• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Ben zannetmiyorum ki sezeryan olacaklara çatı olsun yani örnek benimki sezeryan olacak niye çatıya baksın ki 😊 gerek yok bence ,çatı muayanesi genel itibariyle normal doğuma el verisli mi değil mi diye olmuyo mu zaten ?
Aaaa bnm baktı önce çatı muayenesi yaptı sonra dedi ki sezeryan çatım da genişmiş ama çocuk iri diye çok yırtığın olur dedi

Güzel demişsin 😂 o değil ben çok ama çok pişmanım alt tarafima lazer epilasyon yaptırmadigim için kaldı ki kendi aletim var epilasyon erinip uğraşmadım tembellik yapıp şimdi karnimdan orayı göremiyorum bile temizliği beni yoruyor doğumdan bir süre sonra ilk isim orayı halletmek olacak 2.cocuga hazirlikli olsun
Aman lazer yaptırdım da bitmedi eccuk kaldı
Artık bu doğumdan sonra tekrar gitçem
Evde makineyle hallediyorum da doğuma yakın ağda yolu 🤣

Benimki tembelliktendi 🙄 ama şuan hamile kaldığımdan beri öyle çabuk çıkıp uzanıyor ki sinir oldum kendime gerçekten yani
Yaaa bnmde hormonlar azalttı tüuü sonrasında çoşacak 🤣 kaş bıyık bile 2 ayda bi alıyorum

Bi şey yazıp terbiyesizleşmek istemiyorum ama dayanamayıp terbiyesizleşicem. 2 parmakla yapılan çatı mueyenesinden doğum tetikleniyosa hiç seks yapmamamız lazım. 🤐🤐
Doğru diyorsun ben 2 hafta önce acilden girmiştim hem nst hem çatıya alindi 2 parmakla dibe dibe vurdu doktor açıklık yok dedi ilk kez olduğundan tabi milletin yorumlarından dolayi çok kasildim bana alış artık buna dediler, bidahakine gerilmiycem abartılacak birşey yokmus

Dogummu tetikleniyormus aciklik olana belki etki ediyrdr
Son haftandaysan ve çok kasilirsan tetikler benim bir arkadasim çatı muayenesine girmiş doktorun odadan çıktığı anda suyu gelmiş onun yüzünden bende çok gerildim ama daha erken olduğundan hiç bir şey olmadı kadınlar olarak birbirimizi doğum konusunda çok korkutuyoruz 😔

Doğru diyorsun ben 2 hafta önce acilden girmiştim hem nst hem çatıya alindi 2 parmakla dibe dibe vurdu doktor açıklık yok dedi ilk kez olduğundan tabi milletin yorumlarından dolayi çok kasildim bana alış artık buna dediler, bidahakine gerilmiycem abartılacak birşey yokmus
Ay bi kere yapınca yetmiyo muymuş? 🤐

Ay bi kere yapınca yetmiyo muymuş? 🤐
Çatı muayenesi sadece normal yapabilirmisin diye bakılıyor canim onun haricinde Farklı durumlar olduğunda sancı vs veya doğum basladiginda bide açıklık varmı ne kadar var diye bakıyorlar canim 2 -4 cm arasi başlıyor 10 cm e ulaşması gerekiyor dogumhaneye o zaman alınıyorsun bu son aşama oluyor yarım saate bebişin kucaginda,eğer normal yapicaksan son haftalar sık sık bakabilirler bu yüzden açıklık varmı ne kadar var doğum başlamış mi diye ama doğrudan sezeryan olucam dersen çatıya da bakmaya bilirler

Valla ilk defa gördüm onda da arkasını dönük olsaydı çok üzülürdüm 😂
Yaa senin adına çok sevindim ben yine göremedim tam sabitliyorduk yüzünü arkasina döndü çektirmedi fotoğrafı ağzı burnu kaymış çıktı😂 doktor eğer net alabilirsek bu fotoğrafı doğumda aynısı gelir alamazsak da sansiniza dedi bidahakine artık🙄

Çatı muayenesi sadece normal yapabilirmisin diye bakılıyor canim onun haricinde Farklı durumlar olduğunda sancı vs veya doğum basladiginda bide açıklık varmı ne kadar var diye bakıyorlar canim 2 -4 cm arasi başlıyor 10 cm e ulaşması gerekiyor dogumhaneye o zaman alınıyorsun bu son aşama oluyor yarım saate bebişin kucaginda,eğer normal yapicaksan son haftalar sık sık bakabilirler bu yüzden açıklık varmı ne kadar var doğum başlamış mi diye ama doğrudan sezeryan olucam dersen çatıya da bakmaya bilirler
Ben şimdi şunu anlamaya çalışıyorum. Ben çatı muayenemi şimdi olsam darsa sezaryen planlasam olmuyo mu? Musaitse zaten tabi ki tekrar tekrar baksınlar gidişata göre açıklığa filan.

Ben şimdi şunu anlamaya çalışıyorum. Ben çatı muayenemi şimdi olsam darsa sezaryen planlasam olmuyo mu? Musaitse zaten tabi ki tekrar tekrar baksınlar gidişata göre açıklığa filan.
Olur bence kemik yani bu sonuçta büyümez veya kuculmez diye düşünüyorum ama doktorlar sanırım son haftalara birakiyorlar bı sebebi varmıdır bilmem sen sorabilirsin doktora canim senin ki yakındır hepimizden öndesin bizi de bilgilendirirsen seviniriz

Olur bence kemik yani bu sonuçta büyümez veya kuculmez diye düşünüyorum ama doktorlar sanırım son haftalara birakiyorlar bı sebebi varmıdır bilmem sen sorabilirsin doktora canim senin ki yakındır hepimizden öndesin bizi de bilgilendirirsen seviniriz
Yani mevzu bebeğin kilosuysa da bi öngörüde bulunabilir. Bilmem kac kiloya kadar zorlanmazsın bilmem kac kilodan sonra zor olur der. E o kilolara da aşağı yukarı hangi haftalarda ulasacağımızı bilir gidisattan. Erken gelirse normal o haftadan sonraya kalırsam sezaryen olacağımı planlı bi şekilde bilmiş olurum. Bakalım. 🤔 Bu hafta sonuna doğru kontrol var soracağım.

Yani mevzu bebeğin kilosuysa da bi öngörüde bulunabilir. Bilmem kac kiloya kadar zorlanmazsın bilmem kac kilodan sonra zor olur der. E o kilolara da aşağı yukarı hangi haftalarda ulasacağımızı bilir gidisattan. Erken gelirse normal o haftadan sonraya kalırsam sezaryen olacağımı planlı bi şekilde bilmiş olurum. Bakalım. 🤔 Bu hafta sonuna doğru kontrol var soracağım.
Neden bilmiyorum ama sen sezaryen olacakmissin gibi geliyo oyle hissettim bi an hayirlisi olsun 😊

Neden bilmiyorum ama sen sezaryen olacakmissin gibi geliyo oyle hissettim bi an hayirlisi olsun 😊
Ya inan hiç birinden korkmuyorum. Beni aşşırı bi merak saldı. Çantalarımı da hazırladım ya. Bi değişik oldum. Eşime de dün çantalarımı gösterdim tarif ettim ani doğum olursa bebeğe ilk şu giydirilcek sen de bana şunu şunu giydirirsin diye. 🥲🥲 Hepimiz için en hayırlısı nasılsa o olsun inşallah. 🤲🏻

AA doğru çatı kadar bebeğin kg su da önemli ondan geç yapıyo olabilirler

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-03-12-46-57-704_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-03-12-46-57-704_com.android.chrome.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 34
Ya inan hiç birinden korkmuyorum. Beni aşşırı bi merak saldı. Çantalarımı da hazırladım ya. Bi değişik oldum. Eşime de dün çantalarımı gösterdim tarif ettim ani doğum olursa bebeğe ilk şu giydirilcek sen de bana şunu şunu giydirirsin diye. 🥲🥲 Hepimiz için en hayırlısı nasılsa o olsun inşallah. 🤲🏻
Insallah 😊😍

Back