- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Bıtane dosya ekledim 37. Hafta diyorlar çatı muayenesine doktorlarin yüzde 30 u ise sancilari bekliyormuş çatı muayenesi içinTamam işte o da hesaplanabilir bi şey bence.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıtane dosya ekledim 37. Hafta diyorlar çatı muayenesine doktorlarin yüzde 30 u ise sancilari bekliyormuş çatı muayenesi içinTamam işte o da hesaplanabilir bi şey bence.![]()
Vov o kadar yetcek mi ayoliyiymiş.
Tamam ben de googlladım biliyorum onları. Ama burda tecrübelilere soruyorum aynrn de öyleymiş ben kendi fikrime uyan durum aradım bulamadım.Bıtane dosya ekledim 37. Hafta diyorlar çatı muayenesine doktorlarin yüzde 30 u ise sancilari bekliyormuş çatı muayenesi için
Yaaa hissediyor galiba bu bebişler bu tür şeyleri bizde de ben ne zaman eşime hareketlerini göstermeye kalksam aniden duruyorYaa senin adına çok sevindim ben yine göremedim tam sabitliyorduk yüzünü arkasina döndü çektirmedi fotoğrafı ağzı burnu kaymış çıktıdoktor eğer net alabilirsek bu fotoğrafı doğumda aynısı gelir alamazsak da sansiniza dedi bidahakine artık
![]()
Biz bi paketi bitiririz ilk zamanlar bi oturuşta sonra düzeltiririz artıkBen de temizleme pamuğu aldım 5-6 tane ancak iş görür gibi gözümde canlandı. Deneyimli değilim kakası sulu olup her yere bulaşacağı için biraz fazla kullanılır. İlk önce kabasını kuru alıp sonra sulu silsek, ardından kurulama. 5-6 tane pamuk gider.
Biz bi paketi bitiririz ilk zamanlar bi oturuşta sonra düzeltiririz artık![]()
Evet doktor bu kadar nazlı oğlan olmaz bidahakine bebeğinizle konuşun öyle gelin dedi onlar alışmış artık bebislerin tavrına hep böyleler demekkiYaaa hissediyor galiba bu bebişler bu tür şeyleri bizde de ben ne zaman eşime hareketlerini göstermeye kalksam aniden duruyorşimdiden bizimle oyun oynuyorlar
umarım birdahakine kımıldamaz da tam bir fotoğraf alabilirsiniz
![]()
36. Haftada bakilmisti. Simdi zaten bakmazlar bana. Bebiş de 35;e kadar dönmüş olur bebceKız 38 diyip durmao haftaya kadar belirsiz mi durcaz
Ay sabırsızlanıyorum zaman geçtikçe
![]()
Hayir canimKarninizda adet agrilariniz oluyor mu?
Kaş bıyık bende de aynı oldu. 2 ayı geçiyor bir bakıyorum sanki dün almışım. Erkek hamileliklerinde oluyormuş diyorlar.Yaaa bnmde hormonlar azalttı tüuü sonrasında çoşacakkaş bıyık bile 2 ayda bi alıyorum
Aşiri sulu olmuyor. çok nadir öyle her yere bulastirdigi. Zaten ilk zamanlar günde 6-7 bez harcaniyor. Ama dedigim gibi çok aşiri kakali olmuyor. Ben normal pamuk almistim. Ağzi kapakli saklama kabinda kaloriferin üstüne her kakadan sonra degistirdiğim ılık suyum hazir olurdu. Pamuklari batirir siler atardim. Sonra popoyu yikamaya alistirdimm. 1 paket pamuk kullanmistim sadceBen de temizleme pamuğu aldım 5-6 tane ancak iş görür gibi gözümde canlandı. Deneyimli değilim kakası sulu olup her yere bulaşacağı için biraz fazla kullanılır. İlk önce kabasını kuru alıp sonra sulu silsek, ardından kurulama. 5-6 tane pamuk gider.
Bende de azaldi ama koltuk altim koyulasti. Acilir diyollaKaş bıyık bende de aynı oldu. 2 ayı geçiyor bir bakıyorum sanki dün almışım. Erkek hamileliklerinde oluyormuş diyorlar.
Ama vajinal bölge için tam tersi oluyor, yine hızlı çıkıyor. Değişik.
Aa benim de öyleKaş bıyık bende de aynı oldu. 2 ayı geçiyor bir bakıyorum sanki dün almışım. Erkek hamileliklerinde oluyormuş diyorlar.
Aa benim de sanki kaş bıyık daha az çıkıyor gerçekten.Kaş bıyık bende de aynı oldu. 2 ayı geçiyor bir bakıyorum sanki dün almışım. Erkek hamileliklerinde oluyormuş diyorlar.
Muhtemelen alışmışlardırEvet doktor bu kadar nazlı oğlan olmaz bidahakine bebeğinizle konuşun öyle gelin dedi onlar alışmış artık bebislerin tavrına hep böyleler demekki![]()
Sanırım. Çünkü erkek hamileliğinde annenin vücudunda antropoz hormonu daha çok salgılanıyormuş, o yüzden anne daha da güzelleşiyormuş. Ama kız hamileliklerinde östrojen daha çok salgılanıyormuş, o da annenin amiyane tarifle ağzını gözünü yamultuyormuşAa benim de öyle
Erkek doğuracak olmakla mı alakalıymış o?![]()
Hahah daha guzellesemedik bakalmSanırım. Çünkü erkek hamileliğinde annenin vücudunda antropoz hormonu daha çok salgılanıyormuş, o yüzden anne daha da güzelleşiyormuş. Ama kız hamileliklerinde östrojen daha çok salgılanıyormuş, o da annenin amiyane tarifle ağzını gözünü yamultuyormuş![]()
Onu bilemiyorum işte. Benim de ilk hamileliğim çünkü. Ben de doğurunca göreceğim artık.Aa benim de sanki kaş bıyık daha az çıkıyor gerçekten.
Ama en sevdiğim saçlarım gerçekten hiiç dökülmüyor resmen çok gürleşti bunlar doğumdan sonra gidecek mi şimdi?![]()