- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Yok yaaBoyun 2 metre falan o zaman. Benim ideal kilom 173 ile 65 falan görünüyor da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yaaBoyun 2 metre falan o zaman. Benim ideal kilom 173 ile 65 falan görünüyor da![]()
Rahat +2 gelir, tecrube konusuyor5 gun ust uste yesem![]()
Gerçi 3 kg alan varArkadasim susar misin zati hamile duasi kabul olur diyolar tobe de cbk
Benden az alanlari lincleyebiliriz hepbirlikte ama beni degil![]()
Benim sancım yoktu canım yanlış yazdın galiba. Bizim sıkıntı su azlığı erken doğum riskine karşı iğne olucam 2 günSancılar ne durumda durduruldu mu?
Aynen 3 kg ne zaten bebekti suyuydu 3 gelir, hic mi yemiyo bunlar yeeeeaaaGerçi 3 kg alan varsende azsın hamile dediğin azcık etli butlu olur o ne öle
yiyin gari
Ayy evet sancısı olan arkadaşla karıştırdımBenim sancım yoktu canım yanlış yazdın galiba. Bizim sıkıntı su azlığı erken doğum riskine karşı iğne olucam 2 gün
Allahim ya biz niye heryerimize alioz hala hamile oldugumu anlamayan oluyor kilolu saniyorlarGerçi 3 kg alan varsende azsın hamile dediğin azcık etli butlu olur o ne öle
yiyin gari
Bunu sen diyorsan biz ölekAynen 3 kg ne zaten bebekti suyuydu 3 gelir, hic mi yemiyo bunlar yeeeeaaa![]()
Yediğimiz halde almıyoruz bence bende toplam 4 kilo aldım her gören hiç 7 aylık gibi durmuyon diyo artık çok anormal Bi durum gibi geliyor kilo almak istiyorumAynen 3 kg ne zaten bebekti suyuydu 3 gelir, hic mi yemiyo bunlar yeeeeaaa![]()
Al benden de şişko bayan sanıyorlar göbeğimi açıp gezcem artıkAllahim ya biz niye heryerimize alioz hala hamile oldugumu anlamayan oluyor kilolu saniyorlar![]()
Yok cnm ne guzel bebek aliyor sen almiyon harika bisi ben de ole olmak isterdm:)Yediğimiz halde almıyoruz bence bende toplam 4 kilo aldım her gören hiç 7 aylık gibi durmuyon diyo artık çok anormal Bi durum gibi geliyor kilo almak istiyorum
İnşallaahhh canım sağolasınAyy evet sancısı olan arkadaşla karıştırdıminşallah senin de suyun normale döner
Haha baby loading yazan seyler giyelimAl benden de şişko bayan sanıyorlar göbeğimi açıp gezcem artık![]()
Onu da giysek anlamazlarHaha baby loading yazan seyler giyelim![]()
Aynen kucaginda gorsunler valla artik bu zamana kdr anlamadilarsaaOnu da giysek anlamazlar
Bnde artık göbemi kapatıyom görmesinler sonra kızçemle ceee yapcam
Dicekler ne ara doğurdun![]()
Saka bi yana ben yesem almaya musaitim ama karbonhidrat ve sekeri tamamen kestim cunku onemli olan bebegin sagligi, bunlar da bebege yaramayan seylerYediğimiz halde almıyoruz bence bende toplam 4 kilo aldım her gören hiç 7 aylık gibi durmuyon diyo artık çok anormal Bi durum gibi geliyor kilo almak istiyorum
Valla ya bilenler bilmeyenlere de anlatmıyorum kilo almışsın diyorlar evet diyorum artık başımdan atmak içinAynen kucaginda gorsunler valla artik bu zamana kdr anlamadilarsaa![]()
Ben kendim soluom artikValla ya bilenler bilmeyenlere de anlatmıyorum kilo almışsın diyorlar evet diyorum artık başımdan atmak için![]()
Benimki bağırıyor burada bebek var diye ya gerçekten beni geçecek bu çocukOnu da giysek anlamazlar
Bnde artık göbemi kapatıyom görmesinler sonra kızçemle ceee yapcam
Dicekler ne ara doğurdun![]()