• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Sanırım. Çünkü erkek hamileliğinde annenin vücudunda antropoz hormonu daha çok salgılanıyormuş, o yüzden anne daha da güzelleşiyormuş. Ama kız hamileliklerinde östrojen daha çok salgılanıyormuş, o da annenin amiyane tarifle ağzını gözünü yamultuyormuş 🤣
Bende biraz ters tepki etti , bütün çevrem beni cirkinlesmis beklerken genel itibariyle daha iyi göründüğümü söylüyorlar. Bende kızımın demek ki benim güzelliğime demek ihtiyacı yok demekle gecistiriyorum🥰

Sanırım. Çünkü erkek hamileliğinde annenin vücudunda antropoz hormonu daha çok salgılanıyormuş, o yüzden anne daha da güzelleşiyormuş. Ama kız hamileliklerinde östrojen daha çok salgılanıyormuş, o da annenin amiyane tarifle ağzını gözünü yamultuyormuş 🤣
Alla alla bnm erkek görünümlü kız 🤣🤣
O zmn hiç bi değişim olmadı

Bilmiyorum valla benim gurlesti halbuki yine çok dökülüyor ama gürlesti ,hamilelik öncesi yandan açıklarım vardı 🤭 ama şuan yok çok güzel 😂 ama dokulecegini herkes söylediği için şimdiden alistiriyorum kendimi
Ne guzel hamilelik sonrasi tabi biraz dokuleblr ama olsun okdr:)

Bilmiyorum valla benim gurlesti halbuki yine çok dökülüyor ama gürlesti ,hamilelik öncesi yandan açıklarım vardı 🤭 ama şuan yok çok güzel 😂 ama dokulecegini herkes söylediği için şimdiden alistiriyorum kendimi
Benim de ışık hızıyla uzuyor hamilelikten beri 2 3 kere uçlarından aldırdım yine uzadı doğumdan önce bir daha kırpmak gerekecek 🤣
Ve en güzel yanı duştan sonra dökülen saçlarla boğuşurdum şimdi onlar yok 😍
Saçları dökmeme duası yok mu 😂

Ben şimdi şunu anlamaya çalışıyorum. Ben çatı muayenemi şimdi olsam darsa sezaryen planlasam olmuyo mu? Musaitse zaten tabi ki tekrar tekrar baksınlar gidişata göre açıklığa filan.
Olmaz cnm, çünkü çatı kemiği hamilelikte genişler normal zamanla bir değil, bebek büyüdükçe yavaş yavaş yer açar kendine. Özellikle son haftalarda artık bedenin doğuma hazır olduğunda kemikler son halini alıyor. Bu yüzden mesela son günler bulantı, kabızlık vs yeniden yaşanıyor, çünkü kemikleri ve kaslarımızı gevşeten hormonları üst düzeyde salgılayacağız son günlerde.

Benim de ışık hızıyla uzuyor hamilelikten beri 2 3 kere uçlarından aldırdım yine uzadı doğumdan önce bir daha kırpmak gerekecek 🤣
Ve en güzel yanı duştan sonra dökülen saçlarla boğuşurdum şimdi onlar yok 😍
Saçları dökmeme duası yok mu 😂
Benim saçlarım bu normalde hızlı uzar ama öyle gür saçlı hiçbir zaman olmadım hatta seyrek ama hamilelikte o seyrekler yok kapandı bildiğin 😍 ama dokulmem eskisi gibi olmasada var hatta hamilelikte sanki çok birbirine giriyor gibime geldi

🤭 İns Olmasın ben hayatımda ilkkez böyle kendimi saçlarımı gür görüyorum . Neyse artık belli olmuyo bu hamilelik durumlari kişiden kişiye farklilasiyo demek 🙂 bunda fark etmedi mi sende canım ?
VAllacok ffark etmedi belki doguma kdr gurlesir diye umut ediom😃ilkinde dogum sonrasi kuafore gitmistim kestirmeye cok gur demisti kuafor de benim normalde cok gur degl

Kızlar instagramda gebeeğitimokulu sayfası var, devlet hastanesinde çalışan 2 ebe proje kapsamında ücretsiz online doğuma hazırlık eğitimi veriyor. Ben katıldım çok güzel bilgiler edindim, tavsiye ederim sizlere de. Hamilelik, doğum ve bebek bakımını kapsayan güzel bir eğitim. İsteyenler şu an yeni grup kayıt başlamış hemen yazılsın. 🌸

Olmaz cnm, çünkü çatı kemiği hamilelikte genişler normal zamanla bir değil, bebek büyüdükçe yavaş yavaş yer açar kendine. Özellikle son haftalarda artık bedenin doğuma hazır olduğunda kemikler son halini alıyor. Bu yüzden mesela son günler bulantı, kabızlık vs yeniden yaşanıyor, çünkü kemikleri ve kaslarımızı gevşeten hormonları üst düzeyde salgılayacağız son günlerde.
Mantıklı bir açıklama evet. Teşekküt ediyorum. Zaten g.tüm ağrıyıp duruyo 🤣

Mantıklı bir açıklama evet. Teşekküt ediyorum. Zaten g.tüm ağrıyıp duruyo 🤣
Aynen artık baya ağrılar başlayacak, benim ilk aylarda inanılmaz kuyruk sokumu ağrım olmuştu mesela. Hele son günler alt tarafta baya ağrı olacakmış açılma başladığı için. Allahın bir mucizesi resmen kapalı kemikler gevşeyip açılıyor 🥲

VAllacok ffark etmedi belki doguma kdr gurlesir diye umut ediom😃ilkinde dogum sonrasi kuafore gitmistim kestirmeye cok gur demisti kuafor de benim normalde cok gur degl
Ya gür derken bana göre gür 😌 belli baskalarina normaldir şuan ki halim dilerim kellesmem sonradan ,çünkü bizzat şahit oldum arklardan hamilelik sonrası çok dökülüp seyrelen

Aynen artık baya ağrılar başlayacak, benim ilk aylarda inanılmaz kuyruk sokumu ağrım olmuştu mesela. Hele son günler alt tarafta baya ağrı olacakmış açılma başladığı için. Allahın bir mucizesi resmen kapalı kemikler gevşeyip açılıyor 🥲
Aynen kuyruk sokumu ağrım vardı şimdi iç taraf da ağrıyo bacağın gövdeyle birleştiği kemik.

Ben de temizleme pamuğu aldım 5-6 tane ancak iş görür gibi gözümde canlandı. Deneyimli değilim kakası sulu olup her yere bulaşacağı için biraz fazla kullanılır. İlk önce kabasını kuru alıp sonra sulu silsek, ardından kurulama. 5-6 tane pamuk gider.
Ben kurulamayı hesaba katmadım ama 5-6 bence çok 🙈 Daha dün yeğenimi 2 taneyle temizledik gayet de temiz oldu. Zaten yeni doğanlar sulu kaka yapıyor 😬 2 olmazsa 3 olsun hadi ama 6 çok bence. Tabi herkes farklı kullanabilir kendi fikrim bu 😊

Back