- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Ilk bebisimi 41 hafta bekledim kiz ne kadan sabirliymKız 38 diyip durmao haftaya kadar belirsiz mi durcaz Ay sabırsızlanıyorum zaman geçtikçe
Bana keseyle birlikte çatıya da baksalarmış benim kese kalp atışı filan hep vajinal bakılmıştı.Cati da ultrasonla bakilsa baktrrdk elle yapiyorlar:))
Di mi ya niye ugrastryrlar simdiBana keseyle birlikte çatıya da baksalarmış benim kese kalp atışı filan hep vajinal bakılmıştı.
Bi şey yazıp terbiyesizleşmek istemiyorum ama dayanamayıp terbiyesizleşicem. 2 parmakla yapılan çatı mueyenesinden doğum tetikleniyosa hiç seks yapmamamız lazım.Alttan baktılar valla
Yine hoşlanmadım
Hiç de özlememişim
Elle muayene normal doğumu tetikleyebilir dedi doktorum
Çatı elle yapılıyorsa belki son haftalara kadar bakmazlar o zaman
Bilmiyorum anacımBi şey yazıp terbiyesizleşmek istemiyorum ama dayanamayıp terbiyesizleşicem. 2 parmakla yapılan çatı mueyenesinden doğum tetikleniyosa hiç seks yapmamamız lazım.
Dogummu tetikleniyormus aciklik olana belki etki ediyrdrBi şey yazıp terbiyesizleşmek istemiyorum ama dayanamayıp terbiyesizleşicem. 2 parmakla yapılan çatı mueyenesinden doğum tetikleniyosa hiç seks yapmamamız lazım.
Öf ben de büyüyüp daktır olsaydım keşke herBilmiyorum anacım
Daktır öyle dedi açıklık bakacağı zaman
Ondan aletle baktı elle bakmadı
Kadin dogumcu olurdu sendenÖf ben de büyüyüp daktır olsaydım keşke hera fikrim var
Olmuşken doktolar levent gibi olmak isterdim.Kadin dogumcu olurdu senden
Neden erkek doktor kadın olarak ta olabilirsnOlmuşken doktolar levent gibi olmak isterdim.
Yav o beyin cerrahı diyeNeden erkek doktor kadın olarak ta olabilirsn
39 u bekle bence ne kadar anne karni o kadar iyiO hafta doğurcam ben öyle planladım son anda niye bakıyolarşimdiden baksın sezaryense gün versin yaa gerçi benim bebem hala dönmedi dönermi ki
Sağlıkla gelsin sabırsızlanıyom.39 u bekle bence ne kadar anne karni o kadar iyi
Beni bi korku sarıyor son 1 haftadır erken doğum gibi , yada nasıl doğurcam gbiSağlıkla gelsin sabırsızlanıyom.
Insallah saglikla kucagimiza alacazSağlıkla gelsin sabırsızlanıyom.
Bendeki deli cesareti kimse bana bakmasınBeni bi korku sarıyor son 1 haftadır erken doğum gibi , yada nasıl doğurcam gbiengel olamıyorum kendime
Benim de karnım her bakışta devasa geliyo sanki daha da büyüyemez fiziken mümkün değil gibi ama büyür dedilerInsallah saglikla kucagimiza alacazbu arada bende gun sayiyorum karnimda o kadar buyuduki aynadaki goruntum fena gerci saglikli olsun da umrumda degil
Son haftalar cok fenaa oluyo suan esimin tshirtlerini giyiyorum arada o sana olmaz genisletirsin falan diyoBenim de karnım her bakışta devasa geliyo sanki daha da büyüyemez fiziken mümkün değil gibi ama büyür dediler
Çok teklifler veren oldu da kabul etmedim seni düşüniciyimBn sana kalıcı olarak verim bi 10 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?