- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Ben 43 kg olduğum dönemi biliyorum. 48 ile hamile kaldım o da en kilolu halim şimdiye kadarkiBen 57'yi en son lisede görmüştüm. Liseden mezun olurken 60 idim. Şu an üstünden 14 yıl geçti.
Bu soruma burda cevabı olan var mı?Ben şimdi bir de tecrübeli analara şu temizleme pamuğunu sormak istiyorum. Kullanımını anlatabilirler mi? Çişe kakaya kaç pamuk gidiyo? Yanımıza sıcak su alıp ona batırıp da mı yapıyoz nasıl yapıyoz popiş silmeyi? Ben 12 paket aldım 60lı ama gözüme az geldi hesaplayınca. Bunu ne zamana kadar kullanabiliyoruz? Bi yerden sonra ıslak mendile mi geçiyoruz? Sizler nasıl yaptınız?
Bi dekolte patlatAl benden de şişko bayan sanıyorlar göbeğimi açıp gezcem artık
Minik sprey siselerine su doldurup kullanabilirsin pratik olur o şekilde hem de elinin altında olur gittiğin yerde vs. Çiş için 1 tane yeter, kaka için ortalama 2. Islak mendile bebek hassaslığı zamanla geçtiğini belli ediyor o zaman geçersin kendin karar verip.Bu soruma burda cevabı olan var mı?
Vov o kadar yetcek mi ayolMinik sprey siselerine su doldurup kullanabilirsin pratik olur o şekilde hem de elinin altında olur gittiğin yerde vs. Çiş için 1 tane yeter, kaka için ortalama 2. Islak mendile bebek hassaslığı zamanla geçtiğini belli ediyor o zaman geçersin kendin karar verip.
Yeter önden arkaya doğru düzenli silersen pratikleşirsin zamanla bazen tek bile yeterVov o kadar yetcek mi ayoliyiymiş.
Kız bebek erkek bebek farkedebilir yalnız. Kızda bir hamleyle halledebiliyorsun erkekte çıkıntı var zorlayabilirVov o kadar yetcek mi ayoliyiymiş.
Neyse ki kızımın pipisi yokKız bebek erkek bebek farkedebilir yalnız. Kızda bir hamleyle halledebiliyorsun erkekte çıkıntı var zorlayabilir
Pamuk zor gelmişti bana ilk haftalar sildim ettim ama hatirlamiyorum ne kadar nasil kullandim ıslak mendil kullandım sonrasindaBu soruma burda cevabı olan var mı?
Bakalım deneyecezzPamuk zor gelmişti bana ilk haftalar sildim ettim ama hatirlamiyorum ne kadar nasil kullandim ıslak mendil kullandım sonrasinda
Aynen katılıyorum sana bende normalde çok zayıf değilim kiloya müsait Bi bünyem vardı ama hamileliklerim minimum kilo ile gidiyor Allahın taktiri ilk gebeliğim de böyleydi bebek gelişsin de gerisi önemli değil az kilo almanın faydası benimde şekerim falan normal çıktı çok şükürSaka bi yana ben yesem almaya musaitim ama karbonhidrat ve sekeri tamamen kestim cunku onemli olan bebegin sagligi, bunlar da bebege yaramayan seyler
Acikcasi ben kilo almak istemiyorum, kilo malesef iyi bisey degil. Seker vs ciksaydi cok daha zor olurdu kontrolu o yuzden halimize bin sukur
Diyetisyenle beraber mi kestiniz ?Saka bi yana ben yesem almaya musaitim ama karbonhidrat ve sekeri tamamen kestim cunku onemli olan bebegin sagligi, bunlar da bebege yaramayan seyler
Acikcasi ben kilo almak istemiyorum, kilo malesef iyi bisey degil. Seker vs ciksaydi cok daha zor olurdu kontrolu o yuzden halimize bin sukur
Allah şekerle uğraşam annelerimize güç kuvvet versin inşallah çok zor gerçekten canları isteyip de yememekAynen katılıyorum sana bende normalde çok zayıf değilim kiloya müsait Bi bünyem vardı ama hamileliklerim minimum kilo ile gidiyor Allahın taktiri ilk gebeliğim de böyleydi bebek gelişsin de gerisi önemli değil az kilo almanın faydası benimde şekerim falan normal çıktı çok şükür
yok doktorum daha ilk randevuda dedi. Karbonhidrat ve şekeri olabildiğince hayatından çıkarırsan her şey senin kontrolünde olur diye. Başlarda zorlandıö sonra gerçekten hafiflediğimi farkettim. Kilomu da böyle kontrolde tuttuğumu düşünüyorum.Diyetisyenle beraber mi kestiniz ?
Düşün bncedeÇok teklifler veren oldu da kabul etmedim seni düşüniciyim
Bak şimdi mecbur 38 beklicen sancıların başladığında çatına bakcekler anam ne meraklısın çatı muayenesineKız 38 diyip durmao haftaya kadar belirsiz mi durcaz Ay sabırsızlanıyorum zaman geçtikçe
Beşki de doktor kontrolüne denk geldiği zamanlarda uyuyordur.Benim bebiş15+2 deyiz iki seferdir gidiyorum çok hareket etmiyor Dr da erkek bebekler hareketli olur uysal bı bebek olacak heralde dedi ama merak ediyorum bı sıkıntı yoktur demi
Sen iki parmak sanBi şey yazıp terbiyesizleşmek istemiyorum ama dayanamayıp terbiyesizleşicem. 2 parmakla yapılan çatı mueyenesinden doğum tetikleniyosa hiç seks yapmamamız lazım.
Benim doktor 36.haftada yapılır demişti. İki parmakla yapılıyor evet ama iki parmağı içerde açabildiği kadar açıyor ve o oluyor sana neredeyse 10 cm.Bu çatı muayenesini ne zmaan yapacaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?