• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar 28+4 teyim, kg su 1210 gram boyu 36 37 cm civarı, doktora kalırsa normal ama sizin bebislerin kg ve boyuna göre yavrum bana çok zayıf geldii yediklerimede dikkat ediyorum aslinda ne yapmalıyım
Canim normal dediyse normaldir dr benim 28+2 de 1086 gr di dr normal dedi:l pztsi gidecegim kontrole tekrar bakalim biraz buyumustur ins🤗

Merhaba kızlar 28+4 teyim, kg su 1210 gram boyu 36 37 cm civarı, doktora kalırsa normal ama sizin bebislerin kg ve boyuna göre yavrum bana çok zayıf geldii yediklerimede dikkat ediyorum aslinda ne yapmalıyım

Ben 28+4 de gittim kontrole 36 cm 1315 gr geldi. Burda baktıklarıma göre ben tombik diyordum siz zayıf dediniz sizinki için🤭 bebeğiniz gayet iyi merak etmeyin kilosu da güzel🧿

Benimkide aynıydı gayet iyi

Benimkide 28+2 de sizinki ile aynı idi . Üc aşağı beş yukarı aynı burada yazilanlarda 🥰

Kızlar ben 0-3 aylık ve 3-6 aylık olarak neyi ne kadar almam gerektigini kestiremiyorum ya YouTube video izleye izleye bir hal oldum 0-3 aylık 7, 3-6 aylik da 7 adet olmak üzere 14 tane tulum aldim... Sonra 2 ser tane sıfır kol zibinim var 5 cift corabim var daha zıbın ve corap ekliycem ...banyo havlusu , yelek, patik, battaniyesi hazir , Muslin bez alicam kundak yapmak için .. alt üst takım olarak 2 3 tane den fazla almiycam beli açılıyor kullanisli olmuyor, yeni dogan da diyorlar, 1 numara sleepy natural bez aldım devamini deneyip alicam , ıslak mendil de sleepy nin yeni doğanıni düşünüyorum ,başka neler onerirsiniz... Acaba alışverişi bitenler liste olarak gruba atsa çok mu şey istemiş oluruz ilk kez anne olacaklar 0 dan başlayanlar için🙈 bir de deterjan olarak durunun granül deterjanindan düşünüyorum siz ne önerirsiniz yumuşatıcı da kararsızım

Kızlar ben 0-3 aylık ve 3-6 aylık olarak neyi ne kadar almam gerektigini kestiremiyorum ya YouTube video izleye izleye bir hal oldum 0-3 aylık 7, 3-6 aylik da 7 adet olmak üzere 14 tane tulum aldim... Sonra 2 ser tane sıfır kol zibinim var 5 cift corabim var daha zıbın ve corap ekliycem ...banyo havlusu , yelek, patik, battaniyesi hazir , Muslin bez alicam kundak yapmak için .. alt üst takım olarak 2 3 tane den fazla almiycam beli açılıyor kullanisli olmuyor, yeni dogan da diyorlar, 1 numara sleepy natural bez aldım devamini deneyip alicam , ıslak mendil de sleepy nin yeni doğanıni düşünüyorum ,başka neler onerirsiniz... Acaba alışverişi bitenler liste olarak gruba atsa çok mu şey istemiş oluruz ilk kez anne olacaklar 0 dan başlayanlar için🙈 bir de deterjan olarak durunun granül deterjanindan düşünüyorum siz ne önerirsiniz yumuşatıcı da kararsızım
Kıyafet çok almışsın başka alma bence tırnak makası seti chicco almıştım ben kızımda hala duruyor öneririm ağız mendili küçüklerinden değil büyüklerinden emzirirken filan bebeğin kıyafetini koruyor ter bezi olarak da kullanılıyor burun aspiratöru çok önemli birde serum fizyolojik

Bence aldığın kıyafetler yeterli hatta tulumları çok Almışsın her gün bi çeşit giydirirsin artık 😍 ben çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı olarak green clean aldım içeriği temiz. Kokusu neredeyse yok denecek kadar az. Epey araştırmıştım gönül rahatlığıyla kullanacağım.
Şampuan ve pişik kremi weleda aldım. Hem temiz içerikli hem de göz yakmayan bulmak zor.

Kıyafet çok almışsın başka alma bence tırnak makası seti chicco almıştım ben kızımda hala duruyor öneririm ağız mendili küçüklerinden değil büyüklerinden emzirirken filan bebeğin kıyafetini koruyor ter bezi olarak da kullanılıyor burun aspiratöru çok önemli birde serum fizyolojik
Burun aspiratöruyle tırnak makası aklımda dediğiniz sete bakiyim , fizyolojik serum ne oluyor

Bence aldığın kıyafetler yeterli hatta tulumları çok Almışsın her gün bi çeşit giydirirsin artık 😍 ben çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı olarak green clean aldım içeriği temiz. Kokusu neredeyse yok denecek kadar az. Epey araştırmıştım gönül rahatlığıyla kullanacağım.
Şampuan ve pişik kremi weleda aldım. Hem temiz içerikli hem de göz yakmayan bulmak zor.
Canim tulumlar çok uygundu burda bir tane sosyete pazarı var mağazalar ellerinde kalmış sezonluk ürünleri göndermiş e bebek LC wa vs tanesi 15 25 tl falandi bende daha ilk kez alisveris yapacaktim denk gelince begendigimi kaptım

Hiç duymamıştım hemen bakicam bunlara da

İyi akşamlar kızlar bugün kontrole gittim hemde şeker yüklemesi sonucuna bakıldı 50gr da tokluk 158 çıkmıştı yüksek dedi doktor salı günü tekrar yapılacak bu sefer 100gr🥴
Ctesi-pazar-ptesi 3günlük diyet verdi onu yapıp gidecekmişim.
30+0 haftayım testin zamanı gecti ama yinede yapılsın dedi yüksek çıkarsa ilaç vercekmiş.
Bebeğim 1.781 gr olmuş boyu 41-42 cm falan😍

İyi akşamlar kızlar bugün kontrole gittim hemde şeker yüklemesi sonucuna bakıldı 50gr da tokluk 158 çıkmıştı yüksek dedi doktor salı günü tekrar yapılacak bu sefer 100gr🥴
Ctesi-pazar-ptesi 3günlük diyet verdi onu yapıp gidecekmişim.
30+0 haftayım testin zamanı gecti ama yinede yapılsın dedi yüksek çıkarsa ilaç vercekmiş.
Bebeğim 1.781 gr olmuş boyu 41-42 cm falan😍
Bebeğine maşallah canım, sabah birşey yemismiydin ben sabah çikolatali ekmek yemiştim, öğlen 50 Gr da tokluk sınırın biraz üzerinde çıkmıştı doktor ne yedin diye sormuştu sekerli bişey yediğimi öğrenince tamam sıkıntı yok o zaman demişti hem de fazla kilo almadigim için üzerinde durulmadi

Ne kadar sürede emcekmiş? Yıkanmayan çocukların daha geç düşüyo göbeği. Bi de çocuk suda büyür derler. Valla gördüklerim öyle. 🤣 Dur bakalım beni de ikna ederler yıkamam belki ama bilemiyorum şu an.
Kızımda bana göbeği düşene kadar yıkama dediler. Yok iltihap kapar yok geç düşer felan. Neyse tam 10.gun de düştü göbeği. Geç düştü yani. Bide temmuzda doğdu pismistik vala. Kızıyorum şimdi nasıl uydum onlara diye. Göbeğini kapatip ta yikayabilirmisim. Haa 10 gün silmiştim vücudunu da yeterli olmamıştı.

Back