- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Evet ondan benimki de benden çok önde gidiyorBenim hamile olduğumu direk anlıyorlar ya sizinkini nasıl anlamıyorlar acaba? Ben hem az kilo aldım (4 civarı), hem de erkek bebek diye sanırım dikine büyüyoryanlara doğru değil yani. Ondan mı ki acaba
Benim kızım da erkekEvet ondan benimki de benden çok önde gidiyor
Aa evet bizim senle göbeklerimiz neden o kadar benzer o zaman tüm hurafeler yine yıkılıyorduBenim kızım da erkek
Hurafe yıkmayı severizAa evet bizim senle göbeklerimiz neden o kadar benzer o zaman tüm hurafeler yine yıkılıyordu
Demee beni afakanlar basıyor yaklaştığını düşündükçe halbuki ne kadar soğukkanlıydımBu çatı muayenesini ne zmaan yapacaklar?
Ay benim hemen yaptırasım var. Darsa bana sezaryen tarihi versin. Normal mi sezaryen mi hayal etme ikileminden kurtarsın.Demee beni afakanlar basıyor yaklaştığını düşündükçe halbuki ne kadar soğukkanlıydım
Benim de oğlum kız o zamanBenim kızım da erkek
Bana bi kere yaptılarBu çatı muayenesini ne zmaan yapacaklar?
Ben onu doğumdan sonra medikalden alacağımBir de korse alan oldu mu? Neye göre aldınız?
ahahah sen birdahaki gidiste yaptirAy benim hemen yaptırasım var. Darsa bana sezaryen tarihi versin. Normal mi sezaryen mi hayal etme ikileminden kurtarsın.
Aman nst yapmadılar bi heves gittim bunu da yapmazlarahahah sen birdahaki gidiste yaptir
Elle yapmadıysa neyle yaptı bebişim?Benim de oğlum kız o zaman
Yana yana büyüyor
Öyle tercih etti
Bana bi kere yaptılar
Hiç tavsiye etmem
Gerçi elle yapmadılar
Ama yine de hoş diyıl
Ben onu doğumdan sonra medikalden alacağım
38 haftada bakarlar belkimAman nst yapmadılar bi heves gittim bunu da yapmazlar
O hafta doğurcam ben öyle planladım son anda niye bakıyolar38 haftada bakarlar belkim
Ultrason cihazıyla baktılarElle yapmadıysa neyle yaptı bebişim?
Ya öf sen çok cayyyilsin beeUltrason cihazıyla baktılar
Gerçi açıklık bakılan yerle çatı dediğimiz yer aynı mı bilemedim şimdi
Doner daha vakit var cnm :)son zamanlar doktor donmezse karar verir herhalde 38 de flnO hafta doğurcam ben öyle planladım son anda niye bakıyolarşimdiden baksın sezaryense gün versin yaa gerçi benim bebem hala dönmedi dönermi ki
Cati da ultrasonla bakilsa baktrrdk elle yapiyorlar:))Ya öf sen çok cayyyilsin beeNormal vajinal muayene olmuşsun
Kız 38 diyip durmaDoner daha vakit var cnm :)son zamanlar doktor donmezse karar verir herhalde 38 de fln
Alttan baktılar vallaYa öf sen çok cayyyilsin beeNormal vajinal muayene olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?