• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Benim doktor 36.haftada yapılır demişti. İki parmakla yapılıyor evet ama iki parmağı içerde açabildiği kadar açıyor ve o oluyor sana neredeyse 10 cm.
Doğum anında vajina 10 cm genişliyor ama içerdeki kanalın da 10 cm genişlikte olması gerekiyor ki bebiş ordan geçebilsin.yani iki giren iki prmak ama prmakları açtığında içerde 10 cmi arıyor🙈
Bunaldım şU an 🙄😂😂
İnşallah sezaryen olacaklara çatı yoktur
İnşallah doğurana kadar tekrar alttan muayene olmam gerekmez
Amin 😂

Bunaldım şU an 🙄😂😂
Amin 😂
Ben zannetmiyorum ki sezeryan olacaklara çatı olsun yani örnek benimki sezeryan olacak niye çatıya baksın ki 😊 gerek yok bence ,çatı muayanesi genel itibariyle normal doğuma el verisli mi değil mi diye olmuyo mu zaten ?

Ben zannetmiyorum ki sezeryan olacaklara çatı olsun yani örnek benimki sezeryan olacak niye çatıya baksın ki 😊 gerek yok bence ,çatı muayanesi genel itibariyle normal doğuma el verisli mi değil mi diye olmuyo mu zaten ?
Muayene hikayeleri okuyunca benim tüm mantık kapanıyor 😂😂😂😂

Muayene hikayeleri okuyunca benim tüm mantık kapanıyor 😂😂😂😂
Çünkü arkadaşlarımdan biliyorum çatısına baktirip sonradan sezeryan olması gerektiğini diyen doktorları oldu öyle sezeryan oldular . Birde benim doktorum erkek 😂😂 daha önce ki doktorum kadındı ama hazirandan beri bu doktordayim ,diğer erkek hekimlerle de alttan muayane olmuslugum çok oldu ama çatı mati farklı bir durum cekinmiyo değilim yani 🙄 neyse ya muhtemelen doğum zamanı da alta bakar 😂 en iyisi cekinmemek

Bende bende kadından dahil hoşlanmıyorum tabi erkek olunca iyice gerilip kasılıyor insan
Bana erkek kadın hiç fark etmiyor valla
Geçen mecburen yine olmak zorunda kalmıştım
Doktor rahatlayayım diye bak şu çocuğun burası şurası anlatıyordu
Dedim hiç ilgimi çekmiyor şu an
Bitsin öyle dinlerim 😂😂

Bana erkek kadın hiç fark etmiyor valla
Geçen mecburen yine olmak zorunda kalmıştım
Doktor rahatlayayım diye bak şu çocuğun burası şurası anlatıyordu
Dedim hiç ilgimi çekmiyor şu an
Bitsin öyle dinlerim 😂😂
Güzel demişsin 😂 o değil ben çok ama çok pişmanım alt tarafima lazer epilasyon yaptırmadigim için kaldı ki kendi aletim var epilasyon erinip uğraşmadım tembellik yapıp şimdi karnimdan orayı göremiyorum bile temizliği beni yoruyor doğumdan bir süre sonra ilk isim orayı halletmek olacak 2.cocuga hazirlikli olsun

Güzel demişsin 😂 o değil ben çok ama çok pişmanım alt tarafima lazer epilasyon yaptırmadigim için kaldı ki kendi aletim var epilasyon erinip uğraşmadım tembellik yapıp şimdi karnimdan orayı göremiyorum bile temizliği beni yoruyor doğumdan bir süre sonra ilk isim orayı halletmek olacak 2.cocuga hazirlikli olsun
Ben onun acısından da korkuyorum 😂😂
Her yerime yaptırdım bi oraya ysptıramadım
Ağdaya gidiyorum
Bi de jiletleme işini beceremiyorum
Bacaklarımı jiletlerken kaç kere kestim
İzleri bile var
Lazerin de o işi hoşuma gitmiyor

Gerçekten bende çok pişmanım ya 😭😭😭 ağdanın acısına dayanamıyorum hamileliğin başından beri. Jilet haftada bi yapmak gerekiyor çok zorluyor beni yok mu kolayı 😂

Ben onun acısından da korkuyorum 😂😂
Her yerime yaptırdım bi oraya ysptıramadım
Ağdaya gidiyorum
Bi de jiletleme işini beceremiyorum
Bacaklarımı jiletlerken kaç kere kestim
İzleri bile var
Lazerin de o işi hoşuma gitmiyor
Benimki tembelliktendi 🙄 ama şuan hamile kaldığımdan beri öyle çabuk çıkıp uzanıyor ki sinir oldum kendime gerçekten yani

Ben bi ara yanlışlıkla 15 gün sonra gitmilrim de
Ağdacı abla 1 aydan önce gelmeyeceksin dedi 😂😂😂
Gigglesss ben zaten millete orami çekinip yaptıramadigim için Philips in lumea sini aldım ama sorsan nerene uyguladın ,tek kollarıma 😂😂 o da.ilk ay sonra kenara attım.durdu öylece hatta annem der bari bana ver ,ben yapayım kendime.

Gigglesss ben zaten millete orami çekinip yaptıramadigim için Philips in lumea sini aldım ama sorsan nerene uyguladın ,tek kollarıma 😂😂 o da.ilk ay sonra kenara attım.durdu öylece hatta annem der bari bana ver ,ben yapayım kendime.
Kendine yapmak daha zor ya
Onu hiç yapamıyorum zaten
Elim ayağım titrer 🙄

Bunaldım şU an 🙄😂😂
Amin 😂
Ben hiç çatı muayenesi olmadım ta ki erken doğum baslayana kadar onda da bişey anlamadım ebe yaptı hemen
Bu hamileliğimde vajinal muayene de hiç olmadım eğer erken sancı felan olmazsa çatı yapmaz sanırım
Kesinlikle bende aynı pişmanligi yaşıyorum ama utanıyorum da yaptırmaya 😶😶😶

Çünkü arkadaşlarımdan biliyorum çatısına baktirip sonradan sezeryan olması gerektiğini diyen doktorları oldu öyle sezeryan oldular . Birde benim doktorum erkek 😂😂 daha önce ki doktorum kadındı ama hazirandan beri bu doktordayim ,diğer erkek hekimlerle de alttan muayane olmuslugum çok oldu ama çatı mati farklı bir durum cekinmiyo değilim yani 🙄 neyse ya muhtemelen doğum zamanı da alta bakar 😂 en iyisi cekinmemek
Bende onlardan biriyim asla normal doguramazsin catin asiri dar dedi devlete de gittim o da canim sanci cekersin baktin doguramiyorsun sezaryene aliriz dedi ben de iki aciyimi cekecem diye dusunup direk sezaryen oldum

Kızlar dün kontrole gittim. Çok şükür sonunda bebemin 3 boyutlu bir görüntüsü oldu ilk defa gördüm çok heyecanlandım oda anasını üzmedi güzelce poz verdi 😍 başta biraz asabi gibiydi ama sonra düzeldi eşimde bu çocuk niye bu kadar asabi kaşları çatık yaaa diye dünden beri düşünüp duruyor 😂😂😂 bayadır kontrole gitmemiştim iyice tosun olmuş 28+4'üz 1570 gr çıktı 30 haftayla uyumlu gidiyormuş her şeyi. Doğum pozisyonunu da almış artık. İyice bir heyecan bastı 😂😍
Oy masallah poz da verirmis😍😄

Back