- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Sanırım ara ara olması normal yarına kadar devam ederse bi dr sorarsın gel derse gidersinBenm bebe göbeğine toplanıp duruyor uzanyrum da aslında arada düzeliyor ama ağrım sızım yok gbi varsa da hissetmiyorum . Bişey yapmam gerekir mi tam kasılma bu mu acaba
OfSanırım ara ara olması normal yarına kadar devam ederse bi dr sorarsın gel derse gidersin
Bana da arada bi şeyler oluyo gibi ama amaaan boşver yav. Durulmayacak ağrım yoksa, harketler devam ediyorsa tedirgin olmuyorum.Benm bebe göbeğine toplanıp duruyor uzanyrum da aslında arada düzeliyor ama ağrım sızım yok gbi varsa da hissetmiyorum . Bişey yapmam gerekir mi tam kasılma bu mu acaba
Bana da arada bi şeyler oluyo gibi ama amaaan boşver yav. Durulmayacak ağrım yoksa, harketler devam ediyorsa tedirgin olmuyorum.
Progestanımı da geç oldum bugün halbuki ama çok ayakta kaldım mutfak temizledi.eşim iyi kötü ona yardım ettm ondan mı oldu bilmiyorum. Takip ediyorum şuan 7 dk içinde 2 defa göbeğimde topandıbnm kalçam ağrıyordu dr sordum o zmn dedi çok top gibi oluyorsa kasık ağrısı da varsa gel demişti
Ama bu dönemler normal vücut hazırlanıyor doğuma yalancı sancı kasılma
Sakin ol dinlen geçer inşallahProfestanımı da geç oldum bugün halbuki ama çok ayakta kaldım mutfak temizledi.eşim iyi kötü ona yardım ettm ondan mı oldu bilmiyorum. Takip ediyorum şuan 7 dk içinde 2 defa göbeğimde topandı
Aşırı korkyrum ağlicam o kadar oldum. İnşallah geçerSakin ol dinlen geçer inşallah
Başka ağrılar yoksa da kötü bişi yoktur
Bnm de toplanıyor dinlenince azalıyor
Canım kalk git o zaman doktora bi nst bağlasınlar oturup stres yapma.Aşırı korkyrum ağlicam o kadar oldum. İnşallah geçer
Bi yarım saat daha bekleyim diyorum eğer devam ederse hemen gidicem.Canım kalk git o zaman doktora bi nst bağlasınlar oturup stres yapma.
Haber ver bize de.Bi yarım saat daha bekleyim diyorum eğer devam ederse hemen gidicem.
Tamam canımHaber ver bize de.
haftaici kontrole gittigimde normal dogum icin bir engel var mi diye muayeneyi ne zaman yapiyorsunuz diye sormustum. Eger bebek cok iri degilse 4 kilodan fazla degilse, annede raşitizm hastaligi veya ciddi bir trafik kazasi sonucu kemiklerde hasar yoksa normal dogum mümkündür, muayeneye gerek yok dediTamam ben de googlladım biliyorum onları. Ama burda tecrübelilere soruyorum aynrn de öyleymiş ben kendi fikrime uyan durum aradım bulamadım.Gidince sorarım doktora bakalım. O da erken yapmamanın da bir gerekçsis varsa açıklar artık.
E bütün bu insanların yaşadığı çatı muayeneleri hikâye mi şimdi. Bana ilginç geldi yav. Belki rahatlatmak için öyle demişlerdir.haftaici kontrole gittigimde normal dogum icin bir engel var mi diye muayeneyi ne zaman yapiyorsunuz diye sormustum. Eger bebek cok iri degilse 4 kilodan fazla degilse, annede raşitizm hastaligi veya ciddi bir trafik kazasi sonucu kemiklerde hasar yoksa normal dogum mümkündür, muayeneye gerek yok dedi
Teşekkür ederim çok sağolunBeşki de doktor kontrolüne denk geldiği zamanlarda uyuyordur.20'li haftalara gelip hareketlerini iyice hissetmeye başladığında daha İyi anlarsın hareketli olup olmadığını ama bir sıkıntı yoktur merak etme
Ben de sasirdim ama gayet emin konustu. Sanirim sanciyi bana her turlu cektirecek, bakti olmuyor sezeryana alirE bütün bu insanların yaşadığı çatı muayeneleri hikâye mi şimdi. Bana ilginç geldi yav. Belki rahatlatmak için öyle demişlerdir.
Ay öyle olmasaydıBen de sasirdim ama gayet emin konustu. Sanirim sanciyi bana her turlu cektirecek, bakti olmuyor sezeryana alir
Malesef hikaye. Çünkü doktorlar için normal doğum çok zor bişey, kendi günlerini asla planlayamıyorlar ne zaman doğum çıkacak belirsiz. O yüzden arada çatısını hafif dar görse bile birinin hemen planlı sezeryan diyorlar. Annem anlatıyor eskiden hiç çatı muayenesi falan yapılmazmış kadın doğum hastanelerinde, çünkü 7/24 kadın doğumcular varmış ve her dakika doğum olurmuşE bütün bu insanların yaşadığı çatı muayeneleri hikâye mi şimdi. Bana ilginç geldi yav. Belki rahatlatmak için öyle demişlerdir.
Doğru diyon bebişim kessinler bizi alsınlar bebekelri napalım.Malesef hikaye. Çünkü doktorlar için normal doğum çok zor bişey, kendi günlerini asla planlayamıyorlar ne zaman doğum çıkacak belirsiz. O yüzden arada çatısını hafif dar görse bile birinin hemen planlı sezeryan diyorlar. Annem anlatıyor eskiden hiç çatı muayenesi falan yapılmazmış kadın doğum hastanelerinde, çünkü 7/24 kadın doğumcular varmış ve her dakika doğum olurmuş
Tani eskiden çatı muayenesi yapılmamasının bir etkisi de analarımızın birçoğunun şuan idrar kaçırıyor olmasıheryerleri mahvolmuş koca bebekleri çıkarıcam diye
Valla bence müsade etmeyin ona.taş çatlasın 1 kaç saat kendi sacını çek baktınız olmuyor açılmalar sabit kalıyor. Ona göre hareket edin. Benimde ilk gebeliğimde çatı muanesi yapmadı normal doğuma aldı 27 saatte suni sancı ile zor doğum yaptım. Ebe söyledi sonradan senin çatın darmış ondan açılmaların geç oldu diye. O kadar acı çekmem yanıma kaldı. İkincide başka doktora gittim ona söyledim bu durumu baktı evet çatın baya dar. Ama ikinci doğumun olduğu için Bi deneriz dedi. Akşam 7 de 2 cm açılma ile hastaneye yattım. Sabah 7 ye kadar 3 olmadı. Acil sezeryana aldı.Ben de sasirdim ama gayet emin konustu. Sanirim sanciyi bana her turlu cektirecek, bakti olmuyor sezeryana alir
Benim doktorum da normal doğumcu ama Yani fazla da zorlamaya gerek yok sonuçta tıp ilerliyor, ilkel yöntemlerle çoğalmanın artıları olduğu kdar eksileri de olduğunu unutmamalıyız. O yüzden hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinDoğru diyon bebişim kessinler bizi alsınlar bebekelri napalım.benimki story atıyo ama geceleri vajinal doğum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?