zaman eşime hareketlerini göstermeye kalksam aniden duruyor şimdiden bizimle oyun oynuyorlar umarım birdahakine kımıldamaz da tam bir fotoğraf alabilirsiniz

Biz bi paketi bitiririz ilk zamanlar bi oturuşta sonra düzeltiririz artık

Evet doktor bu kadar nazlı oğlan olmaz bidahakine bebeğinizle konuşun öyle gelin dedi onlar alışmış artık bebislerin tavrına hep böyleler demekki

Yaaa bnmde hormonlar azalttı tüuü sonrasında çoşacak kaş bıyık bile 2 ayda bi alıyorum
Kaş bıyık bende de aynı oldu. 2 ayı geçiyor bir bakıyorum sanki dün almışım. Erkek hamileliklerinde oluyormuş diyorlar.

Ama vajinal bölge için tam tersi oluyor, yine hızlı çıkıyor. Değişik.

Aşiri sulu olmuyor. çok nadir öyle her yere bulastirdigi. Zaten ilk zamanlar günde 6-7 bez harcaniyor. Ama dedigim gibi çok aşiri kakali olmuyor. Ben normal pamuk almistim. Ağzi kapakli saklama kabinda kaloriferin üstüne her kakadan sonra degistirdiğim ılık suyum hazir olurdu. Pamuklari batirir siler atardim. Sonra popoyu yikamaya alistirdimm. 1 paket pamuk kullanmistim sadce

Bende de azaldi ama koltuk altim koyulasti. Acilir diyolla

Artik ayakta durunca biraz topuklarim ayak kemiklerim agriyor. Galiba agirlastim. Penguenden halliceyim Ama birazdan piknik yapmaya gideceğim

Aa benim de öyle
Erkek doğuracak olmakla mı alakalıymış o?

Aa benim de sanki kaş bıyık daha az çıkıyor gerçekten.
Ama en sevdiğim saçlarım gerçekten hiiç dökülmüyor resmen çok gürleşti bunlar doğumdan sonra gidecek mi şimdi?

Evet doktor bu kadar nazlı oğlan olmaz bidahakine bebeğinizle konuşun öyle gelin dedi onlar alışmış artık bebislerin tavrına hep böyleler demekki
Muhtemelen alışmışlardır birde öyle dene bakalım belki de gösterir yüzünü

Aa benim de öyle
Erkek doğuracak olmakla mı alakalıymış o?
Sanırım. Çünkü erkek hamileliğinde annenin vücudunda antropoz hormonu daha çok salgılanıyormuş, o yüzden anne daha da güzelleşiyormuş. Ama kız hamileliklerinde östrojen daha çok salgılanıyormuş, o da annenin amiyane tarifle ağzını gözünü yamultuyormuş

Hahah daha guzellesemedik bakalm

Aa benim de sanki kaş bıyık daha az çıkıyor gerçekten.
Ama en sevdiğim saçlarım gerçekten hiiç dökülmüyor resmen çok gürleşti bunlar doğumdan sonra gidecek mi şimdi?
Onu bilemiyorum işte. Benim de ilk hamileliğim çünkü. Ben de doğurunca göreceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…