Bende biraz ters tepki etti , bütün çevrem beni cirkinlesmis beklerken genel itibariyle daha iyi göründüğümü söylüyorlar. Bende kızımın demek ki benim güzelliğime demek ihtiyacı yok demekle gecistiriyorumSanırım. Çünkü erkek hamileliğinde annenin vücudunda antropoz hormonu daha çok salgılanıyormuş, o yüzden anne daha da güzelleşiyormuş. Ama kız hamileliklerinde östrojen daha çok salgılanıyormuş, o da annenin amiyane tarifle ağzını gözünü yamultuyormuş
Saçlar doğumdan sonra dökülüyormuşOnu bilemiyorum işte. Benim de ilk hamileliğim çünkü. Ben de doğurunca göreceğim artık.
Aynisini bende duydum çevreden . Hamileyken gurlesip sonrasında dökülüyor ve azaliyormusSaçlar doğumdan sonra dökülüyormuş
Üzgünüm
Alla alla bnm erkek görünümlü kızSanırım. Çünkü erkek hamileliğinde annenin vücudunda antropoz hormonu daha çok salgılanıyormuş, o yüzden anne daha da güzelleşiyormuş. Ama kız hamileliklerinde östrojen daha çok salgılanıyormuş, o da annenin amiyane tarifle ağzını gözünü yamultuyormuş
Benim niye gurlesmedi saclarim. Ilk hamileligimde superdiAynisini bende duydum çevreden . Hamileyken gurlesip sonrasında dökülüyor ve azaliyormusve benimde yoğunlaştı hamilelikte ,hamile değilken böyle gür değildi
Bilmiyorum valla benim gurlesti halbuki yine çok dökülüyor ama gürlesti ,hamilelik öncesi yandan açıklarım vardıBenim niye gurlesmedi saclarim. Ilk hamileligimde superdi
Ne guzel hamilelik sonrasi tabi biraz dokuleblr ama olsun okdr:)Bilmiyorum valla benim gurlesti halbuki yine çok dökülüyor ama gürlesti ,hamilelik öncesi yandan açıklarım vardıama şuan yok çok güzel ama dokulecegini herkes söylediği için şimdiden alistiriyorum kendimi
Benim de ışık hızıyla uzuyor hamilelikten beri 2 3 kere uçlarından aldırdım yine uzadı doğumdan önce bir daha kırpmak gerekecekBilmiyorum valla benim gurlesti halbuki yine çok dökülüyor ama gürlesti ,hamilelik öncesi yandan açıklarım vardıama şuan yok çok güzel ama dokulecegini herkes söylediği için şimdiden alistiriyorum kendimi
Ne guzel hamilelik sonrasi tabi biraz dokuleblr ama olsun okdr:)
Olmaz cnm, çünkü çatı kemiği hamilelikte genişler normal zamanla bir değil, bebek büyüdükçe yavaş yavaş yer açar kendine. Özellikle son haftalarda artık bedenin doğuma hazır olduğunda kemikler son halini alıyor. Bu yüzden mesela son günler bulantı, kabızlık vs yeniden yaşanıyor, çünkü kemikleri ve kaslarımızı gevşeten hormonları üst düzeyde salgılayacağız son günlerde.Ben şimdi şunu anlamaya çalışıyorum. Ben çatı muayenemi şimdi olsam darsa sezaryen planlasam olmuyo mu? Musaitse zaten tabi ki tekrar tekrar baksınlar gidişata göre açıklığa filan.
Benim saçlarım bu normalde hızlı uzar ama öyle gür saçlı hiçbir zaman olmadım hatta seyrek ama hamilelikte o seyrekler yok kapandı bildiğinBenim de ışık hızıyla uzuyor hamilelikten beri 2 3 kere uçlarından aldırdım yine uzadı doğumdan önce bir daha kırpmak gerekecek
Ve en güzel yanı duştan sonra dökülen saçlarla boğuşurdum şimdi onlar yok
Saçları dökmeme duası yok mu
VAllacok ffark etmedi belki doguma kdr gurlesir diye umut ediomİns Olmasın ben hayatımda ilkkez böyle kendimi saçlarımı gür görüyorum . Neyse artık belli olmuyo bu hamilelik durumlari kişiden kişiye farklilasiyo demek bunda fark etmedi mi sende canım ?
Benin öyle gürleşmedi yaAynisini bende duydum çevreden . Hamileyken gurlesip sonrasında dökülüyor ve azaliyormusve benimde yoğunlaştı hamilelikte ,hamile değilken böyle gür değildi
Mantıklı bir açıklama evet. Teşekküt ediyorum. Zaten g.tüm ağrıyıp duruyoOlmaz cnm, çünkü çatı kemiği hamilelikte genişler normal zamanla bir değil, bebek büyüdükçe yavaş yavaş yer açar kendine. Özellikle son haftalarda artık bedenin doğuma hazır olduğunda kemikler son halini alıyor. Bu yüzden mesela son günler bulantı, kabızlık vs yeniden yaşanıyor, çünkü kemikleri ve kaslarımızı gevşeten hormonları üst düzeyde salgılayacağız son günlerde.
Aynen artık baya ağrılar başlayacak, benim ilk aylarda inanılmaz kuyruk sokumu ağrım olmuştu mesela. Hele son günler alt tarafta baya ağrı olacakmış açılma başladığı için. Allahın bir mucizesi resmen kapalı kemikler gevşeyip açılıyorMantıklı bir açıklama evet. Teşekküt ediyorum. Zaten g.tüm ağrıyıp duruyo
Ya gür derken bana göre gürVAllacok ffark etmedi belki doguma kdr gurlesir diye umut ediomilkinde dogum sonrasi kuafore gitmistim kestirmeye cok gur demisti kuafor de benim normalde cok gur degl
Olsun dökülmesin deBenin öyle gürleşmedi ya
Sadece dökülmüyor
Aynen kuyruk sokumu ağrım vardı şimdi iç taraf da ağrıyo bacağın gövdeyle birleştiği kemik.Aynen artık baya ağrılar başlayacak, benim ilk aylarda inanılmaz kuyruk sokumu ağrım olmuştu mesela. Hele son günler alt tarafta baya ağrı olacakmış açılma başladığı için. Allahın bir mucizesi resmen kapalı kemikler gevşeyip açılıyor
Ben kurulamayı hesaba katmadım ama 5-6 bence çokBen de temizleme pamuğu aldım 5-6 tane ancak iş görür gibi gözümde canlandı. Deneyimli değilim kakası sulu olup her yere bulaşacağı için biraz fazla kullanılır. İlk önce kabasını kuru alıp sonra sulu silsek, ardından kurulama. 5-6 tane pamuk gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?