• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Alttan baktılar valla
Yine hoşlanmadım
Hiç de özlememişim 😂

Elle muayene normal doğumu tetikleyebilir dedi doktorum
Çatı elle yapılıyorsa belki son haftalara kadar bakmazlar o zaman
Bi şey yazıp terbiyesizleşmek istemiyorum ama dayanamayıp terbiyesizleşicem. 2 parmakla yapılan çatı mueyenesinden doğum tetikleniyosa hiç seks yapmamamız lazım. 🤐🤐

Bi şey yazıp terbiyesizleşmek istemiyorum ama dayanamayıp terbiyesizleşicem. 2 parmakla yapılan çatı mueyenesinden doğum tetikleniyosa hiç seks yapmamamız lazım. 🤐🤐
Bilmiyorum anacım
Daktır öyle dedi açıklık bakacağı zaman
Ondan aletle baktı elle bakmadı🤷‍♀️

Dogummu tetikleniyormus aciklik olana belki etki ediyrdr

Insallah saglikla kucagimiza alacaz 😊 bu arada bende gun sayiyorum karnimda o kadar buyuduki aynadaki goruntum fena gerci saglikli olsun da umrumda degil 😊
Benim de karnım her bakışta devasa geliyo sanki daha da büyüyemez fiziken mümkün değil gibi ama büyür dediler 🤣

Hamilelik Son ay giyerim ama cunku biseye sigmaz oluyorum😂 bide bunda oglumdan daha buyuk oldu sanki asiri buyudu 😕

Back