• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bizim minik tospik 2.081 gr olmuss 🥰 2 hafta ileride yuzunu eliyle kapatti goremedik 🙂
31+2yim, pazartesi 32. Hafta dolunca calisabilir raporu vericek dr. Bir sonraki kontrole 35te gel dedi.
O degil de cok az kaldi yaa cok heyecanli 🥲
Ohh ohh maşallah 🥰.

Bnm ki kadar rahat bi koca yoktur emin ol bn çok aceleciymişim 🤣🤣doğurcam nerdeyse
Bn çoğunluk hep netten aldım kıyafetlerimi arada da değişim için gittiğimde aldım
Internetten alamıyorum kartım İnternet alışverişine kapalı kapıda ödemeyle aldım 3 parça bisey kumasını beğenmedim tekrar öyle çıkacak diye korkuyorum e bebekten sectiklerim var eşime 3 gündür kartı aç alayım diyorum gidicez topluca alacağız internetten almam diyor ve işi çok yoğun bi müsait olamıyor ben kendim gidip alsam kulp bulacak biliyorum benimde çocuğum beraber alacağız diyo 😅Hayır ilk çocukta değil

Bizim minik tospik 2.081 gr olmuss 🥰 2 hafta ileride yuzunu eliyle kapatti goremedik 🙂
31+2yim, pazartesi 32. Hafta dolunca calisabilir raporu vericek dr. Bir sonraki kontrole 35te gel dedi.
O degil de cok az kaldi yaa cok heyecanli 🥲
Masallah ya doguma cok az kaldi dimi bir dahaki kontrolden sonra heyecanli bekleyis😍

Benim doktorum da artik hazirla arabana koy dedi son randevuda ama erken gibi gelmisti. Simdi burda erken dogum yapanlari gorunce doktorun bi bildigi varmis dedim🙈utu olayi tamamen benim takintim ya basak burcu olmanin eksileri👎🏻

En iyisi guzelce katlamak sanirim😣

Fotograf cekimi yapanlara bakiyorum da hic kirisik degil sabahliklari ondan merak ettim😂
Acaba hastanede utuletiyorlar mi yada evden utuleyip o gün getiriyorlardir
Benim kafama takılan tek şey bu haftalarda hazırlarsak 2 ay var daha bavulda kokusu değişir mi acaba kıyafetlerin
Posetledim ben sanmıyorum koku olacağını
Emzirme sütyenini en sonlara doğru alın dedi
Göğüsler son haftalarda fazla büyüyebiliyor dedi
Benim gogusler hiç buyumedi ve yumuşak yumuşak sanki hiç süt birikmeyecek gibi duruyor 😒emzirme sütyeni yerine emzirme atleti aldım lcw den burda mervede paylaşmışti kendinden dolgulu göğüs kupu
Ben hastaneden gelince yikamiistim yine yikarm ya:)
Bizde yikamistik 5.gün hastaneden gelince😅
Hastanede mama vermiyorlar mı süt gelmezse? 😯
veriyorlar canım ama ne marka kim nasıl kullandı elini mi kutuya degdirdi napti taze mi yoksa bayat mi düşünur dururum ben covitte var
en iyisi aldık bi paket mama gitsin çantada birde bir litrelik termos koydum sıcak su için cantaya
Kendime kahve pet bardak bardak da koyucam
Kızlar hastane çantası ve ilk haftalar için bebek bezi stoklarını kaç numara yapıyoruz 🤪 0 numaradan 1 paket, 1 numaradan 2 paket alsam yeter mi acaba ? Doğduktan sonra zaten alırız yine sıkıntı değil
Biz bir paket Prima bir paket sleepy aldık 40 40 adet sayısı başka da stok yok hastaneye de 15 tane koydum gerek olursa alınır

Aynen bakmakla yetiniyorum 2 siteden sepet doldurdum ama ödemesini yspamiyorum eşim sanırım çocuk doğduktan sonra alacak eşyalarını gecen hafta kendine pijama takımı ancak aldım 😅
Bende indirim bekliyorum hergün kontrol ediyorum alacaklarımı 😂 bu eşlerdeki rahatlık zaten beni benden alıyor. Bizimki de alırız daha erken diyo 😂 erken olmaması için son bir haftamızın falan kalması lazım sanırım 😂

Kizlar bebegin annr karninda gelisiminin geriye gitme durumu olabilir mi? Haftasi kilosu oncekinden dusun cikabilir mi? Bir haftadir gribim karnim kuculdu gibi geliyor 🤔

Doktor yoktu ki saglik ocaginda hemsre labrtvr kapndi ddi parmktan bakicz ddi bakti soyledi btti bu kadar zaten o yuzden bende burdan sordum yaptiran varsa araligi biliyordur belki diye
Benim de aclik tokluk olculmustu. Referans degeri kagitta tokluk 80-140 yaziyor, aclik ise 70-100 yaziyor. Yani bu degerler arasinda ise normal sayiliyor

O zaman sorun var yani teskkr ederim ALLAHtan kontrol yarin da doktora sorabilcem
Evet biraz yüksek çıkmış sizin. Bence insülin takviyesi derecesinde değil diyetle dengede tutabilirsiniz. Benim aclikta sorun yok tokluk 200 çıkmıştı sukur diyetle dengeliyorum. Doktorunuz nelere dikkat edeceğiniz soyleyecektir. Bende liste gönderebilirim size

Anlamaz olur mu hiç 😊 sevgi, ilgi tüm çocuklar için yemek gibi bir şey azıcık aç kalsalar hemen aramaya başlarlar hele ki özel çocuklar kalpleri öyle çok sevgiyle dolu ki ❤️ duygularıyla tertemiz bir şekilde hareket ediyorlar o yüzden hissetmesi çok normal 😊
Bu kadar farkında olmasını beklemiyordum gerçekten o zaman. Biz kızımla gözlerimizle bağ kurardık hala da öyleyiz ama farklı bir iletisimimiz vardi. Küçük kızım doğduktan sonra ister istemez bölünmek zorunda kaldım. Babası çok yardımcı oldu bu dönemde sağolsun. Simdi benden çok onunla kuruyor bu bağı. Bazen suçluluk hissediyorum yetemiyorum diye 🥺 Simdi 3 çocukla nasıl olacak bakalım diye de düşünmeden edemiyorum. Özel çocuklar bambaşka gerçekten. En içten onlar seviyor ve sevildiğini anlıyor 🥰

Back