- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Masalah tedavi mi normal mi oldu cnmBen yurtdışında yaşıyorum , Türkiye’deki gibi bir kaç kere kan almıyorlar . Adetim 2 gün geçti hcg 500 ‘dü . 2 hafta sonrası bugüne kese ve kalp atışı için çağırdı. Bugün de 2 kese 2 kalp atışı göründü
Hayırlı oksun amin.Merhaba arkadaşlar bende 5+3 hamileyim hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
7.haftadaKaçıncı haftada görüldü
Canım ben gittim zaten gecikmeden gittim 1 gün önce 33 çıktı değerim 2 gün sonra adetin 3. Günü 124 olmuştu değer doktor gelecek haftaya randevu verdiAmin inşallah seninle günlerimiz aynı görünüyor adet gününden kaç gün sonra gideceksin doktora tam olarak
Cok pahalı doktor iyidr elbette ama bikere değil ki sürekli muayene ücreti olarak pahaliymisDoğum ücretini bilmiyorum sormadım daha doğrusudr nagihan Kaya çok tatlı bi kadın Dı muayene ücreti 270
maalesef genel olarak böyleCok pahalı doktor iyidr elbette ama bikere değil ki sürekli muayene ücreti olarak pahaliymis
Ayy hayirli olsun ne guzel cift yumurta ikizi degil miHerkese selam
Bugün kalp atışı için gittim . 7.haftadayız çok şükür .
2 kese ve 2 kalp atışı var
allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Mia plaza ‘da.Belki sana yakındır.Açıkçası hiç konuşmadık doğum paketini de ilk kez duyuyorum.Cuma günü
Aa hiçbir fikrim yok ki benim ikinci buBurdan yazarsanız çok memnun olurum ben şuan şehir dışındayım 3 4 ay sonra temelli gelicem inşallah, bazı hastaneler de doğum paketleri oluyor muayenesinden doğumuna kadar süslemesi fotografcisi dahil olan bile var
Ben degözünüzaydın cnm ikiz demek ben çok isterim ikiz
Benimki 750 tl ama sadece kese kalp atisi icin gidecegm450 mıkadın doğumcu olarak bugün işe başlıyorum .. bi ultrason cıhazı lazım bıdr kan tahlili yapacak eleman arıyorum .
adayların cv beklıyorum
Kizlar bu rakamlar nedir boyleBenimki 750 tl ama sadece kese kalp atisi icin gidecegmppppp
Tup bebekci fiyati bu surekli vermicem bir kez gtcm mecbur riskli diyeKizlar bu rakamlar nedir boyle
Cook fazla yaaa tek sefer gidilmiyor kiKizlar bu rakamlar nedir boyle